nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 456
Η κιουρια;τι έγινε εκεί έχουμε αναδουλειές;;;
Η κιουρια;τι έγινε εκεί έχουμε αναδουλειές;;;
η γνωστή ΆρτεμιςΗ κιουρια;
Επειδη δε κατεχω πραμα.η γνωστή Άρτεμις
70;;; Με την ηλικία τιμολογεί;; Χρόνος και ευρώ!!!Βασιλική Καουμα καλό δυνατό φραπέ κ μόνο αλλά ούτε στόμα αλλά ούτε βυζια βάζει. Το χει κ 70…
Κάνει περάσματα δηλαδή ε;Ξερόχυσα και μόνο που την είδα. Φυσικά και θα μέινετε ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, εκτός αν χύσετε πάνω σας από την καυλα. Διαφορετικά καλύτερα μην πατε γιατι θα σας γίνουν τ αρχίδια μπλε. ΜΠΛΕΕΕΕΕ
ΟΥΤΕ ΚΑΝ.....Κάνει περάσματα δηλαδή ε;
Πας, σε καβλώνει, και τον παιζεις μετα στο σπιτι σου.Α οκ...
Βασικά απ τα βινετακια θα σε καβλώσει περισσότερο απο οτι από κοντα θεωρώ. Καμια υποψία για το οτιδήποτε παραπανω.Πας, σε καβλώνει, και τον παιζεις μετα στο σπιτι σου.
Πώς βρίσκουμε τον οίκο αυτό?Ήταν για το καλοκαίρι στο thai dream στον Άγιο Δημήτριο και εκανε btb..τώρα στην πατρίδα της
Πω πω να έχεις τέτοια κωλαρα μπροστά σου και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα... Μιλάμε για μαρτύριο!Πας, σε καβλώνει, και τον παιζεις μετα στο σπιτι σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βασικά απ τα βινετακια θα σε καβλώσει περισσότερο απο οτι από κοντα θεωρώ. Καμια υποψία για το οτιδήποτε παραπανω.
Σε καθε περίπτωση ειναι πολυ συμπαθητική και κανει αρκετά καλό μασάζ. Μέχρι εκεί όμως.Πω πω να έχεις τέτοια κωλαρα μπροστά σου και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα... Μιλάμε για μαρτύριο!
Thai dream massage center στον Άγιο Δημήτριο....έχω να πάω από το καλοκαίρι..δεν έχω feedback.Πώς βρίσκουμε τον οίκο αυτό?
Είναι καλός?
Συνεχίζει να έχει ταυλανδεζες?
Thai dream massage center στον Άγιο Δημήτριο....έχω να πάω από το καλοκαίρι..δεν έχω feedback.
τι έγινε εκεί έχουμε αναδουλειές;;;
Ισχυει οτι ειχε 2 μαυρουλες, προς το βαρεων βαρων, που φραπεδιαζαν αλλα χωρις τιποτα αλλο, χωρις αγγιγματα, και με κακο μασαζ. Τελευταια που περασα ηταν κλειστο.Κατά εμέ στα δεν. Επιλεκτικά κάνουν φραπέ. Τελευταία έφερε μια νεγρα οπότε δε ξέρω τι παίζει. Ίσως η μαύρη πέφτει μανιωδώς στη λευκή ψωλή και την υπηρετεί
Κάνουν η έκαναν μασάζ με λάδι ταυλανδεζικο.πολυ καλό...για το χειρογλυκσνο αντενδεικνειται.Κατά εμέ στα δεν. Επιλεκτικά κάνουν φραπέ. Τελευταία έφερε μια νεγρα οπότε δε ξέρω τι παίζει. Ίσως η μαύρη πέφτει μανιωδώς στη λευκή ψωλή και την υπηρετεί
Μόνο με ραντεβού.Ισχυει οτι ειχε 2 μαυρουλες, προς το βαρεων βαρων, που φραπεδιαζαν αλλα χωρις τιποτα αλλο, χωρις αγγιγματα, και με κακο μασαζ. Τελευταια που περασα ηταν κλειστο.
Πώς πάει, φίλοι μου;
Σας τα παίρνουν ακόμα οι μασέζ τα κατοστάρικα για μαλακί
Το δίχως άλλο. Μαλάκες είμαστε. Και ως γνωστόν για έναν μαλάκα ισχύει πως αν πετύχει η μαλακία τύφλα να χει το γαμήσι.Πώς πάει, φίλοι μου;
Σας τα παίρνουν ακόμα οι μασέζ τα κατοστάρικα για μαλακία;