Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
261
Πόντοι
21
ΣΥΓΚΡΙΣΗ Massagio Hamanmm (και υποκατάστηματα) με Your massage world (Κλέα) .Επιθετικό marketing στα social media ειδικα στο instagram ,αφήνουν και τα δύο πολλές υποσχέσεις..., στην πράξη και τα δύο καλό σχετικά μασαζ αλλά το δεύτερο τιμή Χ 2+ , στο πρώτο πιό πιτσιρίκες 20-25 ,στο δεύτερο μεγαλύτερες 30-35 και γιά μένα όμορφες και πιό γυναίκες...σε κανένα δεν κατάφερα να πάρω κάτι παραπάνω.
Κανείς δεν θα καταφέρει

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.441
Πόντοι
2.256
Αυτή λέει ότι σταματάει.. να πιστέψουμε πουτάνας λόγια ή...

Πριν ενάμιση μήνα εγώ δεν είχα πρόβλημα πάντως !

Δεν υπάρχει δηλαδη.... Ο Josex αναφέρεται προφανώς στην Ξένια . Ο alogafentis που δοκίμασε πριν απο ενάμιση μήνα, δεν είχε πρόβλημα, γιατί τότε δούλευε κανονικά.
Η ανακοίνωση (από την ίδια) ότι σταματάει, έγινε πριν από 2-3 μέρες. Ήδη ο λογαριασμός στο instagram έκλεισε.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.409
Πόντοι
446
Δεν υπάρχει δηλαδη.... Ο Josex αναφέρεται προφανώς στην Ξένια . Ο alogafentis που δοκίμασε πριν απο ενάμιση μήνα, δεν είχε πρόβλημα, γιατί τότε δούλευε κανονικά.
Η ανακοίνωση (από την ίδια) ότι σταματάει, έγινε πριν από 2-3 μέρες. Ήδη ο λογαριασμός στο instagram έκλεισε.
Αρα όποιος γάμησε γαμησε!

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.441
Πόντοι
2.256
Η βρήκε χορηγό η θα επιστρέψει γρήγορα η έκανε γερή μπάζα
ή μπορεί να βρήκε μια νορμάλ δουλειά και να μη χρειάζεται να ανέχεται τον κάθε ένα από εμάς (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που θέλει να του αρμέξουν την πούτσα.

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.181
Πόντοι
201
ή μπορεί να βρήκε μια νορμάλ δουλειά και να μη χρειάζεται να ανέχεται τον κάθε ένα από εμάς (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που θέλει να του αρμέξουν την πούτσα.
Φίλε, το γρήγορο και εν πολλοίς εύκολο χρήμα καμία δεν ξεχνά και επιστρέφει με βήμα γοργό σε αυτό. Θα την δούμε σίγουρα και πάλι...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
Μάγκες καλησπέρα, είμαι καινούργιος στον χώρο και θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας. Ποιες είναι οι καλύτερες που πρέπει να πάω οπωσδήποτε και ποιες είναι οι πιο hot αυτή την περίοδο; Έχω προτίμηση στις μεγαλύτερες 35+ . Σας ευχαριστώ
Βασικά άλλαξε πρώτα το νικνέιμ σου γιατι ποδοσφαιριστής τσιμίκας εδώ και 4 χρόνια δεν υφίσταται!

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Βασικά άλλαξε πρώτα το νικνέιμ σου γιατι ποδοσφαιριστής τσιμίκας εδώ και 4 χρόνια δεν υφίσταται!
Μαύρα μεσάνυχτα απο μπάλα μάλλον γιατί ειδικά ο δεύτερος του χρόνος στη Λίβερπουλ ήταν φοβερός.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96

καμία δεν θέλει αληθινά να το κάνει.

κάποιες απλώς καταφέρνουν να κρύβουν την δυσαρέσκεια τους και γίνονται best seller.

κακά τα ψέματα και το αυτοπαραμυθιασμα μας.

στην πρώτη ευκαιρία που θα τούς δοθεί, εξαφανίζονται.

takis00

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Kαλημερα,

εχουμε καποια εικονα για τις υπηρεσιες της παρακατω κυριας??

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Καλησπέρα..πάντως αν δεν κανω λάθος χτυπάει 3 με 3,5 μυρια τον χρόνο και ας λες εσυ πως δεν υφίσταται!!!
Αν υποθέσω πως κι εσυ είσαι υπάλληλος κάπου , θα ήθελες να επαιρνες ,οχι 3 μυρια αλλα 10χιλ τον μηνα και να μην υφίστασαι. Αν βγαζεις παραπανω μαγκια σου και να τα χαιρεσαι. Φιλικα παντα ειπα να κανω το σχολιο μου. καλη συνεχεια

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.441
Πόντοι
2.256
Kαλημερα,

Εδώ : Εντυπώσεις από Μαρίνα
Σ ευχαριστω για την κατατοπιστικη απαντηση anatolgami!!Συντομα με νεοτερα μου.Ειναι και κοντα σχετικα,οποτε θα γινει δοκιμη!!
Παρεμπιπτόντως τι γινεται με αυτη την κριτική που θα έγραφες από την επίσκεψη σου... Ρώτησες.. σε βοήθησαν,.. είπες θα πάς ...αλλά την κριτική απο το Μάρτιο ακόμα την περιμένουμε.
Αϊντε παλιοχαμούρες νεούδια μόνο να ζητάτε ξέρετε... Όλα στο πιάτο έτοιμα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.147
Πόντοι
506
Kαλημερα,

100 φορες ταχουμε πει. Η χοντροδημητρα με τα μεγαλα βυζια. Χωρος Αχαρνων-αγ μελετιου. Φωτος αγγελιας ψευτικες

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.245
Πόντοι
2.306
Η θεία Ελένη σταμάτησε ως γνωστόν..
Έκανε που και που κάτι διπλά, ξέρεις κάποιος αν συνεχίζουν σόλο οι εν λόγω κυρίες?
Αν θυμάμαι καλά Χαρά και άλλη μια κυρία ώριμη κατά καιρούς.. Ρωξανη μομιζω.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.409
Πόντοι
446

Mysthrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Με αφορμη το παραπάνω ποστ που με έκανε να θυμηθώ την γιαγιά/θεία Ελένη, υπάρχει καμία άλλη επιλογή που να έχει απομείνει που να την πλησιάζει έστω και λίγο σε επίπεδα υπηρεσιών; Δηλαδή δυνατό μασάζ και σοβιετικο σκυλί του πολέμου στο σεξ ;

Christos098

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
694
Πόντοι
81
Με αφορμη το παραπάνω ποστ που με έκανε να θυμηθώ την γιαγιά/θεία Ελένη, υπάρχει καμία άλλη επιλογή που να έχει απομείνει που να την πλησιάζει έστω και λίγο σε επίπεδα υπηρεσιών; Δηλαδή δυνατό μασάζ και σοβιετικο σκυλί του πολέμου στο σεξ ;
Όχι. Το νήμα «μασέζ με δικό τους χώρο» πρέπει να καταργηθει τιμής ενεκεν στη θεία Ελένη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom