Johnywalkerwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2022
- Like
- 421
- Πόντοι
- 21
Ελευθερια αλεξιου γλυφαδα μονο μασαζ κανει η θεια ;
Δούλευε η Χαρά από Μπακνανά με θεία Ελένη δεν το θυμάμαιΝαι αυτή. Σε 2διμο με θεία Ελένη πολύ καλή τηλέφωνο δεν έχω κ η Ελένη δεν το δίνει οποιος έχει pm
50 ήταν κάποτε τώρα θα είναι κοντά στα 60Ναι αυτή είναι, μαύρο μαλλί μακρύ, πλέον κοντά στα 50 φαντάζομαι, όχι μικροκαμωμένη αν θυμάμαι καλά.
Ναι μέχρι πρόσφατα - κατ οίκον μόνοΔούλευε η Χαρά από Μπακνανά με θεία Ελένη δεν το θυμάμαι
Έχει κανείς πάρει την Χαρά τελευταία να μας πει;50 ήταν κάποτε τώρα θα είναι κοντά στα 60
Η συγκεκριμένη ερχόταν πριν από Άρτα μερικές μέρες στην Αθήνα για αρπαχτές. Δεν έκανε τίποτα και μάλιστα αν της ζητούσες κάτι παραπάνω σε έκραζε. Τώρα μάλλον έχει μετακομίσει Αθήνα λόγω σπουδών της κόρης της. Δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει γραμμή. Και γενικά από μασάζ χάλια. Πεταμένα λεφτάΕλευθερια αλεξιου γλυφαδα μονο μασαζ κανει η θεια ;
Ευχαριστω για την ενημερωση αδερφεΗ συγκεκριμένη ερχόταν πριν από Άρτα μερικές μέρες στην Αθήνα για αρπαχτές. Δεν έκανε τίποτα και μάλιστα αν της ζητούσες κάτι παραπάνω σε έκραζε. Τώρα μάλλον έχει μετακομίσει Αθήνα λόγω σπουδών της κόρης της. Δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει γραμμή. Και γενικά από μασάζ χάλια. Πεταμένα λεφτά
Φίλε καλημέρα ξέρεις το τηλέφωνο της λιουμπας νέα Σμύρνη και εάν δουλεύει ακόμα εάν μπορείς να μου το στείλεις ευχαριστώΈχουμε τηλέφωνο
Όχι πουστρακο, μερακλής είναι ο άνθρωπος μην κρίνουμε, ειδικά αν εμείς δεν τον έχουμε φάει για να δούμε εαν τελικά μας άρεσε. Στηρίζουμε την διαφορετικότητα κ την γοκ κουλτούραΠουστράκο, εξαφανίσου από εδώ και άλλαξε φωτό προφιλ γιατί μας αηδιάζεις..
Μείνε στα θρεντ που ειναι για τους ξεκωλιάρηδες
Ετσι οπως στηνεται στη φωτο προφιλ που έχει βάλει , πουστρακος και ξεκωλιάρης ειναι...Όχι πουστρακο, μερακλής είναι ο άνθρωπος μην κρίνουμε, ειδικά αν εμείς δεν τον έχουμε φάει για να δούμε εαν τελικά μας άρεσε. Στηρίζουμε την διαφορετικότητα κ την γοκ κουλτούρα
Τώρα δηλαδή εσυ θα ξαναφας κάτι μαγειρεμένο σε γουοκ? Θα στηρίξεις την γουοκ κουλτούρα τρωγοντας μεσα απ' το γουοκ?Ετσι οπως στηνεται στη φωτο προφιλ που έχει βάλει , πουστρακος και ξεκωλιάρης ειναι...
Τωρα ομως κατάλαβα γιατί λέγονται γουόκ... Από το πολύ ξέσκισμα που έχουν φάει από πίσω,τους έχει γίνει ο πάτος σαν τηγάνι γουόκ
Τη Χαρα τη γνωρισα πριν περιπου 7 χρονια. Μεχρι σημερα πρεπει να την εχω δει και 10 φορες. Η τελευταια πριν 2 εβδομαδες. Ηλικια σημερα περιπου 50 ετων αν δεν με απατα η πολυ καλη εμφανιση της. (καποιος ειπε για60...φυσικα και δεν ισχυει...) Προγραμμα απο τα πολυ δυνατα και γενικα πολυ καλη συμπεριφορα. Η Χαρα ποτε δεν ηθελε δημοσιοτητα και παντα δεχοταν πελατες απο κλειστο κυκλο. Δε θελει να βγει το τηλεφωνο της. Εμφανιση πολυ καλη και ομορφο προσωπο.Έχει κανείς πάρει την Χαρά τελευταία να μας πει;
Χώρο τελικά έχει; Φαντάζομαι θα μας απαντήσει ο @απολυτο αρσενικό;Τη Χαρα τη γνωρισα πριν περιπου 7 χρονια. Μεχρι σημερα πρεπει να την εχω δει και 10 φορες. Η τελευταια πριν 2 εβδομαδες. Ηλικια σημερα περιπου 50 ετων αν δεν με απατα η πολυ καλη εμφανιση της. (καποιος ειπε για60...φυσικα και δεν ισχυει...) Προγραμμα απο τα πολυ δυνατα και γενικα πολυ καλη συμπεριφορα. Η Χαρα ποτε δεν ηθελε δημοσιοτητα και παντα δεχοταν πελατες απο κλειστο κυκλο. Δε θελει να βγει το τηλεφωνο της. Εμφανιση πολυ καλη και ομορφο προσωπο.
Καλησπερα.Δηλαδη δεν σε καλυψε καθολου ουτε μικρη πετσετα?Δεν την ρωτησες αν συνεχιζει σε φραπε?Πρωινή επίσκεψη Καλλιθέα στο meilla massage therapy.
Γυμνός χωρίς πετσέτα με περάσματα πολύ κοντινά μέχρι εκεί.
Κόστος 35 ευρώ με μια μικρή περίπου 25 χρονων
από το φόρουμ έχω συμπεράνει πως δεν κάνει τίποτα και ότι είναι η κόρη της Ελβίρας Τσένα, μόνο μασάζ. Πριν χρόνια είχα καλέσει τη μαμά που είχε χώρο στο ελληνικό και μου είχε πει πως δεν παίζει φραπές, χωρίς να με βρίσει. Είχε κρατήσει το τηλέφωνο μου και μετά από κάνα δυο μέρες με είχε πάρει αν ήθελα τελικά μασάζ.Πρωινή επίσκεψη Καλλιθέα στο meilla massage therapy.
Γυμνός χωρίς πετσέτα με περάσματα πολύ κοντινά μέχρι εκεί.
Κόστος 35 ευρώ με μια μικρή περίπου 25 χρονων
ειχε αναφερθεί πριν απο κάτι μήνες.... ότι προσφέρει φραπέ αλλα μόνο τις ώρες που λείπει η κόρη... ...από το φόρουμ έχω συμπεράνει πως δεν κάνει τίποτα και ότι είναι η κόρη της Ελβίρας Τσένα, μόνο μασάζ. Πριν χρόνια είχα καλέσει τη μαμά που είχε χώρο στο ελληνικό και μου είχε πει πως δεν παίζει φραπές, χωρίς να με βρίσει. Είχε κρατήσει το τηλέφωνο μου και μετά από κάνα δυο μέρες με είχε πάρει αν ήθελα τελικά μασάζ.
Αν υπάρχει κάποια άλλη εμπειρία, θα ήθελα να ξέρω, ευχαριστώ.