Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.209
Πόντοι
2.586
Αληθεια; τοσο καλα; 1η φορα θα παω
φιλε τη συνιστουν ολα οι στυλοβατες των απανταχου μασατζιδικων
αν εισαι πιτσιρικας ισως σου κακοφανει η ηλικια ...αλλα ειναι λιρα 100 η κυρια

Niavent

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
189
Πόντοι
0
Κοιτα, ενας λογος που δεν δοκιμαζα ειναι η ηλικια. Εχω διαβασει ομως τοσα αποθεωτικα σχολια που μπηκα στον πειρασμο. Παντως μεγαλη αναμονη

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.209
Πόντοι
2.586
Κοιτα, ενας λογος που δεν δοκιμαζα ειναι η ηλικια. Εχω διαβασει ομως τοσα αποθεωτικα σχολια που μπηκα στον πειρασμο. Παντως μεγαλη αναμονη
το ξερω ...και το πιο δυσκολο ειναι να εισαι παντρεμενος και να πρεπει να προγραματισεις να το σκασεις απ τη δουλεια και να εχεις δικαιολογια για την συζυγο ...
εχω στειλει μυνημα και εγω και περιμενω

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.010
Πόντοι
96
Επειδή έψαξα εδώ κ δεν βρήκα κριτικές με βοηθάς σε παρακαλώ που είναι. Επίσης αν παίζει κάτι καλό σε Ασιάτισσα; ευχαριστώ.

#6.846

πιθανόν να υπάρχουν και άλλες (πολλές) αναφορές

σχημάτισα αρνητική εικόνα, και την κατέταξα στα "όχι".

αν κάποιος θυμάται περισσότερα, ευχαρίστως να βοηθήσει.

Τελευταία τροποποίηση:

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
522
Πόντοι
301
δεν μπορώ να βρω κάτι , δεν θυμάμαι πού και πότε το διάβασα, αλλά συγκράτησα
ένα τελικό αρνητικό πρόσημο, και την κατέταξα στα "όχι".

αν κάποιος θυμάται περισσότερα, ευχαρίστως να βοηθήσει.

Είχα πάει εγώ πριν 5 χρόνια στη Λι από Κορέα (τότε ήταν στην Μεσογείων) και δεν πέρασα καλά. Κοντή, λεπτή, ηλικία γύρω στα 45-50. Μασάζ του κώλου και φραπές άγαρμπος. Σεξ δεν ζήτησα καν.

• Like
Αντιδράσεις: tawara

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
94
Πόντοι
6
Είχα πάει εγώ πριν 5 χρόνια στη Λι από Κορέα (τότε ήταν στην Μεσογείων) και δεν πέρασα καλά. Κοντή, λεπτή, ηλικία γύρω στα 45-50. Μασάζ του κώλου και φραπές άγαρμπος. Σεξ δεν ζήτησα καν.
Μιλησα μαζι της σημερα ,60 ευρω θελει για μασαζ και πηδημα με προφυλακτικο βεβαια ,χωρις τιποτα αλλο σε 40 λεπτα ,αν θες και υπολοιπα στοματικα και οτιδηποτε αλλο η ταριφα στην ιδια ωρα ανεβαινει στο 80 ευρω . Απο οτι ακουω εδω το μασαζ χαλια και πηδημα χωρις παιχνιδακια προκαταρτικα δεν λεει . Τα ιδια ζηταει και η Νατασα θεια Ελενη αλλα καμμια σχεση η περιποιηση και ο χρονος ,το μονο που με βολευε με την Κορεατισα ηταν οτι ειναι γειτονισα ,επι της Μεσογειων οπως μου ειπε .,ενω της Νατασας 1 ωρα μακρια . Τουλαχιστον απο σωμα και προσωπο αξιζει η κορεατισα? η ειναι καμμια ξερακιανη ασιατισα ?

Τελευταία τροποποίηση:

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
94
Πόντοι
6
Θελει ραντεβου 3-4 μερες πριν ,μπροστα ημουν που πηρε καποιος τηλεφωνο Τεταρτη και του ειπε απο βδομαδα ,ειμαι κλεισμενη μεχρι Σαββατο απογευμα .

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.468
Πόντοι
2.456
Θελει ραντεβου 3-4 μερες πριν ,μπροστα ημουν που πηρε καποιος τηλεφωνο Τεταρτη και του ειπε απο βδομαδα ,ειμαι κλεισμενη μεχρι Σαββατο απογευμα .
Ρε την θεία Ελένη..
Sold out μετά την παύση απο το παλιό λαδάδικο..

jimmyDean

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
28
Πόντοι
0
Μιας και η θεία Ελένη - Νατάσα ξαναγύρισε επί του αγώνα σε νέο χώρο, να κάνω μια ερώτηση. Το διπλό που γράφτηκε με την Χαρά που γίνεται, στο μασαζοκρέβατο ή σε κανονικό κρεβάτι...?
Γιατί έχω και μια κάποια ηλικία και δεν είμαι για ακροβατικά.
Στο κρεβάτι γιατί το μασαζοκρεβατο αυτο δεν αντέχει

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.468
Πόντοι
2.456
Στο κρεβάτι γιατί το μασαζοκρεβατο αυτο δεν αντέχει
Δηλαδή στον καινούργιο χώρο το παιχνιδι παίζεται σε κρεβάτι;
Στη παλιά καβατζα όταν της πρότεινα να παλέψουμε στο δωμάτιο στο βάθος που είχε κρεβάτι για να μην κάνουμε ακροβατικά, αρνήθηκε κατηγορηματικά...
:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom