Προσφατη επισκεψη στην Ειρηνη στο Κολωνακι. Ραντεβού κλειστηκε τελευταια στιγμη, τηλεφωνο από κατω και μου ανοιξε. Η κοπελα είναι μια 50αρα ψηλη, αδυνατη, ξερακιανη θα ελεγα. Φορουσε ένα τιραντακι, χωρις σουτιεν, πεσμενο στηθος νουμερο 1. Σαλβαρι αερινο και παντοφλα μπασκετικη. 1η εντυπωση δεν με ενεπνευσε. Κουβεντα χαλαρη, χωρος συμπαθητικος,καθαρος. Μπηκα για μπανιο, μου εδωσε παντοφλες (χρησιμοποιημένες, από τον προηγουμενο, με υγρασία ακομα) και πετσετα (όχι σφραγισμενη, αλλα καθαρη) ντουζακι και βουρ στο μασαζοκρεβατο. Αβολο γιατι δεν ειχε την τρυπα για το κεφαλι. Πρόγραμμα στα 40 με εκτονωση χειρονακτικη στο τελος. Μου ανεφερε και στα 30 χωρις εκτονωση, μονο μασαζ και στα 50 αθλητικο μασαζ δυνατο που δεν το κανει το καλοκαιρι, γιατι λεει δεν κανει. Σε ερωτηση δικη μου αν κανει παραπανω εκτόνωσεις η κατι άλλο, μου τονιζε πως είναι επαγγελματιας μασερ, τα πτυχια της τοιχοκολλημενα σε εμφανες σημειο. Μετριο μασαζ μπρούμυτα που δεν βολευομουν, επειτα χάιδεμα σε αρχιδια από πισω, γυρισμα χαλαρο μασαζ και μαλακια περιτεχνη χωρις να σε κοιταει. Ολη την ωρα που τον επαιζε ειτε χαζευε ταβανι, ειτε ειχε κλειστα τα ματια, κατι αναμεσα στο το απολαμβανω η στο βαριέμαι. Συνολικη εμπειρια, δεν ξερω αν θα ξαναπαω. Επισης να αναφερω δυσκολο παρκάρισμα, λογω Κολωνακιου και με φοβο μην μου παρουν πινακίδες κτλ.