Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
τι να σου πω...εγω θα πηγαινα αλλα ειμαι απ την αντιθετη πλευρα της αττικης....
60 το μονο 120 το διπλοΧαζη ερωτηση αλλα θα την κανω... 60€ το διπλό
Καλημέρα κύριοι!ξέρει κανείς κάτι για αυτές;;
Τελικά έμεινε ευχαριστημένος ο φίλος σου??
Κύριοι καλησπέρα!!Για αυτήν ξέρει κανείς τι πάιζει;;
Οι φωτογραφίες είναι δανικές!Κύριοι καλησπέρα!!Για αυτήν ξέρει κανείς τι πάιζει;;
. Αγενέστατη ήταν έξω λέει ότι είναι στα Σεπόλια δεν πάει με την ώρα Έλα λέει να σε δω να με δεις και θα δούμε τι θα κάνουμε και όλα στο φλου και μου το κλείσε και το τηλέφωνο στα μούτρα όταν της είπα ότι θέλω ραντεβού για αύριο γιατί μου είπε ότι κάλεσε με αύριο τότε λοιπόν η τρέλα δεν παίζεταιΟι φωτογραφίες είναι δανικές!
Εσύ μου χρωστάς ένα pm με πληροφορίες για την Ελπίδα. Αγενέστατη ήταν έξω λέει ότι είναι στα Σεπόλια δεν πάει με την ώρα Έλα λέει να σε δω να με δεις και θα δούμε τι θα κάνουμε και όλα στο φλου και μου το κλείσε και το τηλέφωνο στα μούτρα όταν της είπα ότι θέλω ραντεβού για αύριο γιατί μου είπε ότι κάλεσε με αύριο τότε λοιπόν η τρέλα δεν παίζεται
και ποσο πηγε το μαλλι ?
Λοιπον συναγωνιστες μου, ειχα γραψει για την εν λογω μανταμ. Πηρε κολητος τηλεφωνο για ραντεβου. Τοπαιξε γνωστος και εκλεισε ραντεβου ευκολα και ξεκινησε. Τον παιρνει λοιπον τηλ. και του λεει που θαρθεις, ξερεις΄? λεει ναι στην γωνια με πατησιων εκει που ηρθα την αλλη φορα, οοοχι λεει θα ερθεςι στην αχαρνων. ο.κ ας ειναι ερχομαι. Παει και αντι να δει την θεια της φωτογραφιας βλεπει μια πολυ πιο νεα τυπισα, πιο ψηλη, μακρυ μαλλι, γενικα αλλο του ειχα πει αλλο ειδε. Αλλα λογω καυλας εκατσε, οχι οτι δεν του αρεσε, βεβαια. Λοιπον στα του αγωνα, μπανιο με πετσετα .. μαλλον χρησιμοποιημενη. Μασαζ ουτε για αστειο, πιπα ψηλο αγρια, εννοω του στυλ γουσταρω και λυσαω. Επιθετικη. Σουτιεν δεν εβγαλε. Ξεκινησε να κωλοτριβεται και οταν την ξαπλωσε συνεχισε να κωλοτριβεται με κατι γεφυρες και να τριβει το μουνι της κι αλλα τετοια. Ο τυπος ειχε τουμπανο κι εψαχνε καποτα αυτη δεν μασαγε του ελεγε ελα ... ελα!! Τη ρωτησε κανα δυο φορες τι λες, ετσι? χωρις? Αυτη του εκανε νοημα και καλα τι εγινε δεν τρεχει τιποτα μπες!!!! ΦΑΟΥΛ!!! μεγαλο. Τελος παντων γαμησε τελειωσε ντουζακι και τονπουλογλου.
Στο ανεβασμα επεσε σε ενα τυπο που κατεβαινε, λεει θα ειναι ενοικος ή συναγωνιστης, ΛΑΘΟΣ, ο τυπος ηταν κατω οταν εφυγε και περιμενε. Να σημειωθει επισης οτι το τηλεφωνο της τυπισας βαραγε συνεχεια και ερχοταν μυνηματα. Σπασαρχιδικα πραματα.
Εν κατακλειδι το νου σας. Ρωταμε απο πριν τι και ποια θα γαμησουμε!
Κύριοι καλησπέρα!!Για αυτήν ξέρει κανείς τι πάιζει;;
Οι φωτογραφίες καλά μούφα είναι...αλλά γιατί λες ύποπτο;;Εμένα υποπτο μου φαινεται παντως
ενα 40αρι πηρε οσο κι η αλλη αλλα το θεμα ειναι στο οτι αλλο περιμενε κι αλλο βγηκε ας ειναι καλα η καυλα του αλλοιως θα ετρωγε ακυρο!και ποσο πηγε το μαλλι ?