Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.477
Πόντοι
2.306
Θεία Ελένη έστειλε μυνημα ξεκίνησε πάλι στο δίπλα τετράγωνο δεν άντεξε μακρυά μας λέει , πήγα κ μου τα ρούφηξε όλα όπως πάντα από το αυχενικό μέχρι τα χυσια που υπολόγιζα οτι θα βγάλω ως τον επόμενο μήνα , το θέμα είναι ότι είναι από τις λίγες που φεύγω κ πάω σπίτι και ρίχνω κ στη γυναίκα μου ένα , η καυλα ατελείωτη , μπράβο στη θεία Ελένη !!!!!! Πάνω από 50 φορές έχω βρεθεί μαζί της όλες οι φορές ήταν ότι καλύτερο !!!!
Εξακολουθεί να έχει την ίδια όρεξη? Μπράβο της. Ελεγα κάποια στιγμή θα σταματήσει να είναι καυλιαρα και θα το δει καθαρά είσπραξη..

• Αγάπη
Αντιδράσεις: acab3

lasusurela

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
1.037
Πόντοι
371
η θεία εχει το ιδιο τηλεφωνο ?

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.296
Πόντοι
1.336
Επίσκεψη στην Θεία Ελένη σε διπλό με την Χαρά. Απίστευτη εμπειρία, απίστευτη καύλα

Για πες πιο αναλυτικά λίγο. Συνολικό κόστος, χρόνος, κάνανε λεσβιακό?

LEON20

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
159
Πόντοι
0
Για πες πιο αναλυτικά λίγο. Συνολικό κόστος, χρόνος, κάνανε λεσβιακό?
Κόστος 180 μιάμιση ώρα λεσβιακό δεν ζήτησα αλλά νομίζω πως μπορούν να παίξουν πολύ καλά. Η εμπειρία είναι υποκειμενική για τον καθένα,αλλά προσωπικά η φάση όπου η Χαρά παίρνει πίπα και η Ελένη κάνει κωλογλυφαδα ταυτόχρονα είναι όλα τα λεφτά.

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.074
Πόντοι
1.706
Κόστος 180 μιάμιση ώρα λεσβιακό δεν ζήτησα αλλά νομίζω πως μπορούν να παίξουν πολύ καλά. Η εμπειρία είναι υποκειμενική για τον καθένα,αλλά προσωπικά η φάση όπου η Χαρά παίρνει πίπα και η Ελένη κάνει κωλογλυφαδα ταυτόχρονα είναι όλα τα λεφτά.
Παιδιά έχουμε καμία φωτογραφία;
Βλέπεται η κυρία;
Κάποτε είχα και το τηλέφωνο της κ είχαμε μιλήσει πολύ εκδηλωτική ήταν αλλά κολωσα λόγω ηλικίας

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
610
Πόντοι
81
Παιδιά έχουμε καμία φωτογραφία;
Βλέπεται η κυρία;
Κάποτε είχα και το τηλέφωνο της κ είχαμε μιλήσει πολύ εκδηλωτική ήταν αλλά κολωσα λόγω ηλικίας
Ρωσιδα 60+.όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου 4αρι βυζι τρομερή πιπα καταπληκτικό μασάζ ενεργητικό σεξ όχι για πολλή ώρα...καθαριότητα φουλ μεχρι αηδίας..η ηλικία όμως αφήνει τα σημάδια της.

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.074
Πόντοι
1.706
Ρωσιδα 60+.όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου 4αρι βυζι τρομερή πιπα καταπληκτικό μασάζ ενεργητικό σεξ όχι για πολλή ώρα...καθαριότητα φουλ μεχρι αηδίας..η ηλικία όμως αφήνει τα σημάδια της.
Αδύνατη;
Σε 214 τελειώνει το νούμερο?
Μπορείς να μου στείλεις σε παρακαλώ;

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.074
Πόντοι
1.706

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
698
Πόντοι
361
Η χαρά στον ίδιο χώρο είναι και έχει το ίδιο τηλ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom