Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.553
- Πόντοι
- 2.256
Καμμια πληροφορια για την απόδοσή της στον αγωνα υπάρχει καπου; Στο νημα της δεν υπάρχει πληροφόρησηαυτη ειναι η ΡΟΞΑΝΑ!!
Καμμια πληροφορια για την απόδοσή της στον αγωνα υπάρχει καπου; Στο νημα της δεν υπάρχει πληροφόρησηαυτη ειναι η ΡΟΞΑΝΑ!!
έχει πολύ ωραίες Μπουτάρες βλέπω
Κ Όχι μόνο....φαίνεται ότι έχει κ βυζάρες ωραίες...Πρέπει να κάνω καταδρομικη κ να πω...Γιατί δεν βλέπω να έχει κάνει κανεναςέχει πολύ ωραίες Μπουτάρες βλέπω
Σε ευχαριστουμε συντροφε! Καλη σου εβδομαδαΚασκαντεριλικι Νο. ..εχασα το λογαριασμο. Τεεελος παντων,παρασκευη και βροχα και ο Περικλης ειχε ορεξεις για μασαζοπηδημα. Ψαξιμο σε αγγελιες για κατι καινουριο (μαλακια πρωτη), τηλεφωνα και καταληξη σε μια με τηλ που τελειωνει σε ,,,188. Ακουω κυψελη και λεω ο.κ (μαλακια δευτερη) Κλεισιμο ραντεβου και αφιξη. Η τυπισα μια νταρντανοβα που το επαιζε ρωσσιδα αλλα μαλλον βουλγαροσαυρα ηταν. Τελος παντων λεω ηρθες για πουτσο βρεχει κανε το κασκαντεριλικι, ρε φιλε για τους συναγωνιστες σου ρε γαμωτο, που ξερεις καμμια φορα! Τες πα! Ζηταει δωρακι up front, o.k.,γδυνομαι -ντουζακι- ξαπλωμα. Παρενθεση ο χωρος καθαρος ψιλοκαινουριος αλλα μια γαμοκρεμαστρα μια κρεκλα για τα ρουχα ...τιποτα σε πλαστικο σκαμπο ολα!! τες πα! Βαζει λαδι κι αρχιζει το τρψιμο. Χτυπαει το τηλ. της το σηκωνει και με ενα χερι τριβει με το αλλο μιλαει( μαλακια τριτη,)επρεπε να φυγω αλλα η καυλα της στιγμης με κρατησε. Συνεχιζει το τριψιμο και το τηλεφωνο ξαναχτυπαει. Συνολικα 3 φορες και το σηκωσε ... ναιαιααι ξερω εκει φευγεις, αλλα λεει χιλια συγνωμη και το εκλεισε. Τελειωνει το ηληθιο τριψιμο και καλα μασαζ και μου λεει γυρνα. Βαζει καποτα και αρχιζει μια πιπα για κλαματα. βγαζει σουτιεν και κυλοτα και πριν προλαβω κατι ξαπλωνει! Βυζαινω λιγο και οπως ειναι ιεραποστολικα καρφωνω. Στενο λογω στεγνωτητας. Εκανε μορφασμους αλλα λεω χεσε μας τωρα κυρα μου. Εριξα σαλιο και συνεχισα. Γαμησα λιγο ακομα κι εχυσα για να τελειωνω. Λοιπον να περιγραψω και την τυπισα. Μπαμπατσικη προς το παραπανω κιλα, οταν καθοταν στο κρεβατι εβγαζε κοιλιτσα, σε ρολακι, βυζι αναλογο του σωματοτυπου, μαλλια πολλα, πυκνα, μαυρο σγουρο και μακρυ μεχρι μεση σχεδον, φατσα μαλλον προσπερασιμη εως και αγνοησιμη. Ουτε για αστειο δευτερη φορα!!! Πρεπει να εχει κι αλλη αγγελια με φωτο καπου, νομιζω. θα ψαξω για την αγγελια της αλλα οπως ειπα τηλ. σε ,,,,188.
Αυτα και ... το νου σας ρεμαλια!!!
παλι καλα που δεν σε πηδηξε αυτη
Σ αυτην ειναι στην δευτερη φωτο οι αλλες μουφα
σε τουτη ειναι στην τριτη
Αναφερομαι στην τυπισα που κριτικαρω πιο πανω.
Σ αυτην ειναι στην δευτερη φωτο οι αλλες μουφα
σε τουτη ειναι στην τριτη
Αναφερομαι στην τυπισα που κριτικαρω πιο πανω.
παλι καλα που δεν σε πηδηξε αυτη
απλα τελειο post!!!! ευγεΚασκαντεριλικι Νο. ..εχασα το λογαριασμο. Τεεελος παντων,παρασκευη και βροχα και ο Περικλης ειχε ορεξεις για μασαζοπηδημα. Ψαξιμο σε αγγελιες για κατι καινουριο (μαλακια πρωτη), τηλεφωνα και καταληξη σε μια με τηλ που τελειωνει σε ,,,188. Ακουω κυψελη και λεω ο.κ (μαλακια δευτερη) Κλεισιμο ραντεβου και αφιξη. Η τυπισα μια νταρντανοβα που το επαιζε ρωσσιδα αλλα μαλλον βουλγαροσαυρα ηταν. Τελος παντων λεω ηρθες για πουτσο βρεχει κανε το κασκαντεριλικι, ρε φιλε για τους συναγωνιστες σου ρε γαμωτο, που ξερεις καμμια φορα! Τες πα! Ζηταει δωρακι up front, o.k.,γδυνομαι -ντουζακι- ξαπλωμα. Παρενθεση ο χωρος καθαρος ψιλοκαινουριος αλλα μια γαμοκρεμαστρα μια κρεκλα για τα ρουχα ...τιποτα σε πλαστικο σκαμπο ολα!! τες πα! Βαζει λαδι κι αρχιζει το τρψιμο. Χτυπαει το τηλ. της το σηκωνει και με ενα χερι τριβει με το αλλο μιλαει( μαλακια τριτη,)επρεπε να φυγω αλλα η καυλα της στιγμης με κρατησε. Συνεχιζει το τριψιμο και το τηλεφωνο ξαναχτυπαει. Συνολικα 3 φορες και το σηκωσε ... ναιαιααι ξερω εκει φευγεις, αλλα λεει χιλια συγνωμη και το εκλεισε. Τελειωνει το ηληθιο τριψιμο και καλα μασαζ και μου λεει γυρνα. Βαζει καποτα και αρχιζει μια πιπα για κλαματα. βγαζει σουτιεν και κυλοτα και πριν προλαβω κατι ξαπλωνει! Βυζαινω λιγο και οπως ειναι ιεραποστολικα καρφωνω. Στενο λογω στεγνωτητας. Εκανε μορφασμους αλλα λεω χεσε μας τωρα κυρα μου. Εριξα σαλιο και συνεχισα. Γαμησα λιγο ακομα κι εχυσα για να τελειωνω. Λοιπον να περιγραψω και την τυπισα. Μπαμπατσικη προς το παραπανω κιλα, οταν καθοταν στο κρεβατι εβγαζε κοιλιτσα, σε ρολακι, βυζι αναλογο του σωματοτυπου, μαλλια πολλα, πυκνα, μαυρο σγουρο και μακρυ μεχρι μεση σχεδον, φατσα μαλλον προσπερασιμη εως και αγνοησιμη. Ουτε για αστειο δευτερη φορα!!! Πρεπει να εχει κι αλλη αγγελια με φωτο καπου, νομιζω. θα ψαξω για την αγγελια της αλλα οπως ειπα τηλ. σε ,,,,188.
Αυτα και ... το νου σας ρεμαλια!!!
Κάτι δεν μου ''κάθεται'' καλά...
Την έχει επισκεφτεί κανείς;;
Στο τηλέφωνό μου είπε ότι παίζει 45 λεπτό μασαζακι με χουφτωματα και εκτόνωση με χειρομαλαξη!!επίσης λέει είναι η ίδια στη φωτό!
Πολύ καλό μου φαίνεται!!
ναι ακριβως η ιδια...........
Στο τηλέφωνό μου είπε ότι παίζει 45 λεπτό μασαζακι με χουφτωματα και εκτόνωση με χειρομαλαξη!!επίσης λέει είναι η ίδια στη φωτό!
Πολύ καλό μου φαίνεται!!
Πολύ καλό μου φαίνεται!!