Νέα

Ματζαγριωτάκη 56 , Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η γνωμη σας για το καταστημα

• Αψογο!

Ψήφοι: 8 6,4%
  • Πολυ καλο

Ψήφοι: 5 4,0%
  • Καλο

Ψήφοι: 13 10,4%
  • Μετριο

Ψήφοι: 29 23,2%
  • Ετσι κι ετσι...

Ψήφοι: 22 17,6%
  • Χειριστο

Ψήφοι: 48 38,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    125

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Απο την άλλη,φίλε pathos,αυτό δεν είναι τελικά που μας εξιτάρει και πάμε στα μασατζίδικα? και μάλιστα,πολλές φορές,επιλέγουμε μαγαζιά όπου το αποτέλεσμα της συνεδρίας είναι αμφίβολο? αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
Για την συγκεκριμένη,θα πώ το εξης για τα παράξενα κριτήρια....Την πρώτη φορά που την πήρα,προ διετίας περίπου,ουσιαστικά "αυτοπροτάθηκε"....μου είπε δηλαδή κατά την παρέλαση,"θα κάνουμε μαζι σήμερα"....Λοιπόν,το μασαζ κράτησε σχεδόν 1 ώρα....κατά την διάρκειά του,κουβεντιάζαμε συνεχώς για διάφορα...τελειώνοντας,μου λέει "θα έρθει τώρα η κοπέλλα για την χαλάρωση"...βγαίνει απο το δωμάτιο,επανέρχεται σε 2-3 λεπτά και μου λέει "θα συνεχίσουμε μαζί,θέλεις?"....και άρχισε το πανηγύρι...(όλα,πλην μπριζόλας,που δεν την προσπάθησα κιολας...).
Τις 2-3 επόμενες φορές που την τίμησα,με μεγάλη όμως χρονική διαφορά μεταξύ τους,την μία επαιξε φραπέ,την δε άλλη έστειλε την Τατιάννα για την "χαλάρωση"....περίεργα πράγματα...
Την δε τελευταία φορά,πριν κάτι μήνες,η συνεδρία μειώθηκε στο μισάωρο,η δε "χαλάρωση" έγινε στη μέση του μασαζ.....η όλη δε συμπεριφορά,σαφως πιο τυπική...
Παράξενη κοπέλλα....

Δύο φορές έχω πάρει στο παρελθόν την Κρίστυ και τέτοιο σκηνικό που περιγράφεις δεν μού συνέβη. Στη δική μου περίπτωση και τις δύο φορές η συνεδρίαση ξεκίνησε με μασάζ και ολοκληρώθηκε με φραπέ (όπως συνήθως).

Αυτό όμως που σημείωσα από το μήνυμα σου είναι άλλο. Ότι μια φορά σού έστειλε την Τατιάνα. Επανηλημμένα έχω ζητήσει από την Τατιάνα τις υπηρεσίες της και πάντα μού λέει ότι "δεν κάνει μασαζ" ή/και "δεν κάνει τέτοια". Πώς την κατάφερες ρε θηρίο;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
Δύο φορές έχω πάρει στο παρελθόν την Κρίστυ και τέτοιο σκηνικό που περιγράφεις δεν μού συνέβη. Στη δική μου περίπτωση και τις δύο φορές η συνεδρίαση ξεκίνησε με μασάζ και ολοκληρώθηκε με φραπέ (όπως συνήθως).

Αυτό όμως που σημείωσα από το μήνυμα σου είναι άλλο. Ότι μια φορά σού έστειλε την Τατιάνα. Επανηλημμένα έχω ζητήσει από την Τατιάνα τις υπηρεσίες της και πάντα μού λέει ότι "δεν κάνει μασαζ" ή/και "δεν κάνει τέτοια". Πώς την κατάφερες ρε θηρίο;
Μουτυχε και μενα μια φορα
Η Τατιανα ψαχνεται και προσωπικα παντως να ξερεις...
Μπορει να περασε ετσι για  :cheesy:τσεκαρισμα προσοντων!!!

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσφατη συνδερία με Μαργαρίτα. Ωραία γυναίκα, αλλά δεν έπεξε φραπεδάκι στο τέλος. Μήπως επειδή πήγα στο "ίδρυμα" πρώτη φορά? 'Η η συγκεκριμένη δεν σερβίρει?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πρόσφατη συνδερία με Μαργαρίτα. Ωραία γυναίκα, αλλά δεν έπεξε φραπεδάκι στο τέλος. Μήπως επειδή πήγα στο "ίδρυμα" πρώτη φορά? 'Η η συγκεκριμένη δεν σερβίρει?

Κανόνας της αγοράς : όταν ένα μαγαζί δουλεύει καλά με τις ελάχιστες υπηρεσίες,δεν έχει κανένα λόγο ούτε τις υπηρεσίες να αυξησει,ούτε βέβαια να ρίξει τις τιμές...Κατανοητόν?

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πίστεψε με, ξέρω πάρα πολύ καλά τους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία της αγοράς. Ρώτησα όμως κάτι άλλο και δεν αναφέρθηκα καν στην τιμή..

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πίστεψε με, ξέρω πάρα πολύ καλά τους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία της αγοράς. Ρώτησα όμως κάτι άλλο και δεν αναφέρθηκα καν στην τιμή..

Σερβίρει φραπέ, φίλε.

Μπριζόλα, απ' ό,τι ξέρω όχι - τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα - αλλά φραπέ κάνει.

Την 1η φορά εκεί δεν παίρνεις τίποτα παραπάνω από μασάζ, εκτός αν πας συστημένος, με τη συστατική επιστολή στο χέρι...

Ούτε τη 2η σου εγγυώμαι ότι θα πάρεις...

Μετά αρχίζουν να ανοίγουν οι πόρτες...

Αξίζει; [size=22pt]ΟΧΙ[/size], κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι σίγουρος ότι σερβίρει φραπέ 21 Grams, εξάλλου χωρίς πετσέτα ήμουν. Αλλά ούτε τη 2η φορά? Εσένα σε κέρασε με την 2η?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Είμαι σίγουρος ότι σερβίρει φραπέ 21 Grams, εξάλλου χωρίς πετσέτα ήμουν. Αλλά ούτε τη 2η φορά? Εσένα σε κέρασε με την 2η?

Με την 1η, αλλά είχα πάει αρκετές φορές πριν έρθει η συγκεκριμένη και μου είπε αβίαστα τι πρόγραμμα κάνει.

Δεν κάνουν κουμάντο οι κοπέλες, η Τατιάνα κάνει κουμάντο εκεί.

Αυτή πρέπει να δώσει το οκ.  ;)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεί να δίνει και μπριζόλα η τύπισσα, σου λέω αυτά που γνωρίζω...

Το ίδρυμα αυτό είναι ίδρυμα εκπλήξεων.

Διάβασε τι γράφουν για την Κρίστυ παραπάνω...

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η Τατιάνα είναι η κυρία στην υποδοχή?
Δηλαδή να το ζητήσω από πριν και να συννενοηθώ μαζί της πριν ανέβω με το κορίτσι?
Ίδρυμα εκπλήξεων? ααα,χα,χα,χα,χα, ρε τι τραβάμε...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή να το ζητήσω από πριν και να συννενοηθώ μαζί της πριν ανέβω με το κορίτσι?

Αυτή η μαλάκω είναι...

Ζήτα το μετά την "παρέλαση" των κοριτσιών.

Μπορεί να αρχίσει να σου λέει ιστορίες βέβαια, είσαι καλό παιδί αλλά δεν σε ξέρουμε, να σε μάθουμε, μην είσαι μπάτσος, εγώ δεν ξέρω τίποτα με τα κορίτσια να συνενοηθείς κ.λπ. Εξαρτάται πώς θα στροφάρει.

Γι' αυτό λέω ότι δεν εγγυώμαι...

Άλλοι συναγωνιστές που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από το ίδρυμα, ας πουν τη γνώμη τους.

Αν θυμάμαι καλά ακόμα και ο Περίεργος έφαγε πόρτα εκεί, φίλε...

Γι' αυτό λέω ΟΧΙ.

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος ειναι ο Περιεργος? Κριμα γιατι η Μαργαριτα εχει τρελη καυλοφατσα..

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Η Τατιάνα είναι η "κυρία επί των τιμών", δηλ. η σερίφισα στην καθομιλουμένη.

Για την ερώτησή σου η απάντηση δεν είναι μονοσήμαντη. Στις πρώτες επισκέψεις μου της έλεγα τι ήθελα και αυτή απλά έστελνε αυτή που κάθε φορά ήθελε εκείνη. Με τον καιρό όμως άρχισε η ιδια να μού συστήνει κοπέλες. Τώρα θα μού πεις, σε ικανοποίησαν αυτές οι "συστημένες"; (όποτε ακολουθούσα τις υποδείξεις της -όχι πάντα). Μεγάλη ποικιλία υπήρχε από άποψη υπηρεσιών. Το θέμα σε αυτό το μαγαζί είναι ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα: και καλό μασάζ και γαμήσι. Π.χ. η Κρίστυ γενικά κάνει καλό μασάζ όμως φτανει μέχρι το φραπέ. Από τη Βέρα (συναδελφος ανέφερε χτες ότι έφυγε οποτε αναφέρομαι για ιστορικούς λόγους σ' αυτή) μπορούσες να πάρεις το "κάτι παραπάνω" μετά το μασαζ, όμως η ποιότητα των υπόλοιπων υπηρεσιών της δεν θα χαρακτηριζόταν και ιδιαιτερα υψηλη.

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΜΑΥΡΟ για να βάλουν μυαλό και πάμε γι'αλλα... :tits:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καρολίνα (τα πάντα όλα)
Σοφία (τα πάντα όλα)
Αννη (τα πάντα όλα)
Μαργκό (για την ώρα αυστηρά μόνο φραπέ)
Βέρα (τα πάντα όλα -αλλά έφυγε)
sheriff (με τα φεγγάρια της είναι κυκλοθυμική)
Κρίστυ (γαμώ τα μασάζ)
αυτά από ενημέρωση φίλε.Ελπίζω να σε κάλυψα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να συμπληρώσω κάτι για την Τατιάννα....έχει μνήμη ελέφαντα...θυμάται ονόματα,φάτσες,συμπεριφορές,τα πάντα.Μην επιχειρήσετε να την ξεγελάσετε,χαμένος κόπος....
Πάντως,στο θέμα φραπές-οχι φραπές είναι ειλικρινής.Οτι σου πει αυτό είναι...
Παλαιότερα,γινόταν το εξης ωραίο...αλλη έκανε μασαζ,αλλη το φραπέ και η χρέωση πήγαινε 80-100 ευρώ,διοτι "έκανες με 2 κοπέλλες".... :rockon:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Καρολίνα (τα πάντα όλα)
Σοφία (τα πάντα όλα)
Αννη (τα πάντα όλα)
Μαργκό (για την ώρα αυστηρά μόνο φραπέ)
Βέρα (τα πάντα όλα -αλλά έφυγε)
sheriff (με τα φεγγάρια της είναι κυκλοθυμική)
Κρίστυ (γαμώ τα μασάζ)
αυτά από ενημέρωση φίλε.Ελπίζω να σε κάλυψα.

Μαργκό = Μαργαρίτα?

αν όχι τότε πες και για Μαργαρίτα αν μπορείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom