You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)
αποψη για την Μαγκι θα εχουμε απο τις παλιοσειρες!!??
Τα πάντα όλα πριν 20 χρόνια. Όταν είχε τα κέφια της δεν κώλωνε πουθενά, δεν έλεγε όχτι σε τίποτα και είχε και κάτι φίλες αστέρια. Αλλά έχω να την δω πάνω από 15ετία. Τώρα θα πλησιάζει τα 55. Δεν είναι πιτσιρίκα...
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
καλα κάνεις,αλλα ετσι οπως τα γραφεις (βρηκε τηλεφωνο που τελειωνει σε ...186 )περισσοτερο με διηγημα μοιαζει παρα με ενημερωση ;)φιλε μου τα κασκαντεριλικια μου τα λεω και προσπαθω να ειμαι και λεπτομερης, αν ομως εσυ εισαι καχυποπτος ? ο.κ. οτι νομιζεις. Υπαρχουν και φιλαρακια που δεν ειναι μελη εδω μεσα αλλα γουσταρουν να μαθαινουν και να δινουν πληροφοριες. Τι να κανουμε υπαρχουν κι αυτοι.
dionisiakos
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 779
- Πόντοι
- 4.530
Φιλε μου δεν την εχω εγω την αγγελια εδωσα ομως οτι και οποια πληροφορια μου δοθηκε. Τωρα την αλλη φορα θα του πω να μου φερει και το αποκομμα, εαν ειναι εφημεριδα ή να μου δωσει και καμμια φωτογραφια, μπας και ικανοποιησω οποιον θελει και ακριβεια στην ενημερωση. Νομιζω οτι εαν καποιος ενδιαφερεται τοσο, να μαθει, απλα μπορω να του βρω το τηλεφωνο και να μαθει πιο πολλες λεπτομεριες. Ηδη εχω λαβει αρκετα πμ που θα ενημερωσω αναλογα. Αλιμονο στους φιλους εδω μεσα που περιμενουν να τους δωσεις μασημενη τροφη και η δυνατον να τους παρεις κι απο το χερακι. Ή αυτους που μονο να παιρνουν πληροφοριες θελουν και απο ενημερωση παπαρια μαντολες. Οποτε λοιπον νομιζω οτι θα αρχισω και εγω να ενημερωνω ή να γραφω αναλογα με τα κεφια ή απλα να ενημερωνω αναλογα οχι ολο το φιλοθεαμων κοινο αλλα αυτους που αντιστροφα ενημερωνουν. Καλημερα σας.καλα κάνεις,αλλα ετσι οπως τα γραφεις (βρηκε τηλεφωνο που τελειωνει σε ...186 )περισσοτερο με διηγημα μοιαζει παρα με ενημερωση ;)
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
Sorry για το off topic. Αλλα κανενα καλο κανονικο μασαζ υπάρχει στα υπ οψιν?
Athensmassage
ευχαριστώAthensmassage
Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Γνωριζει κανεις κατι?
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
πηγε κανεις συναγωνιστης?
Patrinos1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Επειδη πηδαω 3 μ8ντελα θελω μια χοντροκωλαρα.Ετσι για ποικιλία πειραζω κανεναν τυπε μου?Ρε φίλε χάλια φαινεαο
Όχι βέβαια γούστα είναι αυτά γνώμη εξέφρασα απλάΕπειδη πηδαω 3 μ8ντελα θελω μια χοντροκωλαρα.Ετσι για ποικιλία πειραζω κανεναν τυπε μου?
τύπε άμα πεις εδώ μέσα ότι σ αρέσουν οι μεγάλοι κωλοι θα πέσουν να σε φάνε....άλλωστε υποθέτω ότι όλοι εδώ μέσα είναι κούκλοι και πηδάνε μόνο μοντέλαΕπειδη πηδαω 3 μ8ντελα θελω μια χοντροκωλαρα.Ετσι για ποικιλία πειραζω κανεναν τυπε μου?
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Δεν ξερεις ποσο τους γραφω στην ψωλαρα μου τυπε μου..ο αλλος πεταχτηκε να πει την γνωμη του λεει.Καμια σωτηρια.τύπε άμα πεις εδώ μέσα ότι σ αρέσουν οι μεγάλοι κωλοι θα πέσουν να σε φάνε....άλλωστε υποθέτω ότι όλοι εδώ μέσα είναι κούκλοι και πηδάνε μόνο μοντέλα
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Δεν ξερεις ποσο τους γραφω στην ψωλαρα μου τυπε μου..ο αλλος πεταχτηκε να πει την γνωμη του λεει.Καμια σωτηρια.
τοτε γιατι ρωτας ρε τυπε αν πηγε κανεις,αν δεν θες τη γνωμη των αλλων?
το αλλο για το που γραφεις ολους εμας ειναι αναξιο σχολιασμου.
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Παμε να στο κανω 50αρακια για να νιωσεις..δεν νε νοιαζει η καθε σφηνοπουτσα που πεταγεται και λεει γνωμη.Το θεμα εδω ειναι πληροφορίες αν δεν απατωμαι.Εχει κανεβας εμπειρια με αυτην η οχι?τοτε γιατι ρωτας ρε τυπε αν πηγε κανεις,αν δεν θες τη γνωμη των αλλων?
το αλλο για το που γραφεις ολους εμας ειναι αναξιο σχολιασμου.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Παμε να στο κανω 50αρακια για να νιωσεις..δεν νε νοιαζει η καθε σφηνοπουτσα που πεταγεται και λεει γνωμη.Το θεμα εδω ειναι πληροφορίες αν δεν απατωμαι.Εχει κανεβας εμπειρια με αυτην η οχι?
δε σε νοιαζει η γνωμη των μελων αλλα τους σκυλοβριζεις.
και θες και πληροφοριες κιολας μετα.
με αυτο το στυλακι χλωμο το βλεπω να μαθεις οτιδηποτε.
καλη συνεχεια τυπε μου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20