taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
με γελας κουμπαρε, γιαντα μου τσι παιξε καλες κι ακομη πονει ο καφας μου. Ανθεμαντηνε απου μου φηκε και σημαδια .... 0
Διατηρημένη η διατηρητέα??.. χαχαχακατι σαν τα διατηρητεα δηλαδη που δεν τα κατεδαφιζουν.
ημαρτον ρε τυπε το τερματισες. 60 χρονων και πληρωσες??????
αυτο ηταν στουντιο. Εχει γινει μασαζ? με τηλεφωνο μονο ή ανοικτο ολη μερα?Είναι η Ελένη με την παρέα της στο Αθηνών 343!!
Αξίζει να πάτε, έχω πάει ήδη δύο φορές.
Σημερινό πέρασμα.απο όσο μου είπε δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε.3 κοπέλες στο ρόστερ .Η Ελένη ξανθό μιλφακι,η Χριστίνα 2μετρη,και η μιλφ Νίκη,γκόμενα τσέπης με ασιατικά χαρακτηριστικά που δοκίμασα.ικανοποιητικο μασάζ και τελείωμα με ακα στοματικό γιατί ήμουν φορτωμένος και δεν άντεξα πολύ.θα δοκιμαστεί σε πλήρες μενού.νομιζω πως θα δοκιμάσω και τα 3 μιλφ
Σημερινό πέρασμα.απο όσο μου είπε δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε.3 κοπέλες στο ρόστερ .Η Ελένη ξανθό μιλφακι,η Χριστίνα 2μετρη,και η μιλφ Νίκη,γκόμενα τσέπης με ασιατικά χαρακτηριστικά που δοκίμασα.ικανοποιητικο μασάζ και τελείωμα με ακα στοματικό γιατί ήμουν φορτωμένος και δεν άντεξα πολύ.θα δοκιμαστεί σε πλήρες μενού.νομιζω πως θα δοκιμάσω και τα 3 μιλφ
στα 60 αλλα αποτι μου ειπαν εχουν και αλλα προγραμματα με αλλες τιμεςαπο τιμη φιλαρακι?
οπως λεει ειναι ανοικτα 11O με 20:00 πλην σαββάτου που ξεκουράζονται τα κοριτσια
Νίκο ακόμα να την βρεις; Δεν είσαι καλός ντετέκτιβ..