Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
321
Πόντοι
21
καλησπερα στην παρεα..ξερει καποιος τι μασαζ κανει μια anneta_bb5 στο ινστα? λογικα κανει βυζιτες αλλα θελω να βεβαιωθω για να την επισκεφτω...ειναι γυναικαρα!!!!!!παρακαλω οποιος δε μπορει να απαντησει εδω ασ στειλει προσωπικο μνμ

eteros_ego

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2014
Like
6.361
Πόντοι
1.056
καλησπερα στην παρεα..ξερει καποιος τι μασαζ κανει μια anneta_bb5 στο ινστα? λογικα κανει βυζιτες αλλα θελω να βεβαιωθω για να την επισκεφτω...ειναι γυναικαρα!!!!!!παρακαλω οποιος δε μπορει να απαντησει εδω ασ στειλει προσωπικο μνμ
πριν κατι μηνες εκαναν ντουετακι με την φιλη της μασαζ μια αναγνωριστικη θα σε διαφωτίσει

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Μέχρι και πριν κανα δυο χρόνια έκαναν ντουέτο με τη φίλη της, μασαζ & φραπέ στα 80€ στο ξενοδοχείο Πρίαμος Ηλιούπολης.
Τώρα υπάρχει το ρίσκο να κλεισεις τη γυναικάρα και να σου σκάσει η φίλη της ο baba yaga

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.623
Πόντοι
456
αν παρατηρησεις απο που ειναι οι φωτο που ανεβαζει καθε τρεις και λιγο , θα πρεπει να υποθεσεις οτι μονο για μασαζ το νουμερο θα ειναι 3ψηφιο και για παραπανω το νουμερο θα αφορα ιδοκτητες πετρελαιεταιρειων το λιγοτερο...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
πως επικοινωνω μαζι της φιλε μου?
Ελεος με τις ηλίθιες ερωτήσεις.. στείλτης μύνημα στο instagram.. αν θελει να απαντήσει, θα σου απαντήσει...
Αν δεν απαντήσει, στα αρχίδια σου .. ψάξε για άλλη. Από μασατζούδες βρωμάει ο τόπος

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
321
Πόντοι
21
Ελεος με τις ηλίθιες ερωτήσεις.. στείλτης μύνημα στο instagram.. αν θελει να απαντήσει, θα σου απαντήσει...
Αν δεν απαντήσει, στα αρχίδια σου .. ψάξε για άλλη. Από μασατζούδες βρωμάει ο τόπος
εχω στειλει ρε φιλε και πανε στα αιτηματα μνμ αφου δε με ακολουθει...αυτη με καυλωνει τι να κανω τωρα? να παω σε δελιγιαννη να με πνιξει με τα κιλα ? αχααχαχα

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
εχω στειλει ρε φιλε και πανε στα αιτηματα μνμ αφου δε με ακολουθει...αυτη με καυλωνει τι να κανω τωρα? να παω σε δελιγιαννη να με πνιξει με τα κιλα ? αχααχαχα
σου είπα.. αν θελει να τα δει και να απαντήσει θα το κάνει... εχε υποψη σου κιόλας ότι μπορεί να είναι διακοπές οπότε μην περιμένεις απάντηση τόσο άμεσα όσο θα ήθελες

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256
Τσεκ πμ, μη σε μπερδεύουν τα φίλτρα όμως.. από κοντά ίσως να μην είσαι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Της ειχα στειλει μνμ στ ινστα..μου εδωσε αριθμο για να τα πουμε απο κει...δε προλαβα να το αποθηκευσω γτ το εσβησε κ ενω ξαναζητησα παλι δεν μου το εδωσε ...ε απο τοτε δε βλεπει καν τ μνμ...οντως οποιος εχει κατι να μας πει η να μας δωσει ευχαριστως...τν εχω αχτι κ γω

Dante_80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Κριτικές
5
Like
1.116
Πόντοι
361
Παιζει τιποτα σε Ραφηνα/Νεα Μακρη? Λεμε τωρα..

peresvet

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Like
78
Πόντοι
0

Μην κολλάς σε αμφιλεγόμενες περιπτώσεις

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.396
Πόντοι
446
Με τα βυζιά θα σε πνίξει

p777

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Like
168
Πόντοι
0

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.188
Πόντοι
1.336
Έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη?
Είναι στα ΔΕΝ βέβαια, από ότι λέει, με χώρο στον Άλιμο.
Κάνει τάντρα μασάζ και nuru!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη?
Είναι στα ΔΕΝ βέβαια, από ότι λέει, με χώρο στον Άλιμο.
Κάνει τάντρα μασάζ και nuru!
Κανει φραπε μεχρι εκει

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280