Νέα

Ματζαγριωτάκη 56 , Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνωμη σας για το καταστημα

• Αψογο!

Ψήφοι: 8 6,4%
  • Πολυ καλο

Ψήφοι: 5 4,0%
  • Καλο

Ψήφοι: 13 10,4%
  • Μετριο

Ψήφοι: 29 23,2%
  • Ετσι κι ετσι...

Ψήφοι: 22 17,6%
  • Χειριστο

Ψήφοι: 48 38,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    125

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Να συμπληρώσω κάτι για την Τατιάννα....έχει μνήμη ελέφαντα...θυμάται ονόματα,φάτσες,συμπεριφορές,τα πάντα.Μην επιχειρήσετε να την ξεγελάσετε,χαμένος κόπος....
Πάντως,στο θέμα φραπές-οχι φραπές είναι ειλικρινής.Οτι σου πει αυτό είναι...
Παλαιότερα,γινόταν το εξης ωραίο...αλλη έκανε μασαζ,αλλη το φραπέ και η χρέωση πήγαινε 80-100 ευρώ,διοτι "έκανες με 2 κοπέλλες".... :rockon:
ακριβως τα παντα θυμαται...

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σέρβιρε φραπεδάκι η κυραΤατιανα? Ρε την Τατιανα...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Σέρβιρε φραπεδάκι η κυραΤατιανα? Ρε την Τατιανα...
Οου γιες!
Δικαιωμα της να μην σερβιρει πια, αλλα οχι να το ξεχναει οταν σε ξερει απο παλια
και σε εχει σερβιρει...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο το Σοφακι - ξανθο, πετιτ, γαλανοματικο και καραμαυρισμενο -
λεει με τα ωραια ρουχαλακια του... μπραβο στο ιδρυμα, κριμα που χρειαζομαι συστατικη επιστολη
για να με σερβιρουν φραπεδακι, "μεγαλος καημος"

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να πώ κάτι χωρίς παρεξήγηση?
Οταν όλοι πάνε και σαν τα λιγούρια ζητάνε απο την Τατιάννα να τους κάνει μασαζ,κλπ.,δεν είναι λογικό να το πάρει επάνω της?
Πέρα απο  αυτό ομως,η Τατιάννα έχει την συνολική ευθυνη του ιδρύματος,έχει να διαχειριστεί 5-6 κοπέλλες και πρέπει να κουμαντάρει και τους πελάτες....Αρα,λογικό είναι να μην κάνει και αυτή πρόγραμμα...
Μια φορά πήγα και έλειπε,εγώ αμέσως την ζήτησα για να το παίξω και παλιός,οπότε έγινε το εξης σκηνικό...η πανικόβλητη κοπέλλα επι της υποδοχής,με έβαλε στο σαλόνι,και τηλεφώνησε σε παρακείμενο γυμναστήριο όπου ηταν η Τατιάννα ζητώντας οδηγίες....Η άτιμη ζήτησε να μιλήσει μαζί μου,θυμήθηκε ποιός ήμουν και έδωσε οδηγίες στην κοπέλλα για το ποια θα μου πασσάρει....

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Οταν όλοι πάνε και σαν τα λιγούρια ζητάνε απο την Τατιάννα να τους κάνει μασαζ,κλπ.,δεν είναι λογικό να το πάρει επάνω της?

Λογικό είναι! Και στο λέω εγώ που της το έχω ζητήσει κατ'  επανάληψη. Όπως βλέπεις προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός (το "λιγούρης" δεν το προσυπογράφω όμως -υπάρχουν πολύ τρόποι για να ζητήσεις κάτι χωρίς να χάνεις την αξιοπρέπεια σου).

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά συγγνώμη κιολας, αλλά για να ζητήσεις από τη συγκεκριμένη να σου κάνει μασαζ πρέπει να μην έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ αίσθηση της ομορφιάς. Ακόμη κι αν με πλήρωνε αδρά, δε θα δεχόμουν να μου κανει, για όνομα δηλαδή..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Οι γνώμες ειναι πάντα υποκειμενικές...πέρα απο την εμφάνιση,έχει σημασία και τι σου "βγάζει" η άλλη,αυτή προφανώς εκπέμπει κάτι που την κάνει επιθυμητή...
Το σώμα της πάντως ειναι εξαιρετικό......πιστεψέ με...

billdoctor

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
303
Πόντοι
21
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ!

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οι γνώμες ειναι πάντα υποκειμενικές...πέρα απο την εμφάνιση,έχει σημασία και τι σου "βγάζει" η άλλη,αυτή προφανώς εκπέμπει κάτι που την κάνει επιθυμητή...
Το σώμα της πάντως ειναι εξαιρετικό......πιστεψέ με...

Φίλε δεν το έχω δει, οπότε παω πάσο. Εγώ δίνω όμως μεγάλη σημασία ΚΑΙ στη φάτσα, αν κάποια είναι άσχημη και σκατόφατσα δε με ελκύει, ακόμη κι αν έχει σώμα Μπελούτσι. Γυναίκες γαμάμε, όχι κατσίκια...

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ!

Θα σου πω εγω φιλε μου. Πας εκει, σε υποδεχεται μια κυρια, σου δειχνει κατι γκομενακια, κανεις μασαζακι, δινεις 60 ευρω, μενεις καυλωμενος και με το πουλι στο χερι, κανεις μπανακι, γυρνας σπιτι και τραβας μια χειρογλυκανη για να στανιαρεις. Ανηκει στα "do it yourself" ιδρύματα.  ΜΑΥΡΟ  :s&m_1:

billdoctor

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Like
303
Πόντοι
21
ΦΟΥΛ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Φίλε δεν το έχω δει, οπότε παω πάσο. Εγώ δίνω όμως μεγάλη σημασία ΚΑΙ στη φάτσα, αν κάποια είναι άσχημη και σκατόφατσα δε με ελκύει, ακόμη κι αν έχει σώμα Μπελούτσι. Γυναίκες γαμάμε, όχι κατσίκια...
Δεν συμφωνω μαζι σου αλλα μ' αρεσεις!!
Εγω παντως τη βρισκω αξιογαμητη!!

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μαύρο-ξεμαύρο, κι ο κόσμος τρέχει... :jerking: :jerking:
Γιατί....!!???

Γιατι ειμαστε ανδρες ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτο τα λεει ολα, εχουμε τη λιγουροπεριεργη φυση μεσα μας και θελουμε να την ικανοποιουμε..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα σου πω εγω φιλε μου. Πας εκει, σε υποδεχεται μια κυρια, σου δειχνει κατι γκομενακια, κανεις μασαζακι, δινεις 60 ευρω, μενεις καυλωμενος και με το πουλι στο χερι, κανεις μπανακι, γυρνας σπιτι και τραβας μια χειρογλυκανη για να στανιαρεις. Ανηκει στα "do it yourself" ιδρύματα.  ΜΑΥΡΟ   :s&m_1:

Φίλε, η περιοχή εκεί είναι τίγκα στα μασαζίδικα, και υπάρχουν και 3, τώρα πλέον 4, κανονικά στουντιάκα.

Τα μασαζίδικα της περιοχής είναι από cult έως underground μπριζολάδικα.

Υπάρχουν επιλογές μπριζόλας.

Το συγκεκριμένο στη Ματζαγριωτάκη είναι ένα πράγμα περίεργο. Όπως ο εγκέφαλος της Τατιάνας...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εγω παντως τη θελω τη τατιανα για αυτο ας βαλει φορμα και κατεβει στον αγωνιστικο χωρο

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τα μασατζίδικα της Καλλιθέας είναι χειρότερα και απο μπουρδέλλα του Μεταξουργείου...ειδικά αυτά στη Θησεως....Στη Φιλαρέτου ήταν ένα αξιοπρεπές,πήγα πριν κανένα χρόνο περίπου,αλλά και αυτό στο μέσο όρο....
Θα επαναλάβω και πάλι 2 πράγματα : πρώτον,μαγαζί που δεν κλείνει,δουλευει...Και δεύτερον,στην πουτάνα πουτανιές δεν κανουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom