Κι ευκαιρίας δοθείσης ας γράψω κι εγώ 5 κουβέντες για πάρτη της, μιας και κατάφερα να την συναντήσω πρόσφατα, μετά από αναμονή 1 βδομάδας (!) περίπου:
Πρόκειται για μια κοπέλα μετρίου αναστήματος (δεν την λες κοντή), λεπτή, μελαχροινή με μακριά μαλλιά, εμφανισιακά της κατηγορίας "της διπλανής πόρτας" αλλά νόστιμη για τα δικά μου γούστα, που για την ηλικία της (40άρα) είναι μια χαρά. Από το πρόσωπό της μου έμειναν τα εκφραστικά μάτια της και τα σαρκώδη χείλη της. Από το κορμί της ότι διαθέτει φυσικό, σχετικά στητό, 3άρι στήθος. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, γιατί καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίας παρέμεινε ντυμένη με ένα τιραντέ μπλουζάκι κι ένα σορτσάκι.
Η κοπέλα ήταν εξαρχής φιλική και αρκούντως ομιλιτική μαζί μου, όση ώρα μου έκανε ένα χαλαρωτικό (θα το χαρακτήριζα) μασάζ, κι επειδή η κουβέντα μας κυλούσε όμορφα, άθελά της εστίαζα σε αυτήν κι όχι τόσο στον αισθησιακό τρόπο με τον οποίο με άγγιζε κατά τη διάρκειά της.
Βέβαια προς το τέλος που κόψαμε την πολυλογία, κατάλαβα ότι πέρα από "καλό παιδί", διαθέτει κάβλα και ερωτισμό που τον προσφέρει με φυσικότητα κι όχι ψεύτικα-επαγγελματικά, αλλά δυστυχώς για μας τον αφήνει να εκδηλωθεί μέχρι την εκτόνωση του πελάτη κι όχι πιο πέρα, γιατί απ' ο,τι μου έδωσε να καταλάβω έχει τραβήξει μια αυστηρή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σ' αυτό που προσφέρει στον εκάστοτε πελάτη της στον χώρο της δουλειάς της και στην προσωπική της ζωή. Άλλωστε πιστεύω ότι το πώς θα περάσει ο καθένας μας εξαρτάται κι από την προσέγγισή του προς την κοπέλα, αν δηλ. σέβεται τα όριά της, και το πώς "επικοινωνεί" μαζί της την ώρα της συνεδρίας. Κι εννοείται ότι σε επόμενη συνεδρία θα αφεθώ για να απολαύσω αυτόν τον αισθησιασμό της, που δεν χάρηκα όσο θα ήθελα κι εγώ κι εκείνη στην πρώτη μου συνάντηση μαζί της, πάντα με τον περιορισμό που ανέφερα πιο πάνω (χωρίς ολοκληρωμένο σεξ).
Για όποιους ενδιαφέρονται, ο χώρος της κοπέλας είναι καλόγουστος, με χαμηλό φωτισμό, και καθαρός, το ίδιο και η ίδια η κοπέλα, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας επικρατεί απόλυτη ηρεμία με συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν προτίθεμαι να δώσω, είτε δημόσια είτε μέσω pm, όποιος ενδιαφέρεται ας την δοκιμάσει.
Ποια είναι αυτή στην πευκη, αγγελία υπάρχει;