astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
και δεν εχεις μετανοιωσει που εφυγες απο τον ομορφο Πειραια μας ?οχι δεν υπάρχει αν και δεν είμαι 100% σίγουρος!
παλιός Πειραίωτης!
και δεν εχεις μετανοιωσει που εφυγες απο τον ομορφο Πειραια μας ?οχι δεν υπάρχει αν και δεν είμαι 100% σίγουρος!
παλιός Πειραίωτης!
Καλησπέρα, τρόπο επικοινωνίας με την Ξένια που μπορούμε να βρούμεαπλό χαλαρωτικό μασσαζ με φραπέ .... και δεν ρώτησα τπτ άλλο ..... ίσως την επόμενη φορά
όπου γης και πατρίς!και δεν εχεις μετανοιωσει που εφυγες απο τον ομορφο Πειραια μας ?
Στο ινστα xeniadeligianniΚαλησπέρα, τρόπο επικοινωνίας με την Ξένια που μπορούμε να βρούμε
Σίγουρο αυτό;Για τη Δεληγιανη λες? Φουλ το παει το γραμμα
Ναιαι....100 ζηταειΣίγουρο αυτό;
Ναιαι....100 ζηταει
Αχαχαχα φαντάσου να ήταν πιο αδύνατηΗ χοντρή 100; Σοβαρά τώρα;
Μπορεί να ζητούσε λιγότερα αν χρέωνε με τo κιλό..Αχαχαχα φαντάσου να ήταν πιο αδύνατη
60 Ευρω κοντα στο πεδιο του Αρεως,μια εκτονωση με επαφη,η φωνη μου εκανε ηλικιωμενης δεν προχωρησαξερουμε κατι για αυτο?
στο κέντρο της Αθήνας. τηλ: 6992643597 Μαίρη, 35χρονη Ελληνίδα - Adoos Greece Aggelies Sex aggelies sex esorts callgirl trans gay
erotikes aggelies για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια για όλα τα γούστα στο σεξ. Βρείτε αγγελίες τρανς μέσα στις χιλιάδες αγγελίες σεξ του adoos.com.gr.www.adoos.com.gr
ευχαριστω προκαταβολικα
Για πες μας σε εμας που δεν γνωριζουμε τιμες και προγραμμαΚαλησπερα, μηπως εχουμε πληροφοριες για αυτη την αγγελια? Γνωριζω τιμες και το προγραμμα, απλα αν αξιζει απο υπηρεσιες και εμφανιση. Ευχαριστω
ΜΑΙΡΗ - ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ MASSAGE
6981663697 τηλ επικοινωνίας.. 6947082712 viber Μαίρη Ελληνίδα 45 προσφέρω χαλαρωτικό αισθησιακό μασαζ σε χώρο δικό μου στο κεντρο με happy ending. Σε περιμένω να βγάλεις αρνητική ενέργεια της μέρας! Mε εχεμύθεια, διακριτικότητα και πάνω απ'όλα σεβασμό σε σοβαρούς κυρίους που ξέρουν τι ζητάνε. Αν...kanesex.com
Για την εμφάνιση που ρωτας, στην αγγελία υπάρχουν φωτογραφίες . Ματάκια έχεις , δες και κρίνε σύμφωνα με τα δικά σου γούστα.Καλησπερα, μηπως εχουμε πληροφοριες για αυτη την αγγελια? Γνωριζω τιμες και το προγραμμα, απλα αν αξιζει απο υπηρεσιες και εμφανιση. Ευχαριστω
6981663697 τηλ επικοινωνίας.. 6947082712 viber Μαίρη Ελληνίδα 45 προσφέρω χαλαρωτικό αισθησιακό μασαζ σε χώρο δικό μου στο κεντρο με happy ending. Σε περιμένω να βγάλεις αρνητική ενέργεια της μέρας! Mε εχεμύθεια, διακριτικότητα και πάνω απ'όλα σεβασμό σε σοβαρούς κυρίους που ξέρουν τι ζητάνε. Αν...kanesex.com
ποιά είναι η τιμή ? αν θες να πεις..Καλησπερα, μηπως εχουμε πληροφοριες για αυτη την αγγελια? Γνωριζω τιμες και το προγραμμα, απλα αν αξιζει απο υπηρεσιες και εμφανιση. Ευχαριστω
Ρωτησα αν αξιζει σε αυτο που κανει. Τις φωτογραφιες τις ειδα και δε ρωτησα κατι για την εμφανιση. Τελος παντων...Για την εμφάνιση που ρωτας, στην αγγελία υπάρχουν φωτογραφίες . Ματάκια έχεις , δες και κρίνε σύμφωνα με τα δικά σου γούστα.
Τιμές και πρόγραμμα αφου ξέρεις (προφανώς μίλησες μαζί της) πες τα κι εδώ να ενημερώσεις την κοινότητα.
Όσο για τις υπηρεσές, κάνεις το κασκαντεριλίκι (όπως έχουμε κάνει πολλάκις οι υπόλοιποι) και ανεβάζεις κριτική.
Καλησπέρα,Αυτη η Xenia Deligianni τι λεει και που τι βρισκουμε;
κι εγω σου απάντησα... κλείσε ραντεβού μαζί της και έλα να γράψεις την κριτική σου.. όπως κάνουμε κασκαντεριλίκια οι περισσότεροι ( και πολλες φορές κλαίμε τα λεφτά μας) για να ενημερώσουμε την μασαζοκοινότητα, να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Βαρεθηκαμε τους παρτάκηδες που τα θέλουν όλα στο πιάτοΡωτησα αν αξιζει σε αυτο που κανει.
Τι πράγμα;;;; Δε ρώτησες κάτι για την εμφάνιση;; Για να ξαναδιάβασε το μήνυμα σου σε παρακαλώ ... (στο παραθέτω απο κάτω και με μεγάλα γράμματα ) Δε θα μας βγάλεις τρελούς...Τις φωτογραφιες τις ειδα και δε ρωτησα κατι για την εμφανιση. Τελος παντων...
Καλησπερα, μηπως εχουμε πληροφοριες για αυτη την αγγελια? Γνωριζω τιμες και το προγραμμα, απλα αν αξιζει απο υπηρεσιες και εμφανιση. Ευχαριστω
Πολύ καλό μασάζ και φιλικότατη.Γνωρίζουμε κάτι για
Klea Eklena από Instagram