Κοντά έπεσες στο όνομα, αν κ δεν έχει καμία σημασία γιατί τέλος εποχής η θεία..Εχει σταματησει εδω και μηνες .Τελος Ελενη ,Νατασα το κανονικο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 76
- Πόντοι
- 6
μακαρι να συνεχιζε ,αλλα σταματησε ,ηταν οντως αλλη διασταση ,3 φορες την ειχα προλαβει ,απο Απριλιο σταματησε .Κοντά έπεσες στο όνομα, αν κ δεν έχει καμία σημασία γιατί τέλος εποχής η θεία..
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.245
- Πόντοι
- 2.306
Εχει δικό της χώρο?Η Χαρά συνεχίζει..
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.408
- Πόντοι
- 456
θελει καποιος συναγωνιστης να μας πει για τη χαρα ?που τη βρισκουμε , αγγελια ,τιμες , υπηρεσιες ?
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.361
- Πόντοι
- 1.056
δηλαδη ?> χειροτερες η καλυτερες ?Καμία σχέση
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.447
- Πόντοι
- 2.256
Η εύρεση της χαράς είναι να δίνεις προσοχή στη στιγμή: όχι να κοιτάς μπροστά ή να μηρυκάζεις το παρελθόν, αλλά να βιώνεις το τώρα.και που βρισκουμε τη χαρα ?
Μπορούμε κάθε μέρα να βρίσκουμε τη χαρά αρκεί να θυμόμαστε να βγαίνουμε από τις σκέψεις μας, τους φόβους, ακόμα και τις ελπίδες μας
drifter81
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 117
- Πόντοι
- 0
Χειρότερες αν και είναι και λίγο άδικο να μπαίνεις σε σύγκριση με μία all time greatest γυναίκες όπως η Θεία Ελένη...δηλαδη ?> χειροτερες η καλυτερες ?
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
Σίγουρα έχει το τηλέφωνο της η πρόσφατα συνταξιοδοτημένη gilf Ελένη, πλέον Νατασα από Καλλιθέα. Το ερώτημα είναι αν έχει χώρο ή Χαρα και το κόστος υπηρεσιών.θελει καποιος συναγωνιστης να μας πει για τη χαρα ?που τη βρισκουμε , αγγελια ,τιμες , υπηρεσιες ?
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
Μίλησες μέσα στην καρδιά μου μύστη μου.Η εύρεση της χαράς είναι να δίνεις προσοχή στη στιγμή: όχι να κοιτάς μπροστά ή να μηρυκάζεις το παρελθόν, αλλά να βιώνεις το τώρα.
Μπορούμε κάθε μέρα να βρίσκουμε τη χαρά αρκεί να θυμόμαστε να βγαίνουμε από τις σκέψεις μας, τους φόβους, ακόμα και τις ελπίδες μας
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.447
- Πόντοι
- 2.256
διόρθωση....το ερώτημα είναι αν θέλει η γιαγια-Ελένη να δώσει το τηλέφωνο της Χαράς.Σίγουρα έχει το τηλέφωνο της η πρόσφατα συνταξιοδοτημένη gilf Ελένη, πλέον Νατασα από Καλλιθέα. Το ερώτημα είναι αν έχει χώρο ή Χαρα και το κόστος υπηρεσιών.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
i love you καργα συναγωνιστη!!!Μίλησες μέσα στην καρδιά μου μύστη μου.
Bobbyράκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Φίλε μπορώ να το εχω κι εγώ?ΝΑΙΙΙΙΙΙ
Bobbyράκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Δεν λέει τίποτα. Αυτή που είδα με ρούχα αποκλείεται να είναι ίδια στις φώτο. Εντελώς ντεκαβλε. Έφυγα.Anali ΧΟΛΑΡΓΟΣ 6997213516
Είμαι η Anali 40 χρόνων και οι φωτογραφίες μου είναι αληθινές τις έχω βγάλει πρόσφατα. δουλεύω από 11 το πρωί έως 7:00 το βράδυ τηλέφωνο επικοινωνίας 6997213516 Σε δικό μου χώρο στο Χολαργό. Σεξ, αισθησιακό και χαλαρωτικό μασάζ είναι μερικά από αυτά που θα σου κάνω.kanesex.com
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Για ποιά Χαρά μιλάτε ;διόρθωση....το ερώτημα είναι αν θέλει η γιαγια-Ελένη να δώσει το τηλέφωνο της Χαράς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
i love you καργα συναγωνιστη!!!
Αυτή που ήταν κάποτε Μπακνανά ;
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
Ναι αυτή είναι, μαύρο μαλλί μακρύ, πλέον κοντά στα 50 φαντάζομαι, όχι μικροκαμωμένη αν θυμάμαι καλά.Για ποιά Χαρά μιλάτε ;
vgale_sentra
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Καλημερα , γνωρίζει κάνεις κάποια φροσω από Ν.ιωνια ??
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.361
- Πόντοι
- 206
Δούλευε παλιά στο Grace. Τώρα μόνη της στο σπίτι της λίγα ραντεβού και επιλεκτικάΚαλημερα , γνωρίζει κάνεις κάποια φροσω από Ν.ιωνια ??
Τηλέφωνο;Δούλευε παλιά στο Grace. Τώρα μόνη της στο σπίτι της λίγα ραντεβού και επιλεκτικά
Christos098
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 694
- Πόντοι
- 81
Ναι αυτή. Σε 2διμο με θεία Ελένη πολύ καλή τηλέφωνο δεν έχω κ η Ελένη δεν το δίνει οποιος έχει pmΓια ποιά Χαρά μιλάτε ;
vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.583
- Πόντοι
- 1.436
Ότι χειρότερο υπάρχει.Μάρθα από Σαλαμίνα γνώμη;
Μασάζ μηδενικό και από τα υπόλοιπα εντελώς ξεπέτα σε φάση που θες να την δειρεις
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.809
- Πόντοι
- 3.886
Κ έλεγα να πάω... ΜακρυάΌτι χειρότερο υπάρχει.
Μασάζ μηδενικό και από τα υπόλοιπα εντελώς ξεπέτα σε φάση που θες να την δειρεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις