alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.409
- Πόντοι
- 446
Πριν ενάμιση μήνα εγώ δεν είχα πρόβλημα πάντως !Αυτή λέει ότι σταματάει.. να πιστέψουμε πουτάνας λόγια ή...
Πριν ενάμιση μήνα εγώ δεν είχα πρόβλημα πάντως !Αυτή λέει ότι σταματάει.. να πιστέψουμε πουτάνας λόγια ή...
Κανείς δεν θα καταφέρειΣΥΓΚΡΙΣΗ Massagio Hamanmm (και υποκατάστηματα) με Your massage world (Κλέα) .Επιθετικό marketing στα social media ειδικα στο instagram ,αφήνουν και τα δύο πολλές υποσχέσεις..., στην πράξη και τα δύο καλό σχετικά μασαζ αλλά το δεύτερο τιμή Χ 2+ , στο πρώτο πιό πιτσιρίκες 20-25 ,στο δεύτερο μεγαλύτερες 30-35 και γιά μένα όμορφες και πιό γυναίκες...σε κανένα δεν κατάφερα να πάρω κάτι παραπάνω.
Δηλαδή?Πριν ενάμιση μήνα εγώ δεν είχα πρόβλημα πάντως !
Αυτή λέει ότι σταματάει.. να πιστέψουμε πουτάνας λόγια ή...
Πριν ενάμιση μήνα εγώ δεν είχα πρόβλημα πάντως !
Δεν υπάρχει δηλαδη.... Ο Josex αναφέρεται προφανώς στην Ξένια . Ο alogafentis που δοκίμασε πριν απο ενάμιση μήνα, δεν είχε πρόβλημα, γιατί τότε δούλευε κανονικά.Δηλαδή?
Αρα όποιος γάμησε γαμησε!Δεν υπάρχει δηλαδη.... Ο Josex αναφέρεται προφανώς στην Ξένια . Ο alogafentis που δοκίμασε πριν απο ενάμιση μήνα, δεν είχε πρόβλημα, γιατί τότε δούλευε κανονικά.
Η ανακοίνωση (από την ίδια) ότι σταματάει, έγινε πριν από 2-3 μέρες. Ήδη ο λογαριασμός στο instagram έκλεισε.
Η βρήκε χορηγό η θα επιστρέψει γρήγορα η έκανε γερή μπάζαΑρα όποιος γάμησε γαμησε!
ή μπορεί να βρήκε μια νορμάλ δουλειά και να μη χρειάζεται να ανέχεται τον κάθε ένα από εμάς (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που θέλει να του αρμέξουν την πούτσα.Η βρήκε χορηγό η θα επιστρέψει γρήγορα η έκανε γερή μπάζα
Φίλε, το γρήγορο και εν πολλοίς εύκολο χρήμα καμία δεν ξεχνά και επιστρέφει με βήμα γοργό σε αυτό. Θα την δούμε σίγουρα και πάλι...ή μπορεί να βρήκε μια νορμάλ δουλειά και να μη χρειάζεται να ανέχεται τον κάθε ένα από εμάς (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που θέλει να του αρμέξουν την πούτσα.
Οντως γινεται παιχνιδι εκει ή απλο μασαζ?????Μικρές κοινωνίες αυτές οι περιοχές. Αποκλείεται να βρεθεί τέτοιου είδους μαγαζί
Βασικά άλλαξε πρώτα το νικνέιμ σου γιατι ποδοσφαιριστής τσιμίκας εδώ και 4 χρόνια δεν υφίσταται!Μάγκες καλησπέρα, είμαι καινούργιος στον χώρο και θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας. Ποιες είναι οι καλύτερες που πρέπει να πάω οπωσδήποτε και ποιες είναι οι πιο hot αυτή την περίοδο; Έχω προτίμηση στις μεγαλύτερες 35+ . Σας ευχαριστώ
Μαύρα μεσάνυχτα απο μπάλα μάλλον γιατί ειδικά ο δεύτερος του χρόνος στη Λίβερπουλ ήταν φοβερός.Βασικά άλλαξε πρώτα το νικνέιμ σου γιατι ποδοσφαιριστής τσιμίκας εδώ και 4 χρόνια δεν υφίσταται!
ή μπορεί να βρήκε μια νορμάλ δουλειά και να μη χρειάζεται να ανέχεται τον κάθε ένα από εμάς (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που θέλει να του αρμέξουν την πούτσα.
Καλησπέρα..πάντως αν δεν κανω λάθος χτυπάει 3 με 3,5 μυρια τον χρόνο και ας λες εσυ πως δεν υφίσταται!!!Βασικά άλλαξε πρώτα το νικνέιμ σου γιατι ποδοσφαιριστής τσιμίκας εδώ και 4 χρόνια δεν υφίσταται!
Εδώ : Εντυπώσεις από ΜαρίναKαλημερα,
εχουμε καποια εικονα για τις υπηρεσιες της παρακατω κυριας??
Αισθησιακό μασάζ Μαρίνα
Είμαι εδώ για να σου προσφέρω την χαλάρωση που ζητάς από το άγχος της καθημερινότητας με μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων μασάζ. 6970 - 410 - 159kanesex.com
Παρεμπιπτόντως τι γινεται με αυτη την κριτική που θα έγραφες από την επίσκεψη σου... Ρώτησες.. σε βοήθησαν,.. είπες θα πάς ...αλλά την κριτική απο το Μάρτιο ακόμα την περιμένουμε.Σ ευχαριστω για την κατατοπιστικη απαντηση anatolgami!!Συντομα με νεοτερα μου.Ειναι και κοντα σχετικα,οποτε θα γινει δοκιμη!!
100 φορες ταχουμε πει. Η χοντροδημητρα με τα μεγαλα βυζια. Χωρος Αχαρνων-αγ μελετιου. Φωτος αγγελιας ψευτικεςKαλημερα,
εχουμε καποια εικονα για τις υπηρεσιες της παρακατω κυριας??
Αισθησιακό μασάζ Μαρίνα
Είμαι εδώ για να σου προσφέρω την χαλάρωση που ζητάς από το άγχος της καθημερινότητας με μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων μασάζ. 6970 - 410 - 159kanesex.com
Εαν είναι ΤΕΡΑΤΑ τα βυζιά της να δοκιμάσω πάντως!100 φορες ταχουμε πει. Η χοντροδημητρα με τα μεγαλα βυζια. Χωρος Αχαρνων-αγ μελετιου. Φωτος αγγελιας ψευτικες
Όχι. Το νήμα «μασέζ με δικό τους χώρο» πρέπει να καταργηθει τιμής ενεκεν στη θεία ΕλένηΜε αφορμη το παραπάνω ποστ που με έκανε να θυμηθώ την γιαγιά/θεία Ελένη, υπάρχει καμία άλλη επιλογή που να έχει απομείνει που να την πλησιάζει έστω και λίγο σε επίπεδα υπηρεσιών; Δηλαδή δυνατό μασάζ και σοβιετικο σκυλί του πολέμου στο σεξ ;