Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
στην κυπρο ειναι...
εκεί έχει τον χώρο της η γνωστή Βίκυ ΣτεφανίαΠαιδιά καλησπέρα! Ξέρουμε τίποτα προς βόρεια; Βριλήσσια μαρουσι;
Η γνωστη στην Καλλιθεα επι της Μενελαου αν θυμαμαι καλά την οδό... εχει και αγγελια χρυση ευκαιριαΑυτήν εδώ την γνωρίζει κανένας; Nana delamer λέγεται αλλά δεν έχει κάποιο τηλέφωνο.
Η γνωστη στην Καλλιθεα επι της Μενελαου αν θυμαμαι καλά την οδό... εχει και αγγελια χρυση ευκαιρια
τελικα που ειναι ?στην κυπρο ειναι...
τωρα γραφει καλλιθεα,,,προχτες εγραφε Κυπρο..Μάλλον Καλλιθέα σύμφωνα με την αγγελία. Ο ΙΑΝΝΑΙ δεν ξέρω γιατί ανέφερε την Κύπρο. Δεν υπάρχει στο βίντεο κάποια πληροφορία για τοποθεσία.
Mitsosoft όταν λες η γνωστή από Καλλιθέα στη Μενελάου, πόσο γνωστή;; Δεν βρήκα νήμα ούτε κάποια αναφορά για μασάζ επί της οδού Μενελάου στην Καλλιθέα.
Υπάρχει κανείς να δώσει πληροφορίες τι προσφέρει η κοπέλα; (εκτός από σκέτο μασάζ)
Να γραψω και εγω την δική μου εμπειρία για ενα χώρο που εχω ξαναγράψει παλαιότερα για χωρο μασαζ. Το. Εν, λόγο μαγαζι. Ειναι στην δαφνη και εχει ροστερ 3 κοπελες και συνέχεια της ανανεώνει. Εχει και μιλφ και Πίο πιπινακια. Η τιμη ειναι στα 40 για μια ωρα και μια εκτόνωση και αν θες διπλο ειναι στα 60 κλπ πληροφορίες για της κοπέλες ειναι η αθηνα γεματουλα για βυζολαγνους μετα αν θυμάμαι το ονομα ειναι η μελινα η οποια πιτσιρικα με ωραίο σωμα και πλούσιο στήθος για της αναλογίες της και τρίτη μια αλλη κοπέλα που εχει πλουσιο στήθος 4-5 νουμερο μπορεί και μεγαλύτερο. Αλλα κοντουλα. Τωρα απο μασαζ τίποτα απο δεύτερο γύρο δυνατες και η αθηνα και η κοντουλα. Αυτα για το ενα μαγαζι. Τώρα όσο αναφορά το μασαζ εχω βρει την λιουμπα απο Καλλιθέα οχι την gilf την νεότερη. Στην νεα Σμύρνη με πολύ ωραίο δυνατό μασαζ απολαυστικο και στο τελος πιπα με τελείωμα στο στομα. Απο εμφάνιση ειναι ψιλή με πλιυσιο στήθος και μέτριο σωμα απο φατσα ετσι και ετσι ειναι θεμα γουστου. Και αφήνει υποψίες για μπριζολα αλλα δεν εχω εμπειρία . Αυτα απο εμένα και καλες βόλτες
απο καθαριοτητα...οσμες..σεντονια..πετσετες ηταν οκ?Αν ψαξεις με την διευθυνση δεν ξερω αν θα βρεις κατι αλλα εχει αναφερθει αρκετες φορες εδω στο φορουμ!
Ειναι σαν πρεζακι (ισως και να ειναι δεν ειμαι σιγουρος) και παρα πολυ αδυνατη, πετσι κ κοκκαλο που λεμε.. χωρος ενα σπιτι στην Καλλιθεα, μπανιο ψιλο χαλια, πραγματα πεταμενα απο εδω και απο εκει κτλ.. Σιγουρα προσφερει φραπε επειδη ειχα δοκιμασει παλιοτερα αλλα επειδη δεν μου ειχε γεμισει το ματι δεν ηθελα κατι παραπανω οποτε δεν ρωτησα κιολας..
Οχι μαν... ειναι λιγο οτι ναναι η κατασταση με πραγματα πεταγμενα απο εδω και απο εκει... μην περιμενεις σφραφισμενες πετσετες κτλ... ευτυχως αυτη που πηρα εγω δεν μυριζε τιποτα περιεργο.. για σεντονια δεν ξερω αφου οτι εγινε εγινε στο μασαζοκρεβατο που εχει το οποιο ειναι πολυ μικρο βασικα και τοποθετει τα κλασικα λαδοχαρτα... γενικα αν ειναι καποιος της πολυ καθαριοτητας καλυτερα να μην παει!απο καθαριοτητα...οσμες..σεντονια..πετσετες ηταν οκ?
σε ευχαριστω πολυ!Οχι μαν... ειναι λιγο οτι ναναι η κατασταση με πραγματα πεταγμενα απο εδω και απο εκει... μην περιμενεις σφραφισμενες πετσετες κτλ... ευτυχως αυτη που πηρα εγω δεν μυριζε τιποτα περιεργο.. για σεντονια δεν ξερω αφου οτι εγινε εγινε στο μασαζοκρεβατο που εχει το οποιο ειναι πολυ μικρο βασικα και τοποθετει τα κλασικα λαδοχαρτα... γενικα αν ειναι καποιος της πολυ καθαριοτητας καλυτερα να μην παει!
Πρώτη φορά την ακούω. Για πες τι ξέρεις; ή δωσε link αγγελίας να δουμε τηλεφωνο και φωτο αν έχεικαλημερα
γνωριζει κανεις κατι για μια martha masaz (μεσω skype ) που εχει δικο της χωρο στο κερατσινι ???
ευχαριστω