το ξερω ...και το πιο δυσκολο ειναι να εισαι παντρεμενος και να πρεπει να προγραματισεις να το σκασεις απ τη δουλεια και να εχεις δικαιολογια για την συζυγο ...
εχω στειλει μυνημα και εγω και περιμενω
Είχα πάει εγώ πριν 5 χρόνια στη Λι από Κορέα (τότε ήταν στην Μεσογείων) και δεν πέρασα καλά. Κοντή, λεπτή, ηλικία γύρω στα 45-50. Μασάζ του κώλου και φραπές άγαρμπος. Σεξ δεν ζήτησα καν.
Είχα πάει εγώ πριν 5 χρόνια στη Λι από Κορέα (τότε ήταν στην Μεσογείων) και δεν πέρασα καλά. Κοντή, λεπτή, ηλικία γύρω στα 45-50. Μασάζ του κώλου και φραπές άγαρμπος. Σεξ δεν ζήτησα καν.
Μιλησα μαζι της σημερα ,60 ευρω θελει για μασαζ και πηδημα με προφυλακτικο βεβαια ,χωρις τιποτα αλλο σε 40 λεπτα ,αν θες και υπολοιπα στοματικα και οτιδηποτε αλλο η ταριφα στην ιδια ωρα ανεβαινει στο 80 ευρω . Απο οτι ακουω εδω το μασαζ χαλια και πηδημα χωρις παιχνιδακια προκαταρτικα δεν λεει . Τα ιδια ζηταει και η Νατασα θεια Ελενη αλλα καμμια σχεση η περιποιηση και ο χρονος ,το μονο που με βολευε με την Κορεατισα ηταν οτι ειναι γειτονισα ,επι της Μεσογειων οπως μου ειπε .,ενω της Νατασας 1 ωρα μακρια . Τουλαχιστον απο σωμα και προσωπο αξιζει η κορεατισα? η ειναι καμμια ξερακιανη ασιατισα ?
Μιας και η θεία Ελένη - Νατάσα ξαναγύρισε επί του αγώνα σε νέο χώρο, να κάνω μια ερώτηση. Το διπλό που γράφτηκε με την Χαρά που γίνεται, στο μασαζοκρέβατο ή σε κανονικό κρεβάτι...?
Γιατί έχω και μια κάποια ηλικία και δεν είμαι για ακροβατικά.
Δηλαδή στον καινούργιο χώρο το παιχνιδι παίζεται σε κρεβάτι;
Στη παλιά καβατζα όταν της πρότεινα να παλέψουμε στο δωμάτιο στο βάθος που είχε κρεβάτι για να μην κάνουμε ακροβατικά, αρνήθηκε κατηγορηματικά...