Συναγωνιστές, μια Ξένια Δελληκάτι, που έχει εξαφανιστεί. Την είχα στο Instagram Και τώρα δεν την βγάζει.
είπαν πως σταμάτησε και διέγραψε προφίλ.
Συναγωνιστές, μια Ξένια Δελληκάτι, που έχει εξαφανιστεί. Την είχα στο Instagram Και τώρα δεν την βγάζει.
Ευτυχως προλαβα...ειχα περασει πολυ καλα....βυζαρες, μπουταρες, κωλαρα....Σταμάτησε εντελώς το κορίτσι . Άλλαξε κατεύθυνση και επαγγελματική δραστηριότητα.
Την ευχαριστούμε για όσο ηταν ενεργή και μας πρόσφερε τις υπηρεσίες της
Δυστυχώς σταμάτησε για την ώρα. Τώρα στο μέλλον θα δούμε, έβγαλε τεράστια ποσά φαντάζομαιΣυναγωνιστές, μια Ξένια Δελληκάτι, που έχει εξαφανιστεί. Την είχα στο Instagram Και τώρα δεν την βγάζει.
Μακάρι γιατί φαίνεται πολύ δυνατό milf. Αλλά από ότι έψαξα σε προηγούμενες αναρτήσεις δεν έχει διευκρινιστεί κάτι. Μακάρι να μπορούσα να κάνω το κασκαντεριλικι αλλά μου πέφτει πολυυυυυυυυυ μακριά. Αν το κάνεις ενημέρωσε!Καλησπερα συναγωνιστες, λεω αυτη την εβδομαδα να επισκευτω την marina koval.
Εχουν κανενα νεοτερο για το προγραμμα της, αν δουλευει καθολου τελειωμα???
οντως , ποτέ δεν δοθηκε μια σαφης εικονα των υπηρεσιων της. δεν εχει παει κανεις ενα χρονο τωρα ?Μακάρι γιατί φαίνεται πολύ δυνατό milf. Αλλά από ότι έψαξα σε προηγούμενες αναρτήσεις δεν έχει διευκρινιστεί κάτι. Μακάρι να μπορούσα να κάνω το κασκαντεριλικι αλλά μου πέφτει πολυυυυυυυυυ μακριά. Αν το κάνεις ενημέρωσε!
Καλησπερα συναγωνιστες, λεω αυτη την εβδομαδα να επισκευτω την marina koval.
Μπριζόλα όχι, το πολυ πολύ καμια μαλακία αν θα σου τραβήξει. Η πληροφορία είναι από φιλοΜια Αλεξίου ελευθερια από Γλυφάδα ξέρουμε τίποτα ?
Δύσκολα να κλείσεις μαζί της , σου δίνει ραντεβού μερικές μέρες μετά ,δεν το επιχείρησα.Δεν την είχα προσέξει αυτή. Φαίνεται πάντως δυνατό μιλφέτο
Δεν την είχα προσέξει αυτή. Φαίνεται πάντως δυνατό μιλφέτο
Αυτο μου κανει εντυπωση οτι ειναι κλεισμενη για ολο τον μηνα και χρεωνει 150€ την μαλαξη.Δύσκολα να κλείσεις μαζί της , σου δίνει ραντεβού μερικές μέρες μετά ,δεν το επιχείρησα.
Καλησπερα συναγωνιστες, λεω αυτη την εβδομαδα να επισκευτω την marina koval.
Και γενικα αμα ξερει καποιος τι παιζειΜε την Ελευθερια Αλεξιου στη Γλυφαδα εχουμε τηλ. Επικοινωνιας; γιατι δεν εχω instagram
Μην περιμένεις εκτόνωση στα βασικά κάνει κάτι ενεργειακά και καλά , όπου εκεί μπορεί να σε τελειώσει αλλά μιλάμε για τιμές 250€ για εμένα δεν αξίζειΚαλησπερα συναγωνιστες, λεω αυτη την εβδομαδα να επισκευτω την marina koval.
α μπράβο..Αυτο μου κανει εντυπωση οτι ειναι κλεισμενη για ολο τον μηνα και χρεωνει 150€ την μαλαξη.
Γι αυτο ρωταω αν ξερει κανεις να ειμαι ενημερος πριν παω!!
Πως είναι ακριβώς το προφίλ της στο instagramΜε την Ελευθερια Αλεξιου στη Γλυφαδα εχουμε τηλ. Επικοινωνιας; γιατι δεν εχω instagram
Γιατί έχει δικό του χώρο ? Έχει κάποιες.. κάποιες προχωράνε,, κάποιες άλλες όχι.. ανάλογα ότι ψωνίσεις..Καλησπερα παιδιά ξέρει κάποιος τι παίζει με το DMMassage αν είναι. Κανονικό ή και κάτι άλλο
Ευχαριστώ