καλησπερα στην παρεα..ξερει καποιος τι μασαζ κανει μια anneta_bb5 στο ινστα? λογικα κανει βυζιτες αλλα θελω να βεβαιωθω για να την επισκεφτω...ειναι γυναικαρα!!!!!!παρακαλω οποιος δε μπορει να απαντησει εδω ασ στειλει προσωπικο μνμ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.361
- Πόντοι
- 1.056
πριν κατι μηνες εκαναν ντουετακι με την φιλη της μασαζ μια αναγνωριστικη θα σε διαφωτίσεικαλησπερα στην παρεα..ξερει καποιος τι μασαζ κανει μια anneta_bb5 στο ινστα? λογικα κανει βυζιτες αλλα θελω να βεβαιωθω για να την επισκεφτω...ειναι γυναικαρα!!!!!!παρακαλω οποιος δε μπορει να απαντησει εδω ασ στειλει προσωπικο μνμ
πως επικοινωνω μαζι της φιλε μου?πριν κατι μηνες εκαναν ντουετακι με την φιλη της μασαζ μια αναγνωριστικη θα σε διαφωτίσει
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Μέχρι και πριν κανα δυο χρόνια έκαναν ντουέτο με τη φίλη της, μασαζ & φραπέ στα 80€ στο ξενοδοχείο Πρίαμος Ηλιούπολης.καλησπερα στην παρεα..ξερει καποιος τι μασαζ κανει μια anneta_bb5 στο ινστα? λογικα κανει βυζιτες αλλα θελω να βεβαιωθω για να την επισκεφτω...ειναι γυναικαρα!!!!!!παρακαλω οποιος δε μπορει να απαντησει εδω ασ στειλει προσωπικο μνμ
Τώρα υπάρχει το ρίσκο να κλεισεις τη γυναικάρα και να σου σκάσει η φίλη της ο baba yaga
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.623
- Πόντοι
- 456
αν παρατηρησεις απο που ειναι οι φωτο που ανεβαζει καθε τρεις και λιγο , θα πρεπει να υποθεσεις οτι μονο για μασαζ το νουμερο θα ειναι 3ψηφιο και για παραπανω το νουμερο θα αφορα ιδοκτητες πετρελαιεταιρειων το λιγοτερο...καλησπερα στην παρεα..ξερει καποιος τι μασαζ κανει μια anneta_bb5 στο ινστα? λογικα κανει βυζιτες αλλα θελω να βεβαιωθω για να την επισκεφτω...ειναι γυναικαρα!!!!!!παρακαλω οποιος δε μπορει να απαντησει εδω ασ στειλει προσωπικο μνμ
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Ελεος με τις ηλίθιες ερωτήσεις.. στείλτης μύνημα στο instagram.. αν θελει να απαντήσει, θα σου απαντήσει...πως επικοινωνω μαζι της φιλε μου?
Αν δεν απαντήσει, στα αρχίδια σου .. ψάξε για άλλη. Από μασατζούδες βρωμάει ο τόπος
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.396
- Πόντοι
- 446
Με σήματα καπνού φίλεπως επικοινωνω μαζι της φιλε μου?
εχω στειλει ρε φιλε και πανε στα αιτηματα μνμ αφου δε με ακολουθει...αυτη με καυλωνει τι να κανω τωρα? να παω σε δελιγιαννη να με πνιξει με τα κιλα ? αχααχαχαΕλεος με τις ηλίθιες ερωτήσεις.. στείλτης μύνημα στο instagram.. αν θελει να απαντήσει, θα σου απαντήσει...
Αν δεν απαντήσει, στα αρχίδια σου .. ψάξε για άλλη. Από μασατζούδες βρωμάει ο τόπος
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
χαχαχα ελα ντε... την έχει ο άλλος και τη χαλβαδιάζει τόση ώρα στο ίνσταγραμ και ρωτάει εδώ πως θα επικοινωνήσει μαζί της.... ό,τι νά'ναι!!!Με σήματα καπνού φίλε
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
σου είπα.. αν θελει να τα δει και να απαντήσει θα το κάνει... εχε υποψη σου κιόλας ότι μπορεί να είναι διακοπές οπότε μην περιμένεις απάντηση τόσο άμεσα όσο θα ήθελεςεχω στειλει ρε φιλε και πανε στα αιτηματα μνμ αφου δε με ακολουθει...αυτη με καυλωνει τι να κανω τωρα? να παω σε δελιγιαννη να με πνιξει με τα κιλα ? αχααχαχα
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Τσεκ πμ, μη σε μπερδεύουν τα φίλτρα όμως.. από κοντά ίσως να μην είσαι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίεςκαλησπερα στην παρεα..ξερει καποιος τι μασαζ κανει μια anneta_bb5 στο ινστα? λογικα κανει βυζιτες αλλα θελω να βεβαιωθω για να την επισκεφτω...ειναι γυναικαρα!!!!!!παρακαλω οποιος δε μπορει να απαντησει εδω ασ στειλει προσωπικο μνμ
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Της ειχα στειλει μνμ στ ινστα..μου εδωσε αριθμο για να τα πουμε απο κει...δε προλαβα να το αποθηκευσω γτ το εσβησε κ ενω ξαναζητησα παλι δεν μου το εδωσε ...ε απο τοτε δε βλεπει καν τ μνμ...οντως οποιος εχει κατι να μας πει η να μας δωσει ευχαριστως...τν εχω αχτι κ γωκαλησπερα στην παρεα..ξερει καποιος τι μασαζ κανει μια anneta_bb5 στο ινστα? λογικα κανει βυζιτες αλλα θελω να βεβαιωθω για να την επισκεφτω...ειναι γυναικαρα!!!!!!παρακαλω οποιος δε μπορει να απαντησει εδω ασ στειλει προσωπικο μνμ
εχω στειλει ρε φιλε και πανε στα αιτηματα μνμ αφου δε με ακολουθει...αυτη με καυλωνει τι να κανω τωρα? να παω σε δελιγιαννη να με πνιξει με τα κιλα ? αχααχαχα
Μην κολλάς σε αμφιλεγόμενες περιπτώσεις
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.396
- Πόντοι
- 446
Με τα βυζιά θα σε πνίξειεχω στειλει ρε φιλε και πανε στα αιτηματα μνμ αφου δε με ακολουθει...αυτη με καυλωνει τι να κανω τωρα? να παω σε δελιγιαννη να με πνιξει με τα κιλα ? αχααχαχα
Ναι αυτό αλλά ζητάει εσώρουχο πετσέτα....έφυγα δεν έκατσα..Νέα ΜάκρηΠαιζει τιποτα σε Ραφηνα/Νεα Μακρη? Λεμε τωρα..
Art Massage Nea Makri | Néa Mákri
Art Massage Nea Makri, Νέα Μάκρη. 71 likes · 17 talking about this. Υπηρεσίες Μασάζ Προσώπου & Σώματος
www.facebook.com
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη?
Είναι στα ΔΕΝ βέβαια, από ότι λέει, με χώρο στον Άλιμο.
Κάνει τάντρα μασάζ και nuru!
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Κανει φραπε μεχρι εκειΈχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
εχεις πάρει ?Κανει φραπε μεχρι εκει
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Οχι ειχα μιλησει αλλα μου ειπε 100 για εκτονωση της ειπα για πιπα αρνηθηκε και τη γειωσαεχεις πάρει ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις