Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.068
Πόντοι
1.706
Κατά εμέ στα δεν. Επιλεκτικά κάνουν φραπέ. Τελευταία έφερε μια νεγρα οπότε δε ξέρω τι παίζει. Ίσως η μαύρη πέφτει μανιωδώς στη λευκή ψωλή και την υπηρετεί
Κρίμα να μην έχουμε ταυλανδεζες στην Αθήνα με μασάζ φουλ πρόγραμμα, στο φβ με έχουν τρελάνει στα βίντεο με κοπέλες από εκεί, στους δρόμους, στα μπαρ παντού ψωνίζονται κ μικρές και όμορφες μάλιστα (όχι όλες) αλλά οκ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.691
Πόντοι
42.697
Πληροφορήθηκα από φίλο συναγωνιστή πως η θεία Ελένη (πρώην Στουρνάρη κτλ) έχει ξεκινήσει πάλι σε δικό της χώρο στην Καλλιθέα . Πήρα τηλ λοιπόν σήμερα και μου το επιβεβαιώσε και η η ίδια.

Athankar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους τους συναθλητες, πολυ γνωση και γελιο εχω εισπραξει εδω, Μια μικρη εμπειρια απο το Παγκρατι την Massage4you, την Ταιλανδεζα. Την βρηκα τυχαια μεσω φβ, λεω ας δουμε τι γινεται, στελνω μνμ viber, για ραντεβου και μου λεει να διαλεξω απο προγραμμα μιας η μιαμιση ωρας, 50-70€. Λεω 1 ωρα καλα ειναι και παω στο αγνωστο οτι γινει, ωραιος χωρος αυτη οχι ιδιαιτερα ευχαριστη ομως εμενα προσωπικα μου αρεσε, μου λεει βγαλτα ρουχα σου και το εσωρουχο. Καλο σημαδι λεω αντε να δουμε τι θα παιξει, αυτη η φαση να μην ξερεις ειναι και διεγερτικη παντως. Μασαζ και αισθηση καλη θα ελεγα και ημουν σε φαση χαλαρωσης και γλυκιας αναμονης. Καποια στιγμη γυρισα οπως μου ειπε, συνεχισε ελπιδοφορα αλλα σε λιγο τελειωσαμε μου λεει. Τι να πω και εγω δεν θελω να γινω και αγενης, πληρωνω φευγω. Βασικα με λες ωραιο αντρα αν παιζει ρολο αυτο και εφυγα με το παραπονο. Μπαινω εδω για ινφο, αναμεικτα πραγματα. Ψηνομαι να ξαναπαω αλλα μονο με καλυτερη καταληξη εννοειται. Εχω και ερωτηση αν καποιος ξερει, αν ζητησω το προγραμμα μιαμιση ωρα, εννοειται πως θα εχει το κατι παραπανω η θα χρειαστει συνεννοηση? Up the irons!

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.680
Πόντοι
206
Μύστη τη Ροζίτα λες? Αν ναι το πολύ πολύ να σε κεράσει μια μπολονεζ. Ακακίε το μακαρόνι να ναι μισκο κ τα σχετικα

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.594
Πόντοι
2.456
Πληροφορήθηκα από φίλο συναγωνιστή πως η θεία Ελένη (πρώην Στουρνάρη κτλ) έχει ξεκινήσει πάλι σε δικό της χώρο στην Καλλιθέα . Πήρα τηλ λοιπόν σήμερα και μου το επιβεβαιώσε και η η ίδια.
Τηλ επικοινωνίας παρακαλώ..
:coffee:

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
478
Πόντοι
21
Καλησπερα σε ολους τους συναθλητες, πολυ γνωση και γελιο εχω εισπραξει εδω, Μια μικρη εμπειρια απο το Παγκρατι την Massage4you, την Ταιλανδεζα. Την βρηκα τυχαια μεσω φβ, λεω ας δουμε τι γινεται, στελνω μνμ viber, για ραντεβου και μου λεει να διαλεξω απο προγραμμα μιας η μιαμιση ωρας, 50-70€. Λεω 1 ωρα καλα ειναι και παω στο αγνωστο οτι γινει, ωραιος χωρος αυτη οχι ιδιαιτερα ευχαριστη ομως εμενα προσωπικα μου αρεσε, μου λεει βγαλτα ρουχα σου και το εσωρουχο. Καλο σημαδι λεω αντε να δουμε τι θα παιξει, αυτη η φαση να μην ξερεις ειναι και διεγερτικη παντως. Μασαζ και αισθηση καλη θα ελεγα και ημουν σε φαση χαλαρωσης και γλυκιας αναμονης. Καποια στιγμη γυρισα οπως μου ειπε, συνεχισε ελπιδοφορα αλλα σε λιγο τελειωσαμε μου λεει. Τι να πω και εγω δεν θελω να γινω και αγενης, πληρωνω φευγω. Βασικα με λες ωραιο αντρα αν παιζει ρολο αυτο και εφυγα με το παραπονο. Μπαινω εδω για ινφο, αναμεικτα πραγματα. Ψηνομαι να ξαναπαω αλλα μονο με καλυτερη καταληξη εννοειται. Εχω και ερωτηση αν καποιος ξερει, αν ζητησω το προγραμμα μιαμιση ωρα, εννοειται πως θα εχει το κατι παραπανω η θα χρειαστει συνεννοηση? Up the irons!
απο οτι ξερω..χειρογλυκανο +20
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μύστη τη Ροζίτα λες? Αν ναι το πολύ πολύ να σε κεράσει μια μπολονεζ. Ακακίε το μακαρόνι να ναι μισκο κ τα σχετικα
αλλη η μια αλλη η άλλη

LEON20

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
159
Πόντοι
0
Τηλ επικοινωνίας παρα

Τηλ επικοινωνίας παρακαλώ..
:coffee:

Επιβεβαιώνω η Θεία Ελένη επέστρεψε. Ευκαιρία να δούμε τα καινούργια επεισόδια του National Geographic

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.101
Πόντοι
361
Επιβεβαιώνω η Θεία Ελένη επέστρεψε. Ευκαιρία να δούμε τα καινούργια επεισόδια του National Geographic
Φήμες λένε πως στους έμπειρους μύστες έστειλε προσωπικό sms.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.594
Πόντοι
2.456
Ευκαιρία για τους καβλιαρηδες που ζητούσαν τηλ από Χαρά..
Τηλ στην θεία να φέρει την χαρά για διπλό στο τσαρδι της..

Τελευταία τροποποίηση:

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.101
Πόντοι
361
Ευκαιρία για τους κατβλιαρηδες που ζητούσαν τηλ από Χαρά..
Τηλ στην θεία να φέρει την χαρά για διπλό στο τσαρδι της..
Εικόνες στο μυαλό: να σου ρουφάει μεγάλο δάχτυλο ποδιού Χαρά, θεία Ελένη να σου γλείφει μπάλες κι εσύ να χαζεύεις ρωσικά γλυκάκια δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη μικρή Μόσχα (σπίτι της)

Αξία ανεκτίμητη.

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
εχει καποιος φιλος εμπειρια απο την Γκαλινα στους Αγιους Αναργυρους?την εχω επισκεφτει μια φορα αλλα περιοριστικε μονο σε μασαζ(αρκετα καλο)σε νυξη που της ειχα κανει μετα απο καιρο για φραπε μου ζητησε 100 ευρω για κατι που μου το περιεγραψε σαν"lingam massage"ρωταω γιατι μενω πολυ κοντα και με βολευει

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.838
Πόντοι
736
Εικόνες στο μυαλό: να σου ρουφάει μεγάλο δάχτυλο ποδιού Χαρά, θεία Ελένη να σου γλείφει μπάλες κι εσύ να χαζεύεις ρωσικά γλυκάκια δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στη μικρή Μόσχα (σπίτι της)

Αξία ανεκτίμητη.
Οποιος μπορεί ας δώσει περιγραφή για την κυρία!

All eyez on me

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Νέος είμαι στο φόρουμ παιδιά.Μπορεί να στείλει κάποιος το τηλ της χαράς από Βύρωνα;

papwolf

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Like
413
Πόντοι
21
Στο ίδιο τηλέφωνο...?

count62

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
5.494
Πόντοι
1.056
τηλφωνο;

• Like
Αντιδράσεις: jungle

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
57
Πόντοι
1
εχει καποιος φιλος εμπειρια απο την Γκαλινα στους Αγιους Αναργυρους?την εχω επισκεφτει μια φορα αλλα περιοριστικε μονο σε μασαζ(αρκετα καλο)σε νυξη που της ειχα κανει μετα απο καιρο για φραπε μου ζητησε 100 ευρω για κατι που μου το περιεγραψε σαν"lingam massage"ρωταω γιατι μενω πολυ κοντα και με βολευει
Φιλε πεταμενα λεφτα πας και φευγεις μεσα στην λαδιλα, και δεν κανει και κατι παραπανω

nikos9890

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2015
Κριτικές
2
Like
97
Πόντοι
0
φιλε, μπορεις να στειλεις το φβ?

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.367
Πόντοι
2.546
Μια ειναι σωστα?Νομιζω εχουμε μιλησει στο fb

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom