Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.512
Πόντοι
446
Ξερόχυσα και μόνο που την είδα. Φυσικά και θα μέινετε ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, εκτός αν χύσετε πάνω σας από την καυλα. Διαφορετικά καλύτερα μην πατε γιατι θα σας γίνουν τ αρχίδια μπλε. ΜΠΛΕΕΕΕΕ

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.653
Πόντοι
2.256

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Ξερόχυσα και μόνο που την είδα. Φυσικά και θα μέινετε ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, εκτός αν χύσετε πάνω σας από την καυλα. Διαφορετικά καλύτερα μην πατε γιατι θα σας γίνουν τ αρχίδια μπλε. ΜΠΛΕΕΕΕΕ
Κάνει περάσματα δηλαδή ε;

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.512
Πόντοι
446
Πας, σε καβλώνει, και τον παιζεις μετα στο σπιτι σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βασικά απ τα βινετακια θα σε καβλώσει περισσότερο απο οτι από κοντα θεωρώ. Καμια υποψία για το οτιδήποτε παραπανω.

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.051
Πόντοι
1.706

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
48
Πόντοι
0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βασικά απ τα βινετακια θα σε καβλώσει περισσότερο απο οτι από κοντα θεωρώ. Καμια υποψία για το οτιδήποτε παραπανω.
Πω πω να έχεις τέτοια κωλαρα μπροστά σου και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα... Μιλάμε για μαρτύριο!

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.512
Πόντοι
446
Πω πω να έχεις τέτοια κωλαρα μπροστά σου και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα... Μιλάμε για μαρτύριο!
Σε καθε περίπτωση ειναι πολυ συμπαθητική και κανει αρκετά καλό μασάζ. Μέχρι εκεί όμως.

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
322
Πόντοι
21

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.606
Πόντοι
206
Thai dream massage center στον Άγιο Δημήτριο....έχω να πάω από το καλοκαίρι..δεν έχω feedback.

Κατά εμέ στα δεν. Επιλεκτικά κάνουν φραπέ. Τελευταία έφερε μια νεγρα οπότε δε ξέρω τι παίζει. Ίσως η μαύρη πέφτει μανιωδώς στη λευκή ψωλή και την υπηρετεί

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.277
Πόντοι
5.595
Κατά εμέ στα δεν. Επιλεκτικά κάνουν φραπέ. Τελευταία έφερε μια νεγρα οπότε δε ξέρω τι παίζει. Ίσως η μαύρη πέφτει μανιωδώς στη λευκή ψωλή και την υπηρετεί
Ισχυει οτι ειχε 2 μαυρουλες, προς το βαρεων βαρων, που φραπεδιαζαν αλλα χωρις τιποτα αλλο, χωρις αγγιγματα, και με κακο μασαζ. Τελευταια που περασα ηταν κλειστο.

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
322
Πόντοι
21
Κάνουν η έκαναν μασάζ με λάδι ταυλανδεζικο.πολυ καλό...για το χειρογλυκσνο αντενδεικνειται.

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
322
Πόντοι
21
Ισχυει οτι ειχε 2 μαυρουλες, προς το βαρεων βαρων, που φραπεδιαζαν αλλα χωρις τιποτα αλλο, χωρις αγγιγματα, και με κακο μασαζ. Τελευταια που περασα ηταν κλειστο.
Μόνο με ραντεβού.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.512
Πόντοι
446
Πώς πάει, φίλοι μου;
Σας τα παίρνουν ακόμα οι μασέζ τα κατοστάρικα για μαλακία;
Το δίχως άλλο. Μαλάκες είμαστε. Και ως γνωστόν για έναν μαλάκα ισχύει πως αν πετύχει η μαλακία τύφλα να χει το γαμήσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom