Massage αδιάφορο αλλά ξέρει να σε καυλωνει καλά . Δυνατή εκτόνωση με το χέρι ή με βοήθημα . Αν πας θέλω να μου πεις γνώμηΑν εχει καποιος προσφατη εμπειρια απο Λιτσα Γαρμπη ας στειλει ενα pm
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Mysthsxysths
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 348
- Πόντοι
- 21
Όταν λες βοήθημα? Επίσης τι ηλικία έχει και πως είναι εμφανισιακά?Massage αδιάφορο αλλά ξέρει να σε καυλωνει καλά . Δυνατή εκτόνωση με το χέρι ή με βοήθημα . Αν πας θέλω να μου πεις γνώμη
ekkrhktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Είχα πάει και ΓΩ.οντως ακριβώς έτσι είναι σε καυλώνει δυνατά αλλά θα ήθελα μια δυνατή πίπα να τα πάρει στα βυζιά η στο στόμα τώρα κάποιος λέει την πέταξε στο κρεββάτι έβαλε Καποτά και τη γάμησε ενώ εκείνη ανένδοτη στο ούτε να τον πάρει στο στόμα αξίζει για το παλμαρέMassage αδιάφορο αλλά ξέρει να σε καυλωνει καλά . Δυνατή εκτόνωση με το χέρι ή με βοήθημα . Αν πας θέλω να μου πεις γνώμη
Ευχαριστώ
ήλθον, είδον και απήλθον τρέχονταςΑν εχει καποιος προσφατη εμπειρια απο Λιτσα Γαρμπη ας στειλει ενα
Θεία 60 ίσως κ λίγο πιο πάνω...
Λι από Κορέα - Μασάζ
Είμαι η ΛΙ, 40 ετών από Κορέα και προσφέρω μασάζ χαλαρωτικό, προστάτη, τάντρα και αυταρχικό, , ποδολαγνεία, ουρολαγνεία, ξύρισμα ευαίσθητης περιοχής (+ 10 ευρώ) και ολοκληρωμένη σχέση. Για όποιον κύριο επιθυμεί να περάσει καλά και να ξεφύγει από την πραγματικότητα, σε περιμένω στον χώρο μου στον...kanesex.com
Καλησπέρα.. καινούργιος κ στην Αθήνα κ στο συγκεκριμένο άθλημα.. έχει κανείς άποψη για την Αγγελία παραπάνω.. ευχαριστώ
δεν έχει καλές κριτικές, δεν θα πήγαινα.
σουβλάκια και μπύρες, καλύτερα.Όταν λες βοήθημα? Επίσης τι ηλικία έχει και πως είναι εμφανισιακά?
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.023
- Πόντοι
- 81
Τοπικά μασαζακια στη στάση λεωφορείου ή αρμενικό κεμπάπ και καιζερ 2 στενά πιο πάνω; Ιδού η απορία.σουβλάκια και μπύρες, καλύτερα.
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.023
- Πόντοι
- 81
Κοντή χοντρούλα 60++Όταν λες βοήθημα? Επίσης τι ηλικία έχει και πως είναι εμφανισιακά?
Βοήθημα ρε μυστη τι εννοείς; Ότι παίζει μουσική ρετρό;
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 94
- Πόντοι
- 6
Δεν ειπα αδυνατη κανονικη ειναι ειδικα για την ηλικια της 65+ ,απλα αυτα και παραπανω κιλα ειναι τα γουστα μου ,ειναι και 2μετρη .ρε φίλε σοβαρολογείς είναι αδύνατη η ελενάρα?
΄πλάκα μας κ΄άνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
65+ ειναι αλλα σκοτωνει 40αρες απο σωμα .Πες μας κιόλας ότι είναι μικρότερη από 60 να τελειώσουμε
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 94
- Πόντοι
- 6
Στο Ζανοσπιτο δεν ειχα παει ποτε ,αλλα η ιδια μου ειπε οτι εκει κοροιδευαμε τον κοσμο κατοπιν εντολης της ιδιοκτησιας ,ενω τωρα κανει επαγγελματισμο .Δεν θα σχολιάσω την (αστεία) απάντηση της. Αν δεν βγαίνει ας αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό. Κρίμα γιατί την είχα σε εκτίμηση από την εποχή του Ζανόσπιτου...
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.216
- Πόντοι
- 201
Μάλλον η ηλικία την κάνει να ξεχνάει τα ρεσιτάλ που έδινε εκεί.... Να είναι καλά και να αντέχει όσο μπορεί το γέρικο άτι!!!Στο Ζανοσπιτο δεν ειχα παει ποτε ,αλλα η ιδια μου ειπε οτι εκει κοροιδευαμε τον κοσμο κατοπιν εντολης της ιδιοκτησιας ,ενω τωρα κανει επαγγελματισμο .
Εχει δοκιμάσει κανένας μύστης το osmone massage , πλέον eros massage?
Επειδή έψαξα εδώ κ δεν βρήκα κριτικές με βοηθάς σε παρακαλώ που είναι. Επίσης αν παίζει κάτι καλό σε Ασιάτισσα; ευχαριστώ.δεν έχει καλές κριτικές, δεν θα πήγαινα.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.209
- Πόντοι
- 2.586
ναι καλα ..την ειχα παρει 2 φορες διπλο με τη Ζανα και μια μονη της, Νουρου ,και ειναι θαυμα που ειμαι ακομα ζωντανος ...Στο Ζανοσπιτο δεν ειχα παει ποτε ,αλλα η ιδια μου ειπε οτι εκει κοροιδευαμε τον κοσμο κατοπιν εντολης της ιδιοκτησιας ,ενω τωρα κανει επαγγελματισμο .
Και μιας και το αναφεραμε ,,το ζανοσπιτο βαραει μυγες τελευταια
papwolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 413
- Πόντοι
- 21
Μιας και η θεία Ελένη - Νατάσα ξαναγύρισε επί του αγώνα σε νέο χώρο, να κάνω μια ερώτηση. Το διπλό που γράφτηκε με την Χαρά που γίνεται, στο μασαζοκρέβατο ή σε κανονικό κρεβάτι...?
Γιατί έχω και μια κάποια ηλικία και δεν είμαι για ακροβατικά.
Γιατί έχω και μια κάποια ηλικία και δεν είμαι για ακροβατικά.
Τι εννοεις φιλε ειναι θαυμα που ειμαι ακομα ζωντανος;ναι καλα ..την ειχα παρει 2 φορες διπλο με τη Ζανα και μια μονη της, Νουρου ,και ειναι θαυμα που ειμαι ακομα ζωντανος ...
Και μιας και το αναφεραμε ,,το ζανοσπιτο βαραει μυγες τελευταια
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.209
- Πόντοι
- 2.586
οτι με βαλανε κατω και μου αλαξαν τον αδοξαστοΤι εννοεις φιλε ειναι θαυμα που ειμαι ακομα ζωντανος;
και ειμαι και γερος ανθρωπος
λες και επαιζα σε τσοντα ...τι αλλο να σου πω
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.209
- Πόντοι
- 2.586