Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.421
- Πόντοι
- 2.306
Κανονικό ή μειωμένο όπως στα τρόφιμα?χωρίς ΦΠΑ
Κανονικό ή μειωμένο όπως στα τρόφιμα?χωρίς ΦΠΑ
Παίζει να μου στείλεις το τηλ της θείας Ελένης σε μνμ; Σ ευχαριστώ εκ των προτερωνΘεία Ελένη έστειλε μυνημα ξεκίνησε πάλι στο δίπλα τετράγωνο δεν άντεξε μακρυά μας λέει , πήγα κ μου τα ρούφηξε όλα όπως πάντα από το αυχενικό μέχρι τα χυσια που υπολόγιζα οτι θα βγάλω ως τον επόμενο μήνα , το θέμα είναι ότι είναι από τις λίγες που φεύγω κ πάω σπίτι και ρίχνω κ στη γυναίκα μου ένα , η καυλα ατελείωτη , μπράβο στη θεία Ελένη !!!!!! Πάνω από 50 φορές έχω βρεθεί μαζί της όλες οι φορές ήταν ότι καλύτερο !!!!
Ειδική κατηγορία λίγο μεγαλύτερο των τροφίμωνΚανονικό ή μειωμένο όπως στα τρόφιμα?
Η θεία Ελένη αναμφισβητητα χαίρει άκρας εκτίμησης όλων των συναγωνιστων του μπου....είναι ο ζωντανός θρυλος του μασαζ με απ όλα....Πάντως έγινε ντόρος και τρελή διαφήμιση της θείας αυτές τις ημέρες.. Λογικά τα τηλέφωνα θα χτυπάνε συχνά.
Η Χαρά δεν έχει χώροΞέρεις αν η χαρά χρησιμοποιεί το χώρο και μόνη της η μονο με θεία?
να της βρουμε βρε παιδια χαχα , περα την πλακα ομως χαρα & θεια σε πανε σε αλλους ουρανους συννν το μασαζ της που ειναι στα τοπΗ Χαρά δεν έχει χώρο
οχιιιιιιΑντε να επιστρέψει και η Λιουμπα να θυμηθούμε τα παλιά,
Πόσο καιρό είναι απών η λιουμπαΑντε να επιστρέψει και η Λιουμπα να θυμηθούμε τα παλιά,
Κάπου 2 χρόνια, έφυγε και από Αθήνα τότε.Πόσο καιρό είναι απών η λιουμπα
Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικάΚάπου 2 χρόνια, έφυγε και από Αθήνα τότε.
Είχα στείλει μήνυμα κάποια στιγμή και δεν απαντησε ποτέ, από τότε δεν είχα κάποια επαφήΤο τηλέφωνο δουλεύει κανονικά
Παλιά στη Στουρνάρη τα έπινε με το καλαμάκι,πλέον 2 φορές που πήγα τα έφτυσεΑκά στοματικό; Τα πίνει όλα ;
Θα το ήθελα και εγώ. ΕυχαριστώΦίλε μου μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της λιουμπας ευχαριστώ