You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 2.586
φιλε τη συνιστουν ολα οι στυλοβατες των απανταχου μασατζιδικωνΑληθεια; τοσο καλα; 1η φορα θα παω
αν εισαι πιτσιρικας ισως σου κακοφανει η ηλικια ...αλλα ειναι λιρα 100 η κυρια
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 2.586
το ξερω ...και το πιο δυσκολο ειναι να εισαι παντρεμενος και να πρεπει να προγραματισεις να το σκασεις απ τη δουλεια και να εχεις δικαιολογια για την συζυγο ...Κοιτα, ενας λογος που δεν δοκιμαζα ειναι η ηλικια. Εχω διαβασει ομως τοσα αποθεωτικα σχολια που μπηκα στον πειρασμο. Παντως μεγαλη αναμονη
εχω στειλει μυνημα και εγω και περιμενω
Επειδή έψαξα εδώ κ δεν βρήκα κριτικές με βοηθάς σε παρακαλώ που είναι. Επίσης αν παίζει κάτι καλό σε Ασιάτισσα; ευχαριστώ.
#6.846
πιθανόν να υπάρχουν και άλλες (πολλές) αναφορές
σχημάτισα αρνητική εικόνα, και την κατέταξα στα "όχι".
αν κάποιος θυμάται περισσότερα, ευχαρίστως να βοηθήσει.
Τελευταία τροποποίηση:
xymor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 524
- Πόντοι
- 301
δεν μπορώ να βρω κάτι , δεν θυμάμαι πού και πότε το διάβασα, αλλά συγκράτησα
ένα τελικό αρνητικό πρόσημο, και την κατέταξα στα "όχι".
αν κάποιος θυμάται περισσότερα, ευχαρίστως να βοηθήσει.
Είχα πάει εγώ πριν 5 χρόνια στη Λι από Κορέα (τότε ήταν στην Μεσογείων) και δεν πέρασα καλά. Κοντή, λεπτή, ηλικία γύρω στα 45-50. Μασάζ του κώλου και φραπές άγαρμπος. Σεξ δεν ζήτησα καν.
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Μιλησα μαζι της σημερα ,60 ευρω θελει για μασαζ και πηδημα με προφυλακτικο βεβαια ,χωρις τιποτα αλλο σε 40 λεπτα ,αν θες και υπολοιπα στοματικα και οτιδηποτε αλλο η ταριφα στην ιδια ωρα ανεβαινει στο 80 ευρω . Απο οτι ακουω εδω το μασαζ χαλια και πηδημα χωρις παιχνιδακια προκαταρτικα δεν λεει . Τα ιδια ζηταει και η Νατασα θεια Ελενη αλλα καμμια σχεση η περιποιηση και ο χρονος ,το μονο που με βολευε με την Κορεατισα ηταν οτι ειναι γειτονισα ,επι της Μεσογειων οπως μου ειπε .,ενω της Νατασας 1 ωρα μακρια . Τουλαχιστον απο σωμα και προσωπο αξιζει η κορεατισα? η ειναι καμμια ξερακιανη ασιατισα ?Είχα πάει εγώ πριν 5 χρόνια στη Λι από Κορέα (τότε ήταν στην Μεσογείων) και δεν πέρασα καλά. Κοντή, λεπτή, ηλικία γύρω στα 45-50. Μασάζ του κώλου και φραπές άγαρμπος. Σεξ δεν ζήτησα καν.
Τελευταία τροποποίηση:
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Θελει ραντεβου 3-4 μερες πριν ,μπροστα ημουν που πηρε καποιος τηλεφωνο Τεταρτη και του ειπε απο βδομαδα ,ειμαι κλεισμενη μεχρι Σαββατο απογευμα .Κοιτα, ενας λογος που δεν δοκιμαζα ειναι η ηλικια. Εχω διαβασει ομως τοσα αποθεωτικα σχολια που μπηκα στον πειρασμο. Παντως μεγαλη αναμονη
Ρε την θεία Ελένη..Θελει ραντεβου 3-4 μερες πριν ,μπροστα ημουν που πηρε καποιος τηλεφωνο Τεταρτη και του ειπε απο βδομαδα ,ειμαι κλεισμενη μεχρι Σαββατο απογευμα .
Sold out μετά την παύση απο το παλιό λαδάδικο..
Στο κρεβάτι γιατί το μασαζοκρεβατο αυτο δεν αντέχειΜιας και η θεία Ελένη - Νατάσα ξαναγύρισε επί του αγώνα σε νέο χώρο, να κάνω μια ερώτηση. Το διπλό που γράφτηκε με την Χαρά που γίνεται, στο μασαζοκρέβατο ή σε κανονικό κρεβάτι...?
Γιατί έχω και μια κάποια ηλικία και δεν είμαι για ακροβατικά.
Δηλαδή στον καινούργιο χώρο το παιχνιδι παίζεται σε κρεβάτι;Στο κρεβάτι γιατί το μασαζοκρεβατο αυτο δεν αντέχει
Στη παλιά καβατζα όταν της πρότεινα να παλέψουμε στο δωμάτιο στο βάθος που είχε κρεβάτι για να μην κάνουμε ακροβατικά, αρνήθηκε κατηγορηματικά...
νομίζω , αυτό το έκανε επιλεκτικά σε όσους ήθελε.Δηλαδή στον καινούργιο χώρο το παιχνιδι παίζεται σε κρεβάτι;
Στη παλιά καβατζα όταν της πρότεινα να παλέψουμε στο δωμάτιο στο βάθος που είχε κρεβάτι για να μην κάνουμε ακροβατικά, αρνήθηκε κατηγορηματικά...
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 466
- Πόντοι
- 21
Σε συχνούς πελάτεςνομίζω , αυτό το έκανε επιλεκτικά σε όσους ήθελε.
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Vasiliki Massage | Patras
Vasiliki Massage, Πάτρα. Αρέσει σε 1.648 · 6 μιλούν γι' αυτή τη Σελίδα. ζήστε την εμπειρία του μασαζ. ..διώξτε πόνους, εντάσεις, στρες κι ότι σας ταλαιπωρεί στο σώμα σας.
www.facebook.com
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 321
- Πόντοι
- 21
Η γνωστη vasiliki kauma είναιΚαποια ενημερωση για αυτη ? Παιζει και Αθηνα ,οχι μονο Πατρα .Vasiliki Massage | Patras
Vasiliki Massage, Πάτρα. Αρέσει σε 1.648 · 6 μιλούν γι' αυτή τη Σελίδα. ζήστε την εμπειρία του μασαζ. ..διώξτε πόνους, εντάσεις, στρες κι ότι σας ταλαιπωρεί στο σώμα σας.www.facebook.com
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 466
- Πόντοι
- 21
60αρα...μέτριο μασάζ όχι χαιδεμα βέβαια...δεν αγγίζεις...εκτόνωση επιπέδου ξεκολληματος πουτσας....αυτά.Καποια ενημερωση για αυτη ? Παιζει και Αθηνα ,οχι μονο Πατρα .Vasiliki Massage | Patras
Vasiliki Massage, Πάτρα. Αρέσει σε 1.648 · 6 μιλούν γι' αυτή τη Σελίδα. ζήστε την εμπειρία του μασαζ. ..διώξτε πόνους, εντάσεις, στρες κι ότι σας ταλαιπωρεί στο σώμα σας.www.facebook.com
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Αμα δεν αγγιζεις δεν λεει . Ουτε στοματικο να φανταστω . Χειρονακτικο δεν...αστο.60αρα...μέτριο μασάζ όχι χαιδεμα βέβαια...δεν αγγίζεις...εκτόνωση επιπέδου ξεκολληματος πουτσας....αυτά.
DopeAmazing
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2024
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλημέρα , υπάρχει κάτι σχετικά αξιοπρεπές για μασάζ ( όχι στεφάνια ) ή @@ ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις