John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.176
- Πόντοι
- 3.786
Τι έγινε ρε παιδιά;Νομιζω και το προφιλ διαγράφηκε, οπότε μην περιμένεις απάντηση
Τι έγινε ρε παιδιά;Νομιζω και το προφιλ διαγράφηκε, οπότε μην περιμένεις απάντηση
Σε παραδέχομαι φίλε, σούταρε και το άλλο μπαζομε τους χιμπατζήδες της να ξεβρομισειο τοπος
Respect στον αρχηγό
Εγώ απορώ πως μετά από αυτό που έγραψες διαγράφηκε και το νήμα αλλά και το προφίλ της?Μην αγχώνεσαι, θα έχει αρκετό χρόνο από εδώ κ πέρα..
Η μάγκες νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά από τα αρχιδια, αμ δε.το νημα της τεας διαγραφηκε γτ της ζητησαν 200 να κρατησει το προφιλ της εκβιαστικα κ νταβαντζιλιδικα κ βγηκε κ το ειπε γτ προφανως εχει πιο πολλα αρχιδια απο καποιους εδω μεσα!
κ εγω που το λεω σε λιγο πιθανον δε εχω
τωρα οι μλκς που λενε καποιες πλεμπες οσα δε φτανει η αλεπου...
Φωτεινή Καλλιθέα ήθελες να πεις;Οπότε μυστονια να συνοψίσομε , Χρυσαυγή, Βίκυ, Ιουλία, ειρήνη Κολωνάκι, ειρήνη Καλλιθέα τα λέω ωραία ξηγημενα? Ξεχάσαμε καμμία? Για φραπεδουμπα έμπειρη ωραία ναουμ
Πρόεδρος Εδεσσαϊκού εδώ, όλα καλά.Ναι πες την και έτσι ,αλεφας εδω
Ρε φίλε δεν τη βγάζει πλέον ούτε στο φεισμπουκ ούτε στο ινσταγκραμ αυτηνΕπικοινωνία με την ταϋλανδέζα του Παγκρατίου. Μου είπε πως πλέον το πρόγραμμα ανέρχεται στα 50+20. Προφανώς μαύρο. 70 για έναν χλιαρό φραπέ δεν αξίζει.
Καλησπερα αρχηγε μου. Θα μπορουσες να πεις σε πμ το τηλ της στεφανιας; Ευχαριστω εκ των προτερωνΝα έχει χώρο και να προσφέρει sex επιλέγεις Στεφανία. Χωρίς χώρο και χωρίς sex επιλέγεις Τεα με την ομάδα της!!!
Θα το βρεις στο profile της και στο νήμα της...Καλησπερα αρχηγε μου. Θα μπορουσες να πεις σε πμ το τηλ της στεφανιας; Ευχαριστω εκ των προτερων
Τι παραπάνω να πει μετά από καιρό,από αυτά που ήδη ξέρεις ο ίδιος..Ρε μυστε τι έγινε , περονοσπορος έπεσε? Που πήγαν οι βιρτουόζες της μαλαπερδας. Βγάλαν λεφτά και μας γράψανε στις μουνοτριχες τους? Τεσπά Ιουλία Περιστέρι λέει κάτι? Έχω καιρό να αφεθω στα τρυφερά γεμάτα καλους χέρια της
Τι παραπάνω να πει μετά από καιρό,από αυτά που ήδη ξέρεις ο ίδιος..
Ενδιαφέρον ερώτημα. Εγω που κινούμαι πέριξ, δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου για κάποια ανεξάρτητη με δικό της χώρο, πέραν του γνωστού οικήματος (μασατζιδικου) στην Μιχαλακοπούλου.Έχουμε καμία καλή μασέζ περιοχή ζωγράφου, Ιλίσια ή Παγκράτι ;;;
Just me massage...στο Facebook ή anassanaΈχουμε καμία καλή μασέζ περιοχή ζωγράφου, Ιλίσια ή Παγκράτι ;;;