DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.755
- Πόντοι
- 41.129
τυπε σου δινει ρεστα απο πενταευρω η της δινεις ο,τι χαλκινο μαζευεις;
μου δινει ρεστα απο το τζιρο που εχει κανει στη ζητιανια τυπε
Συνδυασμός που σκοτώνει.Δεν αξίζουν καθόλου αυτές οι μαύρες, εκτός απο βρομιάρες είναι και χάλια στη δουλειά...
Με 2€;Μαύρη πίπα 5 € καλύτερα να τον παίξω μόνος μου
Με κερνάω και μια σκεπαστή μεταΜε 2€;
Με κερνάω και μια σκεπαστή μετα
που μπορούμε να βρούμε μαύρες κοπέλες ?
Τσάμπα;
Που μπορουμε να βρουμε σκεπαστη με 2 ευρω?
σεξ και ντραγκς στο παρκοΠαρκο Φιξ στα Πατησια.Διπλα στην ετοιμορωπη βιλα του Κλωναριδη.Μαυρες,καταμαυρες καζαμπουμπου περιμενουν κοντα στις στασεις τοτ λεωφορειου.Παιζει πιπουλα στο ταληρο αλλα και με δωρακι πολλα εξτρα για τους συναδςλφους κασκαντερ μεσα στο παρκο και σε υπογεια πολυκατοικιων αφου πολλες μαυρουκες εχουν κλειδι εισοδου.Ο Θεος μαζι σας.....
εγω θελω μια μαυρη να την παρω και στο σπιτι να ειναι καθαρη και να μην εχει αφροδισια και να εχει κανει εξετασεισ...Παρκο Φιξ στα Πατησια.Διπλα στην ετοιμορωπη βιλα του Κλωναριδη.Μαυρες,καταμαυρες καζαμπουμπου περιμενουν κοντα στις στασεις τοτ λεωφορειου.Παιζει πιπουλα στο ταληρο αλλα και με δωρακι πολλα εξτρα για τους συναδςλφους κασκαντερ μεσα στο παρκο και σε υπογεια πολυκατοικιων αφου πολλες μαυρουκες εχουν κλειδι εισοδου.Ο Θεος μαζι σας.....
γραψε τζοκερ καλυτερα...εγω θελω μια μαυρη να την παρω και στο σπιτι να ειναι καθαρη και να μην εχει αφροδισια και να εχει κανει εξετασεισ...
Απ'ολα εχει εκεινος ο μπαχτσες.σεξ και ντραγκς στο παρκο