BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 304
- Πόντοι
- 21
Η φωτεινή από καλλιθέα είναι ακόμα στο χώρο; έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν απάνταγε...
καλησπερα εχει μηπως καποιος εμπειρια με την συγκεκριμενη??
μιλησα skype και μου ειπε στον χωρο της(προς πειραια καπου..)
Μαρθα.....μασαζ κανει και σεξ ..απο οτι μου ειπε..μιση ωρα 50e..
βασικα εψαξα για πληροφοριες...αλλα τιποτα....
ξερει κανεις κατι??
ευχαριστω
Από εμφάνιση τι λέει?
Exotic massage therapy στο facebook. Πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβου για b2b.τελικα η καρολινα ξερουμε που βρισκεται?
ελα ντε .κανεις δεν ειναι μελος εδω;;;Exotic massage therapy στο facebook. Πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβου για b2b.
Ηταν ολα κλεισμένα για τις επομενες δυο μερες. Τι διαολο, τόσοι πάνε, ενας δε βγήκε να γραψει δυο αραδες;
Κάποιο καλό παιδί θα πήρε τηλ και άνοιξε το κουτάκι με τις μαλακίες,
διάβασα σε σάι πως είσαι αυτή,κάνεις αυτά κλπες μλκς..
Οπότε λέει πως είναι φουλ..
Γενικά όταν παίζει πολύ και γίνεται ντόρος καλό είναι να το αποφεύγουμε..
Ξανά προσπαθήστε όταν ησυχάσει η φάση..
Μπα σε καλό σου, γελάσαμε πάλι!Exotic massage therapy Πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβου για b2b.
Ηταν ολα κλεισμένα για τις επομενες δυο μερες.
.....αρνητική εμπειρία.... μασάζ βιαστικό κ βαριεστημένο ....ουτε καν πλησιασε την μια ώρα,λιγότερο απο μισάωρο....δεν εβγαλε ουτε το πάνω,στυλ "χαρη σου κάνω"...μεγάλη στην ηλικία,με κιλά....Γνωρίζει κάποιος μια Λίτσα από θήρας 99 ; έχει κάποιος εμπειρια;
.....βαριέται που ζει...το βαρεθηκε το επάγγελμα....προφανώς γεμισε λεφτά κ φθορά....κλέβει στην ώρα....συμπεριφορά απαξιωτική,δεν προτείνετε,enter at your own risk....Προσφατη επισκεψη στην Ειρηνη στο Κολωνακι. Ραντεβού κλειστηκε τελευταια στιγμη, τηλεφωνο από κατω και μου ανοιξε. Η κοπελα είναι μια 50αρα ψηλη, αδυνατη, ξερακιανη θα ελεγα. Φορουσε ένα τιραντακι, χωρις σουτιεν, πεσμενο στηθος νουμερο 1. Σαλβαρι αερινο και παντοφλα μπασκετικη. 1η εντυπωση δεν με ενεπνευσε. Κουβεντα χαλαρη, χωρος συμπαθητικος,καθαρος. Μπηκα για μπανιο, μου εδωσε παντοφλες (χρησιμοποιημένες, από τον προηγουμενο, με υγρασία ακομα) και πετσετα (όχι σφραγισμενη, αλλα καθαρη) ντουζακι και βουρ στο μασαζοκρεβατο. Αβολο γιατι δεν ειχε την τρυπα για το κεφαλι. Πρόγραμμα στα 40 με εκτονωση χειρονακτικη στο τελος. Μου ανεφερε και στα 30 χωρις εκτονωση, μονο μασαζ και στα 50 αθλητικο μασαζ δυνατο που δεν το κανει το καλοκαιρι, γιατι λεει δεν κανει. Σε ερωτηση δικη μου αν κανει παραπανω εκτόνωσεις η κατι άλλο, μου τονιζε πως είναι επαγγελματιας μασερ, τα πτυχια της τοιχοκολλημενα σε εμφανες σημειο. Μετριο μασαζ μπρούμυτα που δεν βολευομουν, επειτα χάιδεμα σε αρχιδια από πισω, γυρισμα χαλαρο μασαζ και μαλακια περιτεχνη χωρις να σε κοιταει. Ολη την ωρα που τον επαιζε ειτε χαζευε ταβανι, ειτε ειχε κλειστα τα ματια, κατι αναμεσα στο το απολαμβανω η στο βαριέμαι. Συνολικη εμπειρια, δεν ξερω αν θα ξαναπαω. Επισης να αναφερω δυσκολο παρκάρισμα, λογω Κολωνακιου και με φοβο μην μου παρουν πινακίδες κτλ.
Μπα σε καλό σου, γελάσαμε πάλι!
Εσύ καλά έκανες, η λεγάμενη έχει ξεφύγει!!!!χαχαχαχα γιατι καλεε!! αφου έτσι μου είπε... να μην το γράψω εδώ να ενημερώσω τα πλήθη;;
Καλημέρα αλάνια μου......αρνητική εμπειρία.... μασάζ βιαστικό κ βαριεστημένο ....ουτε καν πλησιασε την μια ώρα,λιγότερο απο μισάωρο....δεν εβγαλε ουτε το πάνω,στυλ "χαρη σου κάνω"...μεγάλη στην ηλικία,με κιλά....
έχει κάπου αγγελία το κορίτσι να το δούμε??Για μία Αννα Μαρία περιοχή Α. Ελευθέριο και τηλέφωνο που τελειώνει σε 3547 ξέρει κάποιος κάτι; Πρέπει να είναι 40 - 45 χρόνων
Υπάρχει εμπειρία;