Απο την άλλη,φίλε pathos,αυτό δεν είναι τελικά που μας εξιτάρει και πάμε στα μασατζίδικα? και μάλιστα,πολλές φορές,επιλέγουμε μαγαζιά όπου το αποτέλεσμα της συνεδρίας είναι αμφίβολο? αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
Για την συγκεκριμένη,θα πώ το εξης για τα παράξενα κριτήρια....Την πρώτη φορά που την πήρα,προ διετίας περίπου,ουσιαστικά "αυτοπροτάθηκε"....μου είπε δηλαδή κατά την παρέλαση,"θα κάνουμε μαζι σήμερα"....Λοιπόν,το μασαζ κράτησε σχεδόν 1 ώρα....κατά την διάρκειά του,κουβεντιάζαμε συνεχώς για διάφορα...τελειώνοντας,μου λέει "θα έρθει τώρα η κοπέλλα για την χαλάρωση"...βγαίνει απο το δωμάτιο,επανέρχεται σε 2-3 λεπτά και μου λέει "θα συνεχίσουμε μαζί,θέλεις?"....και άρχισε το πανηγύρι...(όλα,πλην μπριζόλας,που δεν την προσπάθησα κιολας...).
Τις 2-3 επόμενες φορές που την τίμησα,με μεγάλη όμως χρονική διαφορά μεταξύ τους,την μία επαιξε φραπέ,την δε άλλη έστειλε την Τατιάννα για την "χαλάρωση"....περίεργα πράγματα...
Την δε τελευταία φορά,πριν κάτι μήνες,η συνεδρία μειώθηκε στο μισάωρο,η δε "χαλάρωση" έγινε στη μέση του μασαζ.....η όλη δε συμπεριφορά,σαφως πιο τυπική...
Παράξενη κοπέλλα....
Δύο φορές έχω πάρει στο παρελθόν την Κρίστυ και τέτοιο σκηνικό που περιγράφεις δεν μού συνέβη. Στη δική μου περίπτωση και τις δύο φορές η συνεδρίαση ξεκίνησε με μασάζ και ολοκληρώθηκε με φραπέ (όπως συνήθως).
Αυτό όμως που σημείωσα από το μήνυμα σου είναι άλλο. Ότι μια φορά σού έστειλε την Τατιάνα. Επανηλημμένα έχω ζητήσει από την Τατιάνα τις υπηρεσίες της και πάντα μού λέει ότι "δεν κάνει μασαζ" ή/και "δεν κάνει τέτοια". Πώς την κατάφερες ρε θηρίο;