διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ακριβώς.Ρωσσίς η κορασίς.Μαργκό = Μαργαρίτα
Ακριβώς.Ρωσσίς η κορασίς.Μαργκό = Μαργαρίτα
ακριβως τα παντα θυμαται...Να συμπληρώσω κάτι για την Τατιάννα....έχει μνήμη ελέφαντα...θυμάται ονόματα,φάτσες,συμπεριφορές,τα πάντα.Μην επιχειρήσετε να την ξεγελάσετε,χαμένος κόπος....
Πάντως,στο θέμα φραπές-οχι φραπές είναι ειλικρινής.Οτι σου πει αυτό είναι...
Παλαιότερα,γινόταν το εξης ωραίο...αλλη έκανε μασαζ,αλλη το φραπέ και η χρέωση πήγαινε 80-100 ευρώ,διοτι "έκανες με 2 κοπέλλες"....
Μονο οτι εμπαινε στα δωματια και σερβιρε φραπεδακι με καλαμακι ξεχασε...ακριβως τα παντα θυμαται...
Οου γιες!Σέρβιρε φραπεδάκι η κυραΤατιανα? Ρε την Τατιανα...
Οταν όλοι πάνε και σαν τα λιγούρια ζητάνε απο την Τατιάννα να τους κάνει μασαζ,κλπ.,δεν είναι λογικό να το πάρει επάνω της?
Οι γνώμες ειναι πάντα υποκειμενικές...πέρα απο την εμφάνιση,έχει σημασία και τι σου "βγάζει" η άλλη,αυτή προφανώς εκπέμπει κάτι που την κάνει επιθυμητή...
Το σώμα της πάντως ειναι εξαιρετικό......πιστεψέ με...
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ!
Δεν συμφωνω μαζι σου αλλα μ' αρεσεις!!Φίλε δεν το έχω δει, οπότε παω πάσο. Εγώ δίνω όμως μεγάλη σημασία ΚΑΙ στη φάτσα, αν κάποια είναι άσχημη και σκατόφατσα δε με ελκύει, ακόμη κι αν έχει σώμα Μπελούτσι. Γυναίκες γαμάμε, όχι κατσίκια...
ΜΑΥΡΟ για να βάλουν μυαλό και πάμε γι'αλλα...
Μαύρο-ξεμαύρο, κι ο κόσμος τρέχει...
Γιατί....!!???
Θα σου πω εγω φιλε μου. Πας εκει, σε υποδεχεται μια κυρια, σου δειχνει κατι γκομενακια, κανεις μασαζακι, δινεις 60 ευρω, μενεις καυλωμενος και με το πουλι στο χερι, κανεις μπανακι, γυρνας σπιτι και τραβας μια χειρογλυκανη για να στανιαρεις. Ανηκει στα "do it yourself" ιδρύματα. ΜΑΥΡΟ