You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (3 μέλη και 63 επισκέπτες)
Babouinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2015
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
εναλλακτικες ενεργειακες θεραπειες σε συνδυασμο με ολιστικο ενεργειακο μασαζ.επισκεφθηκα την κοπελα στο μαρουσι,με την παραπανω σελιδα στο φβοοκ,για την οποια εχουν αναφερθει δυο συναγωνιστες 3-4 σελιδες πιο πισω.
παρκινγκ ευκολο,πολυκατοικια σχετικα καινουρια,διαμερισμα ισογειο.χωρος πολυ καθαρος με μασαζοκρεβατο,καυλωτικη μουσικη και μπανιο με ντουζιερα και καθε λογης σαπουνια και αφρολουτρα.
κοπελα πολυ προσχαρη μετριου αναστηματος με ωραιο σωμα και εκφυλο προσωπακι.μασαζ για τα γουστα μου πολυ καυλωτικο με πολυ ωραια περασματα απο τα επιμαχα σημεια...φυσικα γυμνος...η κοπελα κυριολεκτικα σκιζεται να σε κανει να περασεις καλα.μασαζ στα 30 ευρω...χωρις εκτονωση και στα 50 με εκτονωση.το παν ειναι να σε συμπαθησει το κοριτσι...αμα σε συμπαθησει δινεται ως εκει που δεν παει.σεξ δεν προσφερει κατα τα λεγομενα της...καθε λογης περιεργοι απλυτοι κτλ...να μην πλησιασουν καλυτερα.εγω παντως περασα πολυ καλυτερα απο το αναμενομενο και φυσικα θα την επισκευθω και παλι.κοπελα ελληνιδα γυρω στα 40..μη με ζαλισετε με πμ...απλα τηλεφωνηστε της...δοκιμαστε και δεν θα χασετε..πηρα το προγραμματακι μετα 50 ευρω...καλα να περνατε και γραψτε καμια κριτικη...μην ειστε μοναχοφαηδες...
παρκινγκ ευκολο,πολυκατοικια σχετικα καινουρια,διαμερισμα ισογειο.χωρος πολυ καθαρος με μασαζοκρεβατο,καυλωτικη μουσικη και μπανιο με ντουζιερα και καθε λογης σαπουνια και αφρολουτρα.
κοπελα πολυ προσχαρη μετριου αναστηματος με ωραιο σωμα και εκφυλο προσωπακι.μασαζ για τα γουστα μου πολυ καυλωτικο με πολυ ωραια περασματα απο τα επιμαχα σημεια...φυσικα γυμνος...η κοπελα κυριολεκτικα σκιζεται να σε κανει να περασεις καλα.μασαζ στα 30 ευρω...χωρις εκτονωση και στα 50 με εκτονωση.το παν ειναι να σε συμπαθησει το κοριτσι...αμα σε συμπαθησει δινεται ως εκει που δεν παει.σεξ δεν προσφερει κατα τα λεγομενα της...καθε λογης περιεργοι απλυτοι κτλ...να μην πλησιασουν καλυτερα.εγω παντως περασα πολυ καλυτερα απο το αναμενομενο και φυσικα θα την επισκευθω και παλι.κοπελα ελληνιδα γυρω στα 40..μη με ζαλισετε με πμ...απλα τηλεφωνηστε της...δοκιμαστε και δεν θα χασετε..πηρα το προγραμματακι μετα 50 ευρω...καλα να περνατε και γραψτε καμια κριτικη...μην ειστε μοναχοφαηδες...
εναλλακτικες ενεργειακες θεραπειες σε συνδυασμο με ολιστικο ενεργειακο μασαζ.επισκεφθηκα την κοπελα στο μαρουσι,με την παραπανω σελιδα στο φβοοκ,για την οποια εχουν αναφερθει δυο συναγωνιστες 3-4 σελιδες πιο πισω.
Διάρκεια προγράμματος φιλαράκι ?
Babouinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2015
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
μια ωρα.ενταξει δεν κοιταζει ρολοι η κοπελα....κοιταζει πως να περασεις καλα...εγω τουλαχιστον αυτο ειδαΔιάρκεια προγράμματος φιλαράκι ?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.551
- Πόντοι
- 2.256
Σου ζήτησε κι εσένα να την καλέσεις για ραντεβού 3 μέρες πριν;
Babouinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2015
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
ναι αλλα δεν βρισκω κατι μεμπτο σε αυτο...εχει δουλεια φαινεταιΣου ζήτησε κι εσένα να την καλέσεις για ραντεβού 3 μέρες πριν;
Σου ζήτησε κι εσένα να την καλέσεις για ραντεβού 3 μέρες πριν;
Εγώ κατάφερα να μιλήσω μαζί της Τετάρτη και έκλεισα ραντεβού για την τρίτη και με επιφύλαξη να το επιβεβαιώσουμε την δευτέρα το βράδυ
Ελπίζω να απαντήσει στο τηλ .
Πάντως ακούγεται πολύ φιλική στο τηλέφωνο και από όσα διαβάζω δείχνει καλή περίπτωση
Καλησπερα παιδιά εγώ ακόμα δ έχω καταφέρει να επικοινωνήσω μαζί της . Δυστυχώς από ότι φαίνεται όλες ενημερώνονται από εδώ κ επίσης παρά τ τεράστια χρησιμότητα του σάιτ π προσφέρει πολλές πληροφορίες ξεκάθαρα κάνουμε κ ένα μικρό κακό καθώς είναι σαν διαφήμιση πέφτουμε με τα μούτρα σε μια κ πέφτει κ η προσφορά της κ η ποιότητα . Ενώ όταν ξεχνιούνται δεν έχουν τόσο ρεύμα κ είναι καλύτερες οι υπηρεσίες
Καλησπερα παιδιά εγώ ακόμα δ έχω καταφέρει να επικοινωνήσω μαζί της . Δυστυχώς από ότι φαίνεται όλες ενημερώνονται από εδώ κ επίσης παρά τ τεράστια χρησιμότητα του σάιτ π προσφέρει πολλές πληροφορίες ξεκάθαρα κάνουμε κ ένα μικρό κακό καθώς είναι σαν διαφήμιση πέφτουμε με τα μούτρα σε μια κ πέφτει κ η προσφορά της κ η ποιότητα . Ενώ όταν ξεχνιούνται δεν έχουν τόσο ρεύμα κ είναι καλύτερες οι υπηρεσίες
Φιλε ειναι ευκολο να μου δωσεις την σελιδα της στο φβ για να επικοινωνησω και εγω μαζι της ? ευχαριστω
Ρε παιδιά λέει είναι όλα τα ραντεβού κλεισμένα για Σεπτέμβρη τ να πω δεν μπορω να καταλάβω τ συμβαίνει
Συμβαίνει ότι γίνεται ο,τι είχα προβλέψει κι είχα γράψει σχετικά. Πέσαμε όλοι όλοι μαζί. Υπομονή θέλει το πράγμα. Ώστε να ξεφρακάρει πρώτα η κοπέλα και μετά.
PANTHERS3M
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
θα παθει υπερκοπωση
Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Εχει δοκιμάσει καβεις εδω???
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Ρε παιδιά λέει είναι όλα τα ραντεβού κλεισμένα για Σεπτέμβρη τ να πω δεν μπορω να καταλάβω τ συμβαίνει
Συμβαίνει ότι γίνεται ο,τι είχα προβλέψει κι είχα γράψει σχετικά. Πέσαμε όλοι όλοι μαζί. Υπομονή θέλει το πράγμα. Ώστε να ξεφρακάρει πρώτα η κοπέλα και μετά.
τα "καλα" της ενημερωσης.
Σωωωωωωπα...
Μια ζωή τα ίδια. Και τι μαλακίες θα έχει ακούσει η κοπέλα από τους βροντοψώληδες του σαιτ...
Μάλλον δικαιολογία της για να ηρεμήσει, αφού το τηλέφωνο της δεν θα έχει σταματήσει.
Κάθε φορά τα ίδια αλλά τελικά δεν υπάρχει μυαλό στο πάνω κεφάλι και τα καλά στο τέλος καίγονται...
Καλά χαλαρώστε δ νομίζω να ήταν κ καμία τρελή ευκαιρία π χάθηκε από όσα λενε εδώ συναγωνιστές τεσπα εγώ πάντα προσεκτικός είμαι κ τ λέω κ πως τ λέω αλλά μόδα είναι όλα κ ότι είναι στη μόδα καίγεται κάποια στιγμή
Η κοπέλα δεν ξέρω αν μετράει, όταν με το καλό καταφέρω να την συναντήσω θα ενημερώσω. Αλλά ότι έχει τρελλαθεί στα τηλ. και στα μνμ ισχύει απ' ο,τι μου είπε. Απλά θέλει το πράγμα υπομονή, με ρέγουλα, πώς αλλιώς να το πω; Προφανώς της αρέσει αυτό που κάνει και για να μη το σκαρτέψει, δηλώνει μη διαθέσιμη για το επόμενο διάστημα. Άρα στρέφουμε την προσοχή μας σε άλλες περιπτώσεις κι επανερχόμαστε όταν το πράγμα ηρεμήσει κάποια στιγμή.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις