δεν κολας τιποτα αν προσεχεις.Με 5 ευρώ τσιμπούκι και δώρο HIV-Σύφιλη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαύρη πίπα 5 ευρώ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα albertosSketo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τι να προσεχεις;δεν κολας τιποτα αν προσεχεις.
Τη δευτερα που μας περασε στην πλατεια αμερικης πηρα ενα ξανθο μαυρακι με ομορφη φατσουλα.15ευρω της εδωσα.με οδηγησε σε ενα στενακι οπου κατεβηκαμε σε ενα υπογειο στο οποιο εκεινη τη στιγμη γαμαγε και ενας αλλος αφρολατρης.πιπα και στα ορθια καναμε.δυστυχως ηταν θεοσκοταδα και δεν μπορεσα να θαυμασω το σωμα της.δεν αξιζε γενικως η εμπειρια
το φαναρι.να περνας οταν το ανθρωπακι δειχνειι πρασινοΤι να προσεχεις;
και ειναι σιγουρος αυτος ο τροπος;το φαναρι.να περνας οταν το ανθρωπακι δειχνειι πρασινο
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Τη δευτερα που μας περασε στην πλατεια αμερικης πηρα ενα ξανθο μαυρακι με ομορφη φατσουλα.15ευρω της εδωσα.με οδηγησε σε ενα στενακι οπου κατεβηκαμε σε ενα υπογειο στο οποιο εκεινη τη στιγμη γαμαγε και ενας αλλος αφρολατρης.πιπα και στα ορθια καναμε.δυστυχως ηταν θεοσκοταδα και δεν μπορεσα να θαυμασω το σωμα της.δεν αξιζε γενικως η εμπειρια
μπορντελο το κανανε το υπόγειο, θα σηκώθηκε η γειτονια στο πόδι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε να τα προσεχεις τα υπογειαΤη δευτερα που μας περασε στην πλατεια αμερικης πηρα ενα ξανθο μαυρακι με ομορφη φατσουλα.15ευρω της εδωσα.με οδηγησε σε ενα στενακι οπου κατεβηκαμε σε ενα υπογειο στο οποιο εκεινη τη στιγμη γαμαγε και ενας αλλος αφρολατρης.πιπα και στα ορθια καναμε.δυστυχως ηταν θεοσκοταδα και δεν μπορεσα να θαυμασω το σωμα της.δεν αξιζε γενικως η εμπειρια
μην χασεις κανα νεφρο
παω εκει με παει η ηδονη.ολα εχουν καποιο ρισκοτυπε να τα προσεχεις τα υπογεια
μην χασεις κανα νεφρο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παω εκει με παει η ηδονη.ολα εχουν καποιο ρισκο
οντως ακριβως απο επανω περναγε κοσμος.επρεπε να γαμας με τροπο για να μην σε παρουν χαμπαρι.παντως μαγευαν ολες τις καποτες απο το υπογειο.αλλο ενα δειγμα για το ποσο καθαρες ειναιμπορντελο το κανανε το υπόγειο, θα σηκώθηκε η γειτονια στο πόδι
poutaniaris_anhr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 861
- Πόντοι
- 311
Παλι σημερα στην αναζητηση μαυρης ηδονης. Εγω δεν ημουν ετσι, προτιμουσα ξανθες αιθεριες υπαρκεις του ανατολικου μπλοκ, τι ανωμαλια με περιτρυγυριζει αυτό τον καιρο και τρελαίνομαι για αραπινες δεν μπορω να καταλαβω.
Παλι αναζητησα την τυχη μου στην Καποδιστριου, λιγο μετα την διασταυρωση με πατησιων.
Παλι δεν εβλεπε το ματι σου ψυχη, παρκαρα και μετα από λιγα λετπα εφτασαν 3-4 μαυρουλες.
κοντες οι 3 , η μια μου καλαρεσε, μικρουλα γυρω στα 22-23 με τουμπανο βυζι και φυσικα κωλαρα.
10 ευρω πιπα και φυγαμε σε διπλανο στενο για διεκπεραιωση - οι άλλες μολις καταλαβαν ότι πηρα την 4η της παρεας εξαφανιστηκαν σε χρονο μηδεν.
τελοσπαντων η μικρη ηταν πολύ παθιαρα, βαθια πιπα, βεντουζα τα πρησμενα της χειλη στον πουτσο μου και μια κωλαρα να τουρλωνει - αψογη θεα. για πληρεστερη απολαυση κατεβασα το σκιαδιο του συνοδηγου και το εστρεψα διαγωνίως για να εχω πανοραμικη θεα της κωλαρας.
Εχυσα στο 7λεπτο με αναστεναγμο που μαλλον ακουστηκε και εξω από το αυτοκινητο.
όταν την ρωτησα γιατι δεν κάθονται στην πιατσα αλλα περιμενουν καποιον να παρκαρει και να κουβακληθουν - αλλα και γιατι οι φιλες της εφυγαν τρεχοντας μολις την φορτωσα μου απαντησε "φουβουμαι πουλίς". προσπαθησα να αντιληφθω τι εννουσε:
Μεταφραση 1: Φοβαται το πουλι μου
Μεταφραση 2: Φοβαται πολύ
Μεταφραση 3: φοβαται την αστυνομια.
τελοσπαντων με αποχαιρετησε με φιλακι στο μαγουλο και μου ειπε ότι με αλλα 10 ευρω δεχεται και να την πηδηξω. Αρνηθηκα διοτι ηδη ειχα στραγγιξει και ενημερωθηκα ότι συχναζει στο εν λογω σημειο συνηθως κάθε ΠΣΚ μετα τις 12, αλλα και καθημερινες εως τις 2.
Νομιζω αξιζει τον κοπο να δοκιμασεικανεις αυτά τα πρησμενα χειλάκια στον πουτσο του.
Εγω παντως με τις πρωτες καυλες θα την ξαναδοκιμασω αν τη βρω...
Παλι αναζητησα την τυχη μου στην Καποδιστριου, λιγο μετα την διασταυρωση με πατησιων.
Παλι δεν εβλεπε το ματι σου ψυχη, παρκαρα και μετα από λιγα λετπα εφτασαν 3-4 μαυρουλες.
κοντες οι 3 , η μια μου καλαρεσε, μικρουλα γυρω στα 22-23 με τουμπανο βυζι και φυσικα κωλαρα.
10 ευρω πιπα και φυγαμε σε διπλανο στενο για διεκπεραιωση - οι άλλες μολις καταλαβαν ότι πηρα την 4η της παρεας εξαφανιστηκαν σε χρονο μηδεν.
τελοσπαντων η μικρη ηταν πολύ παθιαρα, βαθια πιπα, βεντουζα τα πρησμενα της χειλη στον πουτσο μου και μια κωλαρα να τουρλωνει - αψογη θεα. για πληρεστερη απολαυση κατεβασα το σκιαδιο του συνοδηγου και το εστρεψα διαγωνίως για να εχω πανοραμικη θεα της κωλαρας.
όταν την ρωτησα γιατι δεν κάθονται στην πιατσα αλλα περιμενουν καποιον να παρκαρει και να κουβακληθουν - αλλα και γιατι οι φιλες της εφυγαν τρεχοντας μολις την φορτωσα μου απαντησε "φουβουμαι πουλίς". προσπαθησα να αντιληφθω τι εννουσε:
τελοσπαντων με αποχαιρετησε με φιλακι στο μαγουλο και μου ειπε ότι με αλλα 10 ευρω δεχεται και να την πηδηξω. Αρνηθηκα διοτι ηδη ειχα στραγγιξει και ενημερωθηκα ότι συχναζει στο εν λογω σημειο συνηθως κάθε ΠΣΚ μετα τις 12, αλλα και καθημερινες εως τις 2.
Νομιζω αξιζει τον κοπο να δοκιμασεικανεις αυτά τα πρησμενα χειλάκια στον πουτσο του.
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
αδερφε σε ποιο σημειο ?
Μόλις τις εχασες φίλε!!!Για πέντε χρόνια μόνο!!!!!αδερφε σε ποιο σημειο ?
Διαγραμμένο μέλος 187411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2019
- Like
- 621
- Πόντοι
- 81
Άραγε πόσοι από αυτούς να ζουν σήμερα;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
αδερφε σε ποιο σημειο ?
Επί της Πατησίων, στο πάρκο απέναντι απο τα lidl, θα της βρεις σε μια γωνία και στην άνοδο και στην κάθοδο να κάνουν πιάτσα!! Αν πας απλώς απο περιέργεια... απλά μην πάς...
Παλι σημερα στην αναζητηση μαυρης ηδονης. Εγω δεν ημουν ετσι, προτιμουσα ξανθες αιθεριες υπαρκεις του ανατολικου μπλοκ, τι ανωμαλια με περιτρυγυριζει αυτό τον καιρο και τρελαίνομαι για αραπινες δεν μπορω να καταλαβω.
Δίκιο έχεις φίλε, μεγάλη κάβλα τα μαυράκια. Αλλά νομίζω, πρέπει να δοκιμάσεις αμεσα να το σκισεις και να μην αρκεστείς στην πίπα
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε σου δινει ρεστα απο πενταευρω η της δινεις ο,τι χαλκινο μαζευεις;σιγα μη δωσω 5 ευρω σε μαυρη για πιπα, εχω βρει μια μουναροτσιγγανα πιπινα και μου τον παιρνει ακα-τελειωτικο-καταπιωτικο με 4,99ε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 270
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 147
- Εμφανίσεις
- 36K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου