MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.546
- Πόντοι
- 206
Τζουλιέτ - Λεμονιά είναι μια γιετόνισσα που δεν κάνει τίποτα παρα πάνω από μέτριο μασαζ
Αχυστο θα μείνει το γαλλικό ράμφος
Τζουλιέτ - Λεμονιά είναι μια γιετόνισσα που δεν κάνει τίποτα παρα πάνω από μέτριο μασαζ
Εκεί που είναι βρίσκεις είναι ψηλά στην κυψέλη δεν είναι τόσο δύσκολο.Τόφαλος ήταν στην Νέα Ιωνία τώρα είναι νορμάλ έχει χάσει πολλά κιλά.40 παίρνει πλέονΔεν ήταν κ τόφαλος το κορίτσι , μασάζ χαλαρό. Λάδι με μυρωδιά οπότε προσοχή οι παντρεμένοι. Αλλά κυψέλη είναι γάμησε τα. Ούτε με ελικόπτερο δε βρίσκεις πάρκινγκ. Πόσο το πήγε? 30 επαιρνε
Καλαμάκι Λιβάι Γκαρσία ;)Εκεί που είναι βρίσκεις είναι ψηλά στην κυψέλη δεν είναι τόσο δύσκολο.Τόφαλος ήταν στην Νέα Ιωνία τώρα είναι νορμάλ έχει χάσει πολλά κιλά.40 παίρνει πλέον
Καλαμάκι Λιβάι Γκαρσία ;)
Εννοώ μύστη μου πως είναι ίδια ο Λίβαι γκαρσία.Μύστη τι εννοείς? Κάνει τάκλιν μετά το καλαμάκι? Μη μας τραυματίσει κιόλας γέρο άνθρωπο
Βλέπω να πουλιέται και να μας τη φέρνουν για αντικαταστάτη του..όπως παει η δουλειάΕννοώ μύστη μου πως είναι ίδια ο Λίβαι γκαρσία.
Παίζει να έχω πάρει 7 φορές όλο κλειστό είναιΠέρασα καλά μαζί της βυζάρες με κυλουμπα ωραία τυπισα γλυφοκολι μάσαζ μετριο περνάς καλά δύσκολο να την βρεις
Παίζει να έχω πάρει 7 φορές όλο κλειστό είναι έχεις δίκιο είναι λίγο δύσκολο να τη βρεις δεν πρέπει να τον ρουφάει κάθε μέρα
πώς είναι στο ινστα το προφίλ τηςKauma ανεβαινει Αθηνα για τριημερακι. Απο τον λογαριασμο της στο ινστα δεν εχει αφησει παραλια για παραλια και σε καθε φωτο μοστραρει τις βυζαρες της
οι φωτογραφίες αυτές είναι ό,τι πιο κοντινό θα δες από τις βυζάρες.. γιατί στο μασαζ δεν βγάζει τίποτα.Kauma ανεβαινει Αθηνα για τριημερακι. Απο τον λογαριασμο της στο ινστα δεν εχει αφησει παραλια για παραλια και σε καθε φωτο μοστραρει τις βυζαρες της
απλά να την δω .... δεν θα δοκίμαζα .... αν είναι για βυζάρες πάω xenia και τα απολαμβάνωοι φωτογραφίες αυτές είναι ό,τι πιο κοντινό θα δες από τις βυζάρες.. γιατί στο μασαζ δεν βγάζει τίποτα.
Άξιζε προ κορωνοϊού εποχής όπου έπαιρνες φραπεδάκι με 40€
@vasilikiskaltsa123απλά να την δω .... δεν θα δοκίμαζα .... αν είναι για βυζάρες πάω xenia και τα απολαμβάνω
ναι την είδα πριν που απάντησε ο φίλος@vasilikiskaltsa123
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Δίνει μπριζόλα;ναι την είδα πριν που απάντησε ο φίλος
έτσι όπως την κόβω , μόνο τις τρώει ( σε χασαποταβερνα και μάλιστα διπλή μερίδα)Δίνει μπριζόλα;
Για ποια λες ?? την Kauma δεν την έχω συναντήσει και δεν πρόκειταιΔίνει μπριζόλα;
Xenia?απλά να την δω .... δεν θα δοκίμαζα .... αν είναι για βυζάρες πάω xenia και τα απολαμβάνω