Καλησπερα σε ολους τους συναθλητες, πολυ γνωση και γελιο εχω εισπραξει εδω, Μια μικρη εμπειρια απο το Παγκρατι την Massage4you, την Ταιλανδεζα. Την βρηκα τυχαια μεσω φβ, λεω ας δουμε τι γινεται, στελνω μνμ viber, για ραντεβου και μου λεει να διαλεξω απο προγραμμα μιας η μιαμιση ωρας, 50-70€. Λεω 1 ωρα καλα ειναι και παω στο αγνωστο οτι γινει, ωραιος χωρος αυτη οχι ιδιαιτερα ευχαριστη ομως εμενα προσωπικα μου αρεσε, μου λεει βγαλτα ρουχα σου και το εσωρουχο. Καλο σημαδι λεω αντε να δουμε τι θα παιξει, αυτη η φαση να μην ξερεις ειναι και διεγερτικη παντως. Μασαζ και αισθηση καλη θα ελεγα και ημουν σε φαση χαλαρωσης και γλυκιας αναμονης. Καποια στιγμη γυρισα οπως μου ειπε, συνεχισε ελπιδοφορα αλλα σε λιγο τελειωσαμε μου λεει. Τι να πω και εγω δεν θελω να γινω και αγενης, πληρωνω φευγω. Βασικα με λες ωραιο αντρα αν παιζει ρολο αυτο και εφυγα με το παραπονο. Μπαινω εδω για ινφο, αναμεικτα πραγματα. Ψηνομαι να ξαναπαω αλλα μονο με καλυτερη καταληξη εννοειται. Εχω και ερωτηση αν καποιος ξερει, αν ζητησω το προγραμμα μιαμιση ωρα, εννοειται πως θα εχει το κατι παραπανω η θα χρειαστει συνεννοηση? Up the irons!