η μόνη μου ένσταση σε όλο αυτό που γράφεις είναι το θεμα της καθαριότητας.Ηκοπελα είναι πεντακάθαρη και πάντα έχει καθαρά σεντόνια πετσέτες παντόφλες μιας χρήσης.Το εμφανισιακο όπως παντα είναι υποκειμενικό γούστα είναι αυτά.Και το λέω επειδή έχω πάει για κανέναν άλλο λόγο.την προηγουμενη εβδομαδα ειχα κλεισει ραντεβου για μασαζ καπου στην νεα ιωνια..τελικα αποδειχθηκε οτι ηταν αυτη η μαυρουλα που εχει αναφερθει εδω,χωρις ομως λεπτομερειες και εχει τα μαυρα της τα χαλια...κοντη,χοντρουλα και ασχημη :S :S το μασαζ δε,γινοταν σε κρεβατι με σεντονια πολλαπλων χρησεων,χρωματιστα :S..εννοειται οτι δεν εμεινα ,χαιρετησα και εφυγα...την αγγελια την ειχα δει καπου στο car,αν θυμαμαι καλα,το τηλεφωνο το διεγραψα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
δηλαδη στην κλιμακα απο το 1 εως το 10 -απο θεμα εμφανισης,θα της εβαζες πανω απο 1?
προσωπικά δεν είχα θέμα με την εμφάνιση της.Ξαναλεω γούστα είναι αυτά.δηλαδη στην κλιμακα απο το 1 εως το 10 -απο θεμα εμφανισης,θα της εβαζες πανω απο 1?
ektor2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2010
- Like
- 190
- Πόντοι
- 0
Ναι η Άννα από Καμινια είναι τώρα έχει πάει Καλλιθέα εδώ και μερικά χρόνια αρκετά καλό μασάζ και φραπέ στο τέλος 30€-40€ κόστος κατηγορία Ιουλίας θα έλεγαΑν κρίνω από τη φάτσα της είναι μια παλιά γνώριμη στις σελίδες αυτού του φόρουμ πριν από αρκετά χρόνια, με χώρο στα Καμίνια κοντά στη ΔΕΗ.
Ψηλή νταρντανορωσίδα με ψιλοτρομακτικό πρόσωπο, πολυλογού, που όλο έψαχνε άνδρα να παντρευτεί. Μεγάλη σε ηλικία τότε που το όνομά της κυκλοφορούσε πολύ στις σελίδες εδώ, άρα τώρα αρκετά μεγαλύτερη μετά από τόσα χρόνια.
Μασάζ μέτριο, φραπέ έτσι κι έτσι, σε στυλ αγγαρείας. Αν μπορούσε να τον αποφύγει θα το έκανε.
Τότε έπαιρνε 30-40€ επίσκεψη. Τώρα δεν ξέρω. Έχω να τη δω από τότε που ήταν στα Καμίνια.
Διαγραμμένο μέλος 169484
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
Παρόμοια εμπειρία πριν από δύο χρόνια περίπου στο νεο Ηράκλειο τέρμα οδός Πλαπούτα σκας Ηρακλείου ψηλά και μπαίνεις σε έναν πεζόδρομο αν θυμάμαι καλά!!
Εγώ δεν την παρακάλεσα της είχα πει χύμα καλά δεν βλέπεις το φάντασμα σήκωσε την πετσέτα θα βγει ο Κάσπερ σε λίγο!!
Κατευθείαν μου λέει αυτό κάνω πως δεν το άκουσα κτλ επειδή κάποιες κάνουν τέτοια για να έχουν παραπάνω δουλειά δεν είμαστε όλες ετσι..
Έχει και αδερφή λίγο παρά δίπλα είχε αγγελία παλιά στην ΧΕ τώρα έχει χαθεί
Η οποία τον στραγγιζε κανονικα σχεδόν χωρίς να σε ρωτησει!
Εγώ δεν την παρακάλεσα της είχα πει χύμα καλά δεν βλέπεις το φάντασμα σήκωσε την πετσέτα θα βγει ο Κάσπερ σε λίγο!!
Κατευθείαν μου λέει αυτό κάνω πως δεν το άκουσα κτλ επειδή κάποιες κάνουν τέτοια για να έχουν παραπάνω δουλειά δεν είμαστε όλες ετσι..
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Παρόμοια εμπειρία πριν από δύο χρόνια περίπου στο νεο Ηράκλειο τέρμα οδός Πλαπούτα σκας Ηρακλείου ψηλά και μπαίνεις σε έναν πεζόδρομο αν θυμάμαι καλά!!
Ρένα αν θυμάμαι καλά?
kouneli1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα θα ηθελα και εγω το τηλ της θείας ελένης αν ειναι εύκολο οποιος μπορει
dimitris 720
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
και εγω το θελω
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.666
- Πόντοι
- 6.495
Πριν λίγο βγήκα από Ελένη.... Το μασάζ τέλειο... Ίσως από τα καλύτερα. Βγαίνεις και νιώθεις ανάλαφρο... Όσο για το δεύτερο μέρος... Πλήρης περιποίηση παντού και διαρκής εναλλαγή στασεων.. Προσοχή... Μόνο για όσους αντέχουν. Δεν συνιστάται για πρωτάρηδες..
Και 2 tip.
Γουστάρω που κάθε φορά με μπανιαριζει, ειδικά στην πλάτη, για να φύγει το σαπούνι.... Με τρελαίνει
Και δεύτερον παίζει και συμπαικτρια παλιά γνώριμη από Σολωμού (7ος νομίζω οροφος) που είχα να την δω χρόνια... Στα υπόψη...
Και 2 tip.
Γουστάρω που κάθε φορά με μπανιαριζει, ειδικά στην πλάτη, για να φύγει το σαπούνι.... Με τρελαίνει
Και δεύτερον παίζει και συμπαικτρια παλιά γνώριμη από Σολωμού (7ος νομίζω οροφος) που είχα να την δω χρόνια... Στα υπόψη...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.053
- Πόντοι
- 42.697
μια ψιλη με κωλαρα????
theScientist
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 222
- Πόντοι
- 1
Κάποιος αν έχει την καλοσύνη να δώσει το τηλέφωνο της θείας Ελένης.
Διαγραμμένο μέλος 169484
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
σόρρυ για την καθυστέρηση ΝΑΙ!!
Ρένα αν θυμάμαι καλά?
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
σόρρυ για την καθυστέρηση ΝΑΙ!!
Θεωρητικά είναi η ίδια με αυτή
αλλά θα πρέπει να μας το επιβεβαιώσει ο koryfasaios
ποια ειναι η ελενη ρε νικο?Πριν λίγο βγήκα από Ελένη.... Το μασάζ τέλειο... Ίσως από τα καλύτερα. Βγαίνεις και νιώθεις ανάλαφρο... Όσο για το δεύτερο μέρος... Πλήρης περιποίηση παντού και διαρκής εναλλαγή στασεων.. Προσοχή... Μόνο για όσους αντέχουν. Δεν συνιστάται για πρωτάρηδες..
Και 2 tip.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω αλλά φοβόμουν την απάντηση.....ποια ειναι η ελενη ρε νικο?
Lamborghini
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σας! Φωτιά η Ελένη, πως μπορούμε να την βρούμε;) Αν θέλει κάποιος ας στείλει πληροφορίες...
ποια ειναι η ελενη ρε νικο?
Αυτή: Το πρώτο βιολί της Ζάννας (στη Στουρνάρη 29 ή αλλιώς Ζαννόσπιτο) επί σειρά ετών.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις