anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 506
Για τη Δεληγιανη λες? Φουλ το παει το γραμμααπλό χαλαρωτικό μασσαζ με φραπέ .... και δεν ρώτησα τπτ άλλο ..... ίσως την επόμενη φορά
Για τη Δεληγιανη λες? Φουλ το παει το γραμμααπλό χαλαρωτικό μασσαζ με φραπέ .... και δεν ρώτησα τπτ άλλο ..... ίσως την επόμενη φορά
εγώ δεν δοκίμασα φουλΓια τη Δεληγιανη λες? Φουλ το παει το γραμμα
Είναι η Ελένη που δούλευε vip massage στην πλατεία Καραϊσκάκη στα γραφεία του Λεβέντη. Πλέον είναι ανεξάρτητη.Καλημέρα ξέρουμε την κοπέλα;;
Τις έστειλα έχει χώρο με 2 κοπέλες στην Αχαρνών μισή ώρα μασάζ κ επαφή στα 50 €
Έχει δοκιμάσει κανείς;;
Είναι καλή ή ξεπέτα κ τι λέει από πρόσωπο κ σώμα;;Είναι η Ελένη που δούλευε vip massage στην πλατεία Καραϊσκάκη στα γραφεία του Λεβέντη. Πλέον είναι ανεξάρτητη.
τυπε πιο πανω ειναι το τικ τοκ της....Είναι καλή ή ξεπέτα κ τι λέει από πρόσωπο κ σώμα;;
Σ ευχαριστώ
Δεν την έχω τιμήσει, έτσι λίγο που κοίταξα φτάνει ως τέλους και γενικότερα νομίζω πως καλά το πάει. Βέβαια νομίζω πως η διάρκεια με το κόστος δεν είναι και τόσο vfm.Είναι καλή ή ξεπέτα κ τι λέει από πρόσωπο κ σώμα;;
Σ ευχαριστώ
Καλημέρα ξέρουμε την κοπέλα;;
Τις έστειλα έχει χώρο με 2 κοπέλες στην Αχαρνών μισή ώρα μασάζ κ επαφή στα 50 €
Έχει δοκιμάσει κανείς;;
Της έστειλες και σου απάντησε, ότι κάνει προγραμμα μασαζ και επαφη διάρκειας μισής ώρας με 50€.Είναι καλή ή ξεπέτα κ τι λέει από πρόσωπο κ σώμα;;
Σ ευχαριστώ
Είναι καλή ή ξεπέτα κ τι λέει από πρόσωπο κ σώμα;;
Σ ευχαριστώ
Ρε μάγκες ποιός μπορεί να βοηθήσει σε μια ενημέρωση.
Διάβασα κάπου αλλά δεν θυμάμαι που και πόσες σελίδες πίσω . Για την κοπέλα αυτή λέει νέα Σμύρνη με 60€
Όποιος ξέρει ας μας βοηθήσει.
Χριστίνα Ασιάτισα. σε δέχομαι στο δικό μου χώρο
sexorama.eu
Θα πας να την παρεις απ το Μενιδι.....????!!!!ψύλλος στα άχυρα το ξέρω αλλά δεν χάνω και κάτι.
Βρήκα προχθές μια Μαρία ή Masha εκ Ρωσίας στον tinder, τελικά έτσι όπως τα έφερε η κουβέντα, ψάχνει πελατάκια για μασαζ.
Μένει Μενίδι και κάνει ραντεβού με όσους γνωρίζει στο σπίτι της, είτε σε σπίτι του πελάτη είτε στο priamos στην Μεταμόρφωση αρκεί να πας να την πάρεις γιατί είναι και ντίβα μην χέσω.
Ζητάει 50€/ώρα αλλά σε τηλεφωνική μας επικοινωνία ( μιλάει ακατάπαυστα μιλάμε για πολυβόλο) δεν μου ανέφερε τίποτα extra.
Δεν έχει θέμα με την ώρα ακόμα και αργά αρκεί να της το έχεις κλείσει και να πας να την πάρεις.
Εχει κανείς εμπειρία? Μήπως γνωρίζει κάποιος?
Ναι έτσι πρότεινε, είναι κοντά στο hotel priamos στην Μεταμόρφωση λέει.Θα πας να την παρεις απ το Μενιδι.....????!!!!
Ό,τι ζητάει .. θα πάμε να την πάρουμε, αλλα δεν λέει πουθενά να την γυρίσουμε κιόλας πίσω χαχαχαψύλλος στα άχυρα το ξέρω αλλά δεν χάνω και κάτι.
Βρήκα προχθές μια Μαρία ή Masha εκ Ρωσίας στον tinder, τελικά έτσι όπως τα έφερε η κουβέντα, ψάχνει πελατάκια για μασαζ.
Μένει Μενίδι και κάνει ραντεβού με όσους γνωρίζει στο σπίτι της, είτε σε σπίτι του πελάτη είτε στο priamos στην Μεταμόρφωση αρκεί να πας να την πάρεις γιατί είναι και ντίβα μην χέσω.
Ζητάει 50€/ώρα αλλά σε τηλεφωνική μας επικοινωνία ( μιλάει ακατάπαυστα μιλάμε για πολυβόλο) δεν μου ανέφερε τίποτα extra.
Δεν έχει θέμα με την ώρα ακόμα και αργά αρκεί να της το έχεις κλείσει και να πας να την πάρεις.
Εχει κανείς εμπειρία? Μήπως γνωρίζει κάποιος?
δεν υπάρχει link συντοπίτη διότι την γνώρισα απο TINDER.Ό,τι ζητάει .. θα πάμε να την πάρουμε, αλλα δεν λέει πουθενά να την γυρίσουμε κιόλας πίσω χαχαχα
Φωτογραφία απαγορεύεται να βάλεις αλλα επιτρέπεται να δώσεις το Link
Υποθέτω ότι και στο tinder ολοι έχουν ένα προφιλ που μπορεις να το κάνεις share? Εκτός αν δεν λειτουργεί το tinder όπως τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα.δεν υπάρχει link συντοπίτη διότι την γνώρισα απο TINDER.
οχι δεν υπάρχει αν και δεν είμαι 100% σίγουρος!Υποθέτω ότι και στο tinder ολοι έχουν ένα προφιλ που μπορεις να το κάνεις share? Εκτός αν δεν λειτουργεί το tinder όπως τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα.
Συντοπίτης; Πέραμα κι εσυ βρε μπαγάσα;
και δεν εχεις μετανοιωσει που εφυγες απο τον ομορφο Πειραια μας ?οχι δεν υπάρχει αν και δεν είμαι 100% σίγουρος!
παλιός Πειραίωτης!