Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.665
- Πόντοι
- 2.256
το έχω χάσει προ πολλού Κωνσταντίνεηρεμα συντροφε . μην χανεις το δικιο σου .
το έχω χάσει προ πολλού Κωνσταντίνεηρεμα συντροφε . μην χανεις το δικιο σου .
Γιατί φόλα ρε φίλε? Η Στεφανία μια χαρά είναι στο μασάζ και στο edging.. Την ανατομία του εργαλείου την κατέχει..Τύπου φόλα εννοείς;
Ευτυχως οχι!!!!Καλησπέρα παιδιά υπάρχει άλλη κοπέλα τύπου σαν τη Στεφανία?
Ε μα,είναι; Εξακριβωμένο;Τύπου φόλα εννοείς;
Λάθος διατύπωση ερώτησης,εννοώ με δικό της χώρο και να μη σε ξεπεταει,να μη σου βγάζει ρε παιδί μου ότι το κάνει από αγγαρείαΕυτυχως οχι!!!!
Δωσε περισσοτερες πληροφοριες λινκ αγγελιας ???Συνάδελφοι...μια γκέισα 3ης Σεπτεμβρίου τι λέει;;; ξέρει κανείς;;;
λειτουργει ακομα αυτο;Συνάδελφοι...μια γκέισα 3ης Σεπτεμβρίου τι λέει;;; ξέρει κανείς;;;
Συνάδελφοι...μια γκέισα 3ης Σεπτεμβρίου τι λέει;;; ξέρει κανείς;;;
Δωσε περισσοτερες πληροφοριες λινκ αγγελιας ???
E όχι 100 για την Γιόκο ρε παιδιά που πριν 10 χρόνια + έπαιρνε στα μαγαζιά μασάζ 60Γιόκο έλα και δε θα με ξεχάσεις εύκολα - Marmeladies
Είμαι η Γιόκο μια 36χρονη Κινέζα κουκλίτσα. Σε περιμένω στο χώρο μου. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με μια απο τις καλύτερες μασέζ της Ασίας. Τηλέφωνο 6997352413www.marmeladies.gr
Ασιάτισσες - μασάζ - Page 6 - bourdela.com forum
Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε αρκετοί που γουστάρουμε τις γυναίκες οριεντάλ. Για να βρείς πληροφορίες θέλει πολύυυ ψάξιμο. Έχουν ανοίξει κατα καιρούς διάφορα θρεντ αλλά όλα έχουν πεθάνει και κανένα δεν ήταν συγκεκριμένα για παροχές μασάζ απο Ασιάτισσα. Η τελευταία μου εμπειρία ήταν από την...www.bourdela.com
Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. είναι κάποιας ηλικίας. 100 ευρω full 1 ώρα.
πριν 10 χρονια το σουβλακι εκανε 2 ευρω κι ηταν και πιο μεγαλο ...E όχι 100 για την Γιόκο ρε παιδιά που πριν 10 χρόνια + έπαιρνε στα μαγαζιά μασάζ 60
Και σε εμένα στις 10 μία αν απαντήσει...και αυτή την μία μεταθέτει το ραντεβού 3 φορές...Βοηθήστε λιγο εδω που θέλω να μάθω κάτι...
Η Ιουλία έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης ; Ή μόνο σε εμένα δεν απαντάει στα μηνύματα και στις κλήσεις μου;
Βοηθήστε λιγο εδω που θέλω να μάθω κάτι...
Η Ιουλία έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης ; Ή μόνο σε εμένα δεν απαντάει στα μηνύματα και στις κλήσεις μου;