Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.417
Πόντοι
446

p777

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Like
168
Πόντοι
0
Η φίλη της Άρτεμις όμως, ένα αλλο ξεκωλο που βγάζει και αυτή βίντεο, έβαλε πετσέτα και όλο μην το ένα και μην το άλλο...και το μασάζ σε στυλ 69 που ανεβαίνει επάνω σε γυρνάει μπρουμητα...πεταμένα λεφτά..μόνο διαφήμιση πονηρή κανουν

peinasmenos_pp

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Καλησπερα σας, μιλησα με την κα Xenia Deligianni μεσω instagram, αλλα μου δινει μονο το link για το fansly της. Υπαρχει καποιος αλλοσ αμεσοσ τροποσ επικοινωνιας?
`
Σίγουρα θα πηγαίνει μέχρι φουλ!
ξέρεις συνάδελφε κάτι περισσότερο? είχα πάει μια φορά αλλα τίποτα. Δεν ξέρω ίσως είναι παγίδα έτσι οπως ντύνεται κλπ να πάει κόσμος. Στην αρχη όλοι πέρασαν μια βολτά απλα να δούν

peinasmenos_pp

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Η φίλη της Άρτεμις όμως, ένα αλλο ξεκωλο που βγάζει και αυτή βίντεο, έβαλε πετσέτα και όλο μην το ένα και μην το άλλο...και το μασάζ σε στυλ 69 που ανεβαίνει επάνω σε γυρνάει μπρουμητα...πεταμένα λεφτά..μόνο διαφήμιση πονηρή κανουν`1
Η φίλη της Άρτεμις όμως, ένα αλλο ξεκωλο που βγάζει και αυτή βίντεο, έβαλε πετσέτα και όλο μην το ένα και μην το άλλο...και το μασάζ σε στυλ 69 που ανεβαίνει επάνω σε γυρνάει μπρουμητα...πεταμένα λεφτά..μόνο διαφήμιση πονηρή κανουν
Αυτό μου το έχει πει κ άλλος όταν δούλευη η φίλη της εκεί τον γύρισε ανάποδα αλλα δεν... διαφημιση κάνουν τα έχουν αρπάξει χοντρά. Εκτος αν πάνε σε λίγα πορτοφόλια να μην γίνει γωστό

Τελευταία τροποποίηση:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.417
Πόντοι
446
`

ξέρεις συνάδελφε κάτι περισσότερο? είχα πάει μια φορά αλλα τίποτα. Δεν ξέρω ίσως είναι παγίδα έτσι οπως ντύνεται κλπ να πάει κόσμος. Στην αρχη όλοι πέρασαν μια βολτά απλα να δούν
Με 50Ε θα απολαύσετε μασαζ-βυζαρες και με 100 θα πάτε κ φουλ.

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
183
Πόντοι
1

peinasmenos_pp

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Με 50Ε θα απολαύσετε μασαζ-βυζαρες και με 100 θα πάτε κ φουλ.

Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες εγώ έχω Πάρι 3 φορές αλλά δεν μου άφησε κάποιο περιθώριο
ετσι πιστεύω και εγώ η αρτεμης δεν κάνει εκτος ισως σε εκλεκτους που θα της υποδειξουν

Τελευταία τροποποίηση:

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
Γνωρίζει κάποιος αν η αρτεμης καπράνου που κάνει μασάζ στο μασάτσιο χαμάν κάνει κ κάτι άλλο? Θέλω πολύ να τις χαιδέψω τα βυζιά.
Πεινασμένε... να σε τρατάρω ένα κομμάτι χαμόν καλύτερα, για να στανιάρεις;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
ΣΥΓΚΡΙΣΗ Massagio Hamanmm (και υποκατάστηματα) με Your massage world (Κλέα) .Επιθετικό marketing στα social media ειδικα στο instagram ,αφήνουν και τα δύο πολλές υποσχέσεις..., στην πράξη και τα δύο καλό σχετικά μασαζ αλλά το δεύτερο τιμή Χ 2+ , στο πρώτο πιό πιτσιρίκες 20-25 ,στο δεύτερο μεγαλύτερες 30-35 και γιά μένα όμορφες και πιό γυναίκες...σε κανένα δεν κατάφερα να πάρω κάτι παραπάνω.

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
ΣΥΓΚΡΙΣΗ Massagio Hamanmm (και υποκατάστηματα) με Your massage world (Κλέα) .Επιθετικό marketing στα social media ειδικα στο instagram ,αφήνουν και τα δύο πολλές υποσχέσεις..., στην πράξη και τα δύο καλό σχετικά μασαζ αλλά το δεύτερο τιμή Χ 2+ , στο πρώτο πιό πιτσιρίκες 20-25 ,στο δεύτερο μεγαλύτερες 30-35 και γιά μένα όμορφες και πιό γυναίκες...σε κανένα δεν κατάφερα να πάρω κάτι παραπάνω.
ισχυει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom