Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peresvet

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Ναι αυτό αλλά ζητάει εσώρουχο πετσέτα....έφυγα δεν έκατσα..Νέα Μάκρη

Μικρές κοινωνίες αυτές οι περιοχές. Αποκλείεται να βρεθεί τέτοιου είδους μαγαζί

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.147
Πόντοι
506
Εχει παρει κανεις?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.445
Πόντοι
2.256
Αρχκά να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι με κάτω από 10 δημοσιεύσεις δεν μπορείς να στείλεις πμ. Πέρα από αυτό ,γιατί σε μήνυμα ρε ψαρούκλα;; Ντρέπεσαι να γράψεις κριτική δημόσια;

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.248
Πόντοι
2.472

Καλώς ήρθες, τα πμ αφορούν κάτι ιδιαίτερο, κάτι που δεν πρέπει να κοινοποιηθεί.

Εξάλλου ακόμα είσαι newbie.

Ενημέρωσε λοιπόν την κοινότητα, γι αυτό άλλωστε έκανες την εγγραφή, για να μοιραστείς τις εμπειρίες σου (ή μήπως όχι?) , πρόσεξε μόνο την ορθογραφία σου, σε 2 λέξεις έχεις 4 λάθη!!:rockon:

@Περαματιώτης, μην τον αποπαίρνεις, θα φανεί αν ήρθε να προσφέρει ή να εξαφανιστεί σε μερικές μέρες ως διάττοντας αστέρας,, ας είμαστε καλοπροαίρετοι, το έργο βέβαια, το βλέπω 18+ χρόνια εδώ μέσα.. από τον Μάρτιο του 2006...

Να διορθώσω πως απαιτούνται 5 εγκεκριμένα μηνύματα στο forum, για να αποκτήσει κάποιος δικαιώματα πλήρους μέλους...​

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.445
Πόντοι
2.256
Καλώς ήρθες, τα πμ αφορούν κάτι ιδιαίτερο, κάτι που δεν πρέπει να κοινοποιηθεί.

Εξάλλου ακόμα είσαι newbie.

Ενημέρωσε λοιπόν την κοινότητα, γι αυτό άλλωστε έκανες την εγγραφή, για να μοιραστείς τις εμπειρίες σου (ή μήπως όχι?) , πρόσεξε μόνο την ορθογραφία σου, σε 2 λέξεις έχεις 4 λάθη!!:rockon:

@Περαματιώτης, μην τον αποπαίρνεις, θα φανεί αν ήρθε να προσφέρει ή να εξαφανιστεί σε μερικές μέρες ως διάττοντας αστέρας,, ας είμαστε καλοπροαίρετοι, το έργο βέβαια, το βλέπω 18+ χρόνια εδώ μέσα.. από τον Μάρτιο του 2006...

Να διορθώσω πως απαιτούνται 5 εγκεκριμένα μηνύματα στο forum, για να αποκτήσει κάποιος δικαιώματα πλήρους μέλους...​
αα μάλιστα ... νόμιζα πως ήταν 10 , οκ ευχαριστώ για τη διόρθωση Κρίτωνα.

Αυτό που συμβαίνει με τους καινούριους ( ο κανόνας συνήθως) είναι το εξής:
Είτε θα είναι εντελώς καινούριοι που θα μπουν θα μάθουν αυτό που θέλουν και θα εξαφανιστούν είτε θα είναι κλωνάρια προμοτοράτζες κλπκλπ

Ευκολα φαίνεται αυτό από τα γραφόμενα του καθενός.
Όσον αφορά τώρα το ζητούμενο ερώτημα της παράθεσης περί Δρακουμέλ, το οποίο αν προσέξει κανείς χρονολογείται ένα χρόνο πίσω, έχω εμπειρία εγώ αλλα θέλω να δω τι θα γράψει ο καινούριος

Elampra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
460
Πόντοι
300
Εχει παρει κανεις?

Λεω να παρω τηλ σημερα να παω. Αν εχει προλαβει καποιος να μας πει.

Επίσης μια ερώτηση, θυμαται κανεις μια Ουκρανή 40αρα παλι Χολαργο Παπαγου;; Δεν μπορω να την βρω πουθενα. Μεχρι περσι υπήρχε τουλαχιστον.

masterchef1925

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2023
Like
151
Πόντοι
0
Λεω να παρω τηλ σημερα να παω. Αν εχει προλαβει καποιος να μας πει.

Επίσης μια ερώτηση, θυμαται κανεις μια Ουκρανή 40αρα παλι Χολαργο Παπαγου;; Δεν μπορω να την βρω πουθενα. Μεχρι περσι υπήρχε τουλαχιστον.
Καλημέρα!για ψαξε λιγο εσυ- γιατι δεν μπορω να το βρω εγω τωρα- καπου ειδα σημερα το πρωι μια κριτική για μεσογειων 208 για μια Ναταλία.νομιζω ειναι η ίδια αυτη στην αγγελία

Elampra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
460
Πόντοι
300
Καλημέρα!για ψαξε λιγο εσυ- γιατι δεν μπορω να το βρω εγω τωρα- καπου ειδα σημερα το πρωι μια κριτική για μεσογειων 208 για μια Ναταλία.νομιζω ειναι η ίδια αυτη στην αγγελία
Αυτη ειναι ναι - Μεσογείων 208.

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.248
Πόντοι
2.472
Κάποιος εγραψε σημερα το πρωι κριτική για αυτήν εδω..

Όταν δίνουμε μια πληροφορία, την δίνουμε ολοκληρωμένη..

Δείτε στο link, όλες τις κριτικές για το "ίδρυμα" της Μεσογείων 208 3ου ορόφου .

Παρακμιακός χώρος, θυμίζει λίγο σολωμού 33, γυναίκες ό,τι να ' ναι, ξεπεσμένες κ ξεχειλωμένες, απροσδιορίστου καταγωγής κ με αιδοία που μυρίζουν...

Εγώ είμαι χρόνια εκτός...

masterchef1925

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2023
Like
151
Πόντοι
0

Δείτε στο link, όλες τις κριτικές για το "ίδρυμα" της Μεσογείων 208 3ου ορόφου .

Παρακμιακός χώρος, θυμίζει λίγο σολωμού 33, γυναίκες ό,τι να ' ναι, ξεπεσμένες κ ξεχειλωμένες, απροσδιορίστου καταγωγής κ με αιδοία που μυρίζουν...

Δίκιο έχεις φιλε μου!!απλα καο τις 2 φορές που εγραψα δεν ειχα χρόνο να ψαξω περαιτέρω.αν ήμουν Αθήνα σίγουρα θα του ειχα βαλει το λινκ με την κριτική

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.210
Πόντοι
206

Σωστός. Παρακμή. Μακριά

Syrax93

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη?
Είναι στα ΔΕΝ βέβαια, από ότι λέει, με χώρο στον Άλιμο.
Κάνει τάντρα μασάζ και nuru!
Εχω παει 2-3 φορές. Είναι ακριβή αλλα εχει απιστευτη κωλαρα. Με άφηνε μόνο να ρουφάω ρώγες.

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
494
Πόντοι
26
σας εχει δεχτει εσας; εμενα δεν με δεχεται τοσο καιρο που της εχω κανει αιτημα
παίδες στο ινσταγκραμ έβαλε στορυ ότι σταματάει τα ραντεβού και ξεκινα νέα επαγγελματική προσπάθεια σε κάτι άλλο για το οποίο θα μας ενημερώσει.

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.212
Πόντοι
1.336
σας εχει δεχτει εσας; εμενα δεν με δεχεται τοσο καιρο που της εχω κανει αιτημα
Έκοψε το αθλημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχω παει 2-3 φορές. Είναι ακριβή αλλα εχει απιστευτη κωλαρα. Με άφηνε μόνο να ρουφάω ρώγες.
100 η 150 πάει? Και σπό μασαζ τι λέει? Ξέρει?

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
423
Πόντοι
21

ΟΚ... αηδίασα από την περιγραφή και μόνο (και να σκεφτείς με ένα φρουτάκι είμαι ;-) )

• Like
Αντιδράσεις: gasper

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom