Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.259
Πόντοι
5.595
Κατά εμέ στα δεν. Επιλεκτικά κάνουν φραπέ. Τελευταία έφερε μια νεγρα οπότε δε ξέρω τι παίζει. Ίσως η μαύρη πέφτει μανιωδώς στη λευκή ψωλή και την υπηρετεί
Ισχυει οτι ειχε 2 μαυρουλες, προς το βαρεων βαρων, που φραπεδιαζαν αλλα χωρις τιποτα αλλο, χωρις αγγιγματα, και με κακο μασαζ. Τελευταια που περασα ηταν κλειστο.

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
199
Πόντοι
0
Κατά εμέ στα δεν. Επιλεκτικά κάνουν φραπέ. Τελευταία έφερε μια νεγρα οπότε δε ξέρω τι παίζει. Ίσως η μαύρη πέφτει μανιωδώς στη λευκή ψωλή και την υπηρετεί
Κάνουν η έκαναν μασάζ με λάδι ταυλανδεζικο.πολυ καλό...για το χειρογλυκσνο αντενδεικνειται.

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
199
Πόντοι
0
Ισχυει οτι ειχε 2 μαυρουλες, προς το βαρεων βαρων, που φραπεδιαζαν αλλα χωρις τιποτα αλλο, χωρις αγγιγματα, και με κακο μασαζ. Τελευταια που περασα ηταν κλειστο.
Μόνο με ραντεβού.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.467
Πόντοι
446
Πώς πάει, φίλοι μου;
Σας τα παίρνουν ακόμα οι μασέζ τα κατοστάρικα για μαλακία;
Το δίχως άλλο. Μαλάκες είμαστε. Και ως γνωστόν για έναν μαλάκα ισχύει πως αν πετύχει η μαλακία τύφλα να χει το γαμήσι.

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.023
Πόντοι
1.706
Κρίμα να μην έχουμε ταυλανδεζες στην Αθήνα με μασάζ φουλ πρόγραμμα, στο φβ με έχουν τρελάνει στα βίντεο με κοπέλες από εκεί, στους δρόμους, στα μπαρ παντού ψωνίζονται κ μικρές και όμορφες μάλιστα (όχι όλες) αλλά οκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom