Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.242
Πόντοι
201
Ρε μυστε τι έγινε , περονοσπορος έπεσε? Που πήγαν οι βιρτουόζες της μαλαπερδας. Βγάλαν λεφτά και μας γράψανε στις μουνοτριχες τους? Τεσπά Ιουλία Περιστέρι λέει κάτι? Έχω καιρό να αφεθω στα τρυφερά γεμάτα καλους χέρια της
Ιουλια απο Περαμα αν εννοεις ειναι στα δεν....βεβαια ειναι καβλα αλλα δεν κανει κινηση

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
322
Πόντοι
21
Κανει τιποτα εξτρα αυτη η ασχημομουρα? Μην παμε τζαμπα
Η ταυλανδεζα κάνει....εγώ προσωπικά θεωρώ ότι κάνει καλό έως αρκετά καλό μασάζ....στο χειρογλυκανο δεν θα στην ξεκολλήσει αλλά υπάρχουν καλύτερες....η Μαρία του anassana είναι ρεφλεξολος και δασκάλα γιόγκα, κάνει κατα την άποψή μου πολύ καλό μασάζ αλλά χειρογλυκανο ούτε κατά διάνοια..

#euaggelos28#

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Ενδιαφέρον ερώτημα. Εγω που κινούμαι πέριξ, δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου για κάποια ανεξάρτητη με δικό της χώρο, πέραν του γνωστού οικήματος (μασατζιδικου) στην Μιχαλακοπούλου.
Αυτό στη Μιχαλακοπούλου πώς λέγεται αδερφέ??Είμαι από αλλού και βρέθηκα ζωγράφου σήμερα και λέω να πάω...αξίζει??

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Αυτό στη Μιχαλακοπούλου πώς λέγεται αδερφέ??Είμαι από αλλού και βρέθηκα ζωγράφου σήμερα και λέω να πάω...αξίζει??
Για το Σινωπης έλεγα. Εχω ομώς καιρό να πάω. Τσεκ έδω μέσα αν υφίσταται ακόμα.

(εντιτ: το εν λογω μασατζιδικο δεν πρεπει να υφισταται πλεον... δεν βλεπεω τελευταια καποια ενημερωση απο συναγωνιστή)

Τελευταία τροποποίηση:

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.640
Πόντοι
1.196
Για το Σινωπης έλεγα. Εχω ομώς καιρό να πάω. Τσεκ έδω μέσα αν υφίσταται ακόμα.

(εντιτ: το εν λογω μασατζιδικο δεν πρεπει να υφισταται πλεον... δεν βλεπεω τελευταια καποια ενημερωση απο συναγωνιστή)
Στην προτελευταία σελίδα στο νήμα Μασατζίδικα που γαμάς, μέλος έγραψε ότι πέρασε από εκεί, κτλ.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.653
Πόντοι
2.256
Ιουλια απο Περαμα αν εννοεις ειναι στα δεν....βεβαια ειναι καβλα αλλα δεν κανει κινηση
Ξέρει τι γράφει ο @MALAPERDONIOS
Για την Ιουλία στο Περιστέρι.
Στο Πέραμα δεν υπάρχει Ιουλία. Αυτή που αναφέρεις είναι γνωστή σαν Λεμονιά. Μπορεί στα social να ονομάζεται Juliet - Lemonia αλλά σαν όνομα στο χώρο καθιερώθηκε με το Λεμονιά

Τώρα απο εμφάνιση.. αν δεις φωτό της στο facebook , μοιάζει με το ψάρι που έπαιζε στον Καρχαριομάχο

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.014
Πόντοι
96
αυτή σού ξεκαθαρίζει, παρά πολύ κατηγορηματικα, "μόνο μασάζ, τίποτα άλλο" . και νομίζω το εννοεί. αλλά και αν δεν το εννοεί, θα το μάθει κάποιος με πολύ κόστος
.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.162
Πόντοι
456
αυτή σού ξεκαθαρίζει, παρά πολύ κατηγορηματικα, "μόνο μασάζ, τίποτα άλλο" . και νομίζω το εννοεί. αλλά και αν δεν το εννοεί, θα το μάθει κάποιος με πολύ κόστος
.
Αυτή ακόμη και όταν έκανε ,το έκανε μηχανικά σαν να πιάνει βούρτσα στα χέρια της ,την είχα επισκεφθεί κάνα δυό φορές αλλά τελικά της είχα ρίξει άκυρο τελικά.

• Like
Αντιδράσεις: tawara

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.014
Πόντοι
96
Αυτή ακόμη και όταν έκανε ,το έκανε μηχανικά σαν να πιάνει βούρτσα στα χέρια της ,την είχα επισκεφθεί κάνα δυό φορές αλλά τελικά της είχα ρίξει άκυρο τελικά.
αν είναι να τα σκάσεις, για να το πιάνει σαν να πιάνει σφουγγαροπανο, άσε καλύτερα, να τα πιω μπύρες.
την σιχαίνονται τη φάση, αλλά δεν έχουν και τον ελάχιστο επαγγελματισμο να το κρύψουν κάπως.

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
322
Πόντοι
21
αν είναι να τα σκάσεις, για να το πιάνει σαν να πιάνει σφουγγαροπανο, άσε καλύτερα, να τα πιω μπύρες.
την σιχαίνονται τη φάση, αλλά δεν έχουν και τον ελάχιστο επαγγελματισμο να το κρύψουν κάπως.
Είναι λίγες αυτές που γουστάρουν την πεομαλαξη και το κάνουν με μαεστρία...ξενια, Στεφανία ,φωτεινή ,μια μικρή ταυλανδεζα κλπ κλπ

christos1969

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Like
289
Πόντοι
21
Καλησπέρα φίλε μου είχε προχωρήσει η Λεμονιά από το Πέραμα στο επιπλέον πιο παλιά ή δεν κατάλαβα καλά
Σ’ ευχαριστώ

nikosplk

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2023
Like
4
Πόντοι
0
Είναι λίγες αυτές που γουστάρουν την πεομαλαξη και το κάνουν με μαεστρία...ξενια, Στεφανία ,φωτεινή ,μια μικρή ταυλανδεζα κλπ κλπ
Η μικρή ταυλανδεζα που βρίσκεται και αν έχουμε και τηλ.

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
322
Πόντοι
21
Τελευταία τροποποίηση:

nkoros10

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
580
Πόντοι
81
Βασιλική Καουμα καλό δυνατό φραπέ κ μόνο αλλά ούτε στόμα αλλά ούτε βυζια βάζει. Το χει κ 70…

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
322
Πόντοι
21
Βασιλική Καουμα καλό δυνατό φραπέ κ μόνο αλλά ούτε στόμα αλλά ούτε βυζια βάζει. Το χει κ 70…
Κοίτα..έχω κάνει καμιά 15 μασάζ μαζί της. 7 με 8 με άριστα το 10.στην πεομαλαξη δεν ξετρελάθηκα. Από χαρακτήρα χαλι.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.473
Πόντοι
2.456
Εγγρ.
21 Φεβ 2023