Νέα

Ματζαγριωτάκη 56 , Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνωμη σας για το καταστημα

• Αψογο!

Ψήφοι: 8 6,4%
  • Πολυ καλο

Ψήφοι: 5 4,0%
  • Καλο

Ψήφοι: 13 10,4%
  • Μετριο

Ψήφοι: 29 23,2%
  • Ετσι κι ετσι...

Ψήφοι: 22 17,6%
  • Χειριστο

Ψήφοι: 48 38,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    125

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεί να δουλεύει...αλλά κυρίως με κορόιδα.

Πάνε, δίνουν το 60άρι και μένουν με την πούτσα στο χέρι, ελπίζοντας στην επόμενη φορά.  :jerking:

Δεν με πειράζει που είναι πουτάνα, με πειράζει που θέλει να με κοροϊδέψει...

Και στα λέω αυτά μετά από αρκετές επισκέψεις στο ίδρυμα.

Εσύ που είσαι χάπι (happy  :grin: ), μπορείς να πηγαίνεις κάθε εβδομάδα.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Έπειτα από αποχή από το ίδρυμα 2-3 μηνών, είπα να περάσω για να δώ τι παίζει. Αυτή τη φορά ζήτησα μασάζ μόνο (τους τη βγήκα πρώτος) και πέρασα με Καρολίνα μόνο για μασάζ. Παρατήρησα ότι θα μπορούσε να παίξει και κάτι παραπάνω  ( :bigdick: ) αλλά το έπαιξα ότι δεν καταλαβαίνω  :jerking:. Μετά από μία γεμάτη ώρα μασάζ την έκανα. Στις κοπέλες που παρέλασαν σημείωσα νέα άφιξη Όλγας (milf με τα όλα του εκ Ρωσίας :tits2:) , Μαρίνα ( :kissass:μικρό, επίσης ανατολικού μπλόκ αλλά με ασιατικά χαρακτηριστικά) και Γκιουζέλ (ή κάπως έτσι) που μου θυμίζει μία ξανθιά πιτσιρίκα από το Φ4. Με το ανανεωμένο προσωπικό ελπίζω να παρέχονται και full υπηρεσίες, τις οποίες και θα σας αναφέρω (αρκεί να γίνουν). Είχα και πρόσκληση για πάρτυ που θα γίνει στο μαγαζί (free drinks από ότι μου είπαν) για Τρίτη 16/11 (???).

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Έπειτα από αποχή από το ίδρυμα 2-3 μηνών, είπα να περάσω για να δώ τι παίζει. Αυτή τη φορά ζήτησα μασάζ μόνο (τους τη βγήκα πρώτος) και πέρασα με Καρολίνα μόνο για μασάζ. Παρατήρησα ότι θα μπορούσε να παίξει και κάτι παραπάνω  ( :bigdick: ) αλλά το έπαιξα ότι δεν καταλαβαίνω  :jerking:. Μετά από μία γεμάτη ώρα μασάζ την έκανα. Στις κοπέλες που παρέλασαν σημείωσα νέα άφιξη Όλγας (milf με τα όλα του εκ Ρωσίας :tits2:) , Μαρίνα ( :kissass:μικρό, επίσης ανατολικού μπλόκ αλλά με ασιατικά χαρακτηριστικά) και Γκιουζέλ (ή κάπως έτσι) που μου θυμίζει μία ξανθιά πιτσιρίκα από το Φ4. Με το ανανεωμένο προσωπικό ελπίζω να παρέχονται και full υπηρεσίες, τις οποίες και θα σας αναφέρω (αρκεί να γίνουν). Είχα και πρόσκληση για πάρτυ που θα γίνει στο μαγαζί (free drinks από ότι μου είπαν) για Τρίτη 16/11 (???).

Φίλε με την Καρολίνα έχω φτάσει μέχρι πίπα. Με αρκετή επιμονή εκ μέρους μου όμως...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φίλε με την Καρολίνα έχω φτάσει μέχρι πίπα. Με αρκετή επιμονή εκ μέρους μου όμως...

καλά ρε πάτε με αυτό το μπάζο?αυτό είναι ίσως από τα χειρότερα μπάζα που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία τριετία στα πέριξ του λαδιού....

υ.γ.γιατί υποτιμάτε τόσο πολύ το 80-100αρι σας ρε παιδιά?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για να λέμε όμως τα σύκα σύκα και τη σκάφη πάλι σύκα η όλγα είναι μιλφάρα από τις ολίγες...

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
καλά ρε πάτε με αυτό το μπάζο?αυτό είναι ίσως από τα χειρότερα μπάζα που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία τριετία στα πέριξ του λαδιού....

υ.γ.γιατί υποτιμάτε τόσο πολύ το 80-100αρι σας ρε παιδιά?

Κοίτα να δεις, περί ορέξεως, ξέρεις... Για μένα η Καρολίνα δεν είναι προφανώς θεά, μάλλον ελαφρώς άνω του μέσου όρου θα έλεγα ότι είναι η εμφάνισή της, αλλά δεν θα έλεγα όχι αν μπορούσα να τη γαμήσω (και δεν θεωρώ εαυτόν σαβουρογάμη).  Ίσως το πιο άσχημο στοιχείο της εμφάνισής της είναι τα δόντια της -σίγουρα θέλουν φτίαξιμο. Το πιο καλό είναι οι ρώγες της που καβλώνουν εύκολα.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
...και Γκιουζέλ (ή κάπως έτσι) που μου θυμίζει μία ξανθιά πιτσιρίκα από το Φ4...

Μήπως...Ζιζέλ;

Αυτή δούλευε στο Ζανόσπιτο πριν 2 χρόνια και κάτι, με το όνομα Δέσποινα. Μετά την έκανε, πέρασε από κάμποσα ιδρύματα. Φουλ πρόγραμμα, με ειδικότητα στην ξεπέτα.

@ohyes,

Η Καρολίνα είναι φουλ εδώ και πολύ καιρό, αλλά από εμφάνιση είναι κρέας.
Τον πρώτο καιρό δεν έκανε φουλ - τουλάχιστον έτσι ήξερα - αλλά μετά άλλαξε ρεπερτόριο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
για να λέμε όμως τα σύκα σύκα και τη σκάφη πάλι σύκα η όλγα είναι μιλφάρα από τις ολίγες...
Ολο στας ευρώπας κυκλοφορείς αλλά τα τεκταινόμενα στην φτωχή Ελλαδίτσα δεν τα παραβλέπεις έτσι; ;)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Μήπως...Ζιζέλ;

Αυτή δούλευε στο Ζανόσπιτο πριν 2 χρόνια και κάτι, με το όνομα Δέσποινα. Μετά την έκανε, πέρασε από κάμποσα ιδρύματα. Φουλ πρόγραμμα, με ειδικότητα στην ξεπέτα.

@ohyes,

Η Καρολίνα είναι φουλ εδώ και πολύ καιρό, αλλά από εμφάνιση είναι κρέας.
Τον πρώτο καιρό δεν έκανε φουλ - τουλάχιστον έτσι ήξερα - αλλά μετά άλλαξε ρεπερτόριο.

Μπράβο ρε φίλε 21... Η Δέσποινα είναι . Και έλεγα που την ξέρω.... άρα παίζει full, μια και στο παρελθόν είχαμε καλή χημεία. Άλλα άλλαξε (προς το καλύτερο) και μπερδεύτηκα. Thanks again.
Καταλήγοντας... η ώρα του Full έφτασε...
Ραντεβού την επόμενη Τρίτη στο πάρτυ ...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Η δεσποινα του παλιου Ζανοσπιτου , που στον δρομο έγινε ξανθιά  και την πήρε  η ζανα   μετά  ανοιγοντας   στο Σ29?
δηλ....... Η Δεσποινα  (από το Εκατερίνενμπουργκ )   που έκανε  πρόπερσι  το tattoo στο στομάχι ? :o :) :rolleyes:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πάντως δεν μπορώ να πώ πολύς καιρός είχε  περάσει για να μπεί στο ρόστερ αυτής της μπαζοφωλιάς τέτοιο αξιόλογο τεμάχιο σαν την ολγα  (μετά βέβαια απο το φευγιό της αλίκης  :tits: :kissass:  :fuck1:  :pipa1:  :pipa3:)

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο ρε φίλε 21... Η Δέσποινα είναι . Και έλεγα που την ξέρω.... άρα παίζει full, μια και στο παρελθόν είχαμε καλή χημεία. Άλλα άλλαξε (προς το καλύτερο) και μπερδεύτηκα. Thanks again.
Καταλήγοντας... η ώρα του Full έφτασε...
Ραντεβού την επόμενη Τρίτη στο πάρτυ ...

Τι έγινε στο πάρτυ?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περασα τις προαλλες γενικα μετα την αποχωρηση της βερας γαμησε τα... εντυπωση μου εκανε οτι εχουν τυπωσει σε κολλα Α4 τις υπηρεσιες του εν λογου χωρου και στα σλαβικα....
απο τα ελαχιστα μαγαζια που δεν εχουν σκιπτερ....

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
περασα τις προαλλες γενικα μετα την αποχωρηση της βερας γαμησε τα... εντυπωση μου εκανε οτι εχουν τυπωσει σε κολλα Α4 τις υπηρεσιες του εν λογου χωρου και στα σλαβικα....
απο τα ελαχιστα μαγαζια που δεν εχουν σκιπτερ....

Τι είναι το σκίπτερ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom