Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.623
- Πόντοι
- 2.256
πωωωωω τώρα κατάλαβα ποια λες... που τη θυμηθηκες αυτή;;; μεγάλη φόλαμαρια ευα παπαδακη
πωωωωω τώρα κατάλαβα ποια λες... που τη θυμηθηκες αυτή;;; μεγάλη φόλαμαρια ευα παπαδακη
Δεν ειναι απάτη . Μασαζ διαφημίζει, και μασαζ έρχεται να κάνει. Αμα ερχόταν να σου πουλήσει την Papyrous Larous Britanicca, τότε θα ήταν απάτη.Απατη, γραφειο ειναι, 60 μονο μασαζ ντυμενη, χωρις εκτονωση. Ετσι μου ειπε. Δεν πηρα
εμενα μ.αρεσε με τις βυζαρες κ τα γαλαμα ματιαπωωωωω τώρα κατάλαβα ποια λες... που τη θυμηθηκες αυτή;;; μεγάλη φόλα
ωπα μαλλον εκανα λάθος.. το μυαλο μου πηγε στην Ευα απο Παλαιολόγου και Αχιλλέως...σε αυτη τη φολα αναφερόμουνεμενα μ.αρεσε με τις βυζαρες κ τα γαλαμα ματια
Πάει αυτή νομίζω κάνει μόνο μασαζ αν είχα διαβάσει σωστα! Έχουμε αγγελία;Η Παπαδάκη είναι η Ερρικα Ποπέσκου.Κοντούλα,όμορφη όμως,μέ μεγάλο στήθος.Εκανε μασάζ καί πλήρες πρόγραμμα.
Αυτή που είναι και πώς επικοινωνούμε με αυτήν; Μπορείς να ενημερώσεις φίλος έστω σε μύνημα;Βόλτα από Ξένια Δεληγιάννη, χαρούμενη κοπέλα ευγενικό άτομο, από μασάζ χαιδεμα, φραπές αξιόλογος, έχει αρκετά κιλά. Ο χρόνος σύνολο 35 λεπτά, με ρώτησε στο τέλος αν ήθελα και άλλο μασάζ, αρνήθηκα, μένει με το κορμάκι και πετάει έξω τα βυζια και κάνει παιχνίδι, 50 το κόστος.
σωστοςςςςςΗ Παπαδάκη είναι η Ερρικα Ποπέσκου.Κοντούλα,όμορφη όμως,μέ μεγάλο στήθος.Εκανε μασάζ καί πλήρες πρόγραμμα.
Ασε ρε φιλε. Δικηγορο σ εβαλε?Δεν ειναι απάτη . Μασαζ διαφημίζει, και μασαζ έρχεται να κάνει. Αμα ερχόταν να σου πουλήσει την Papyrous Larous Britanicca, τότε θα ήταν απάτη.
Αλλα για πες μας με το χέρι στην καρδιά. Ακόμα και αν πρόσφερε εκτόνωση, έτσι όπως την βλέπεις στη φωτογραφία της αγγελίας , θα της έκλεινες ραντεβού;
αχαχαχ οχι ρε φιλε... κουβεντα να γίνεται....Ασε ρε φιλε. Δικηγορο σ εβαλε?
Απαντησα στην ερωτηση του συναγωνιστη. Εσυ απαντησες μονος σου στην ερωτηση σουαχαχαχ οχι ρε φιλε... κουβεντα να γίνεται....
Δεν μου απάντησες ομως
Η ειρηνη π ειναι ρε μαν?Φιλε μυστη η λεμονια περι απο οτι δεν προχωραει δεν ξερει ν κανει κ μασαζ.....για ν τ θεσω καλυτερα δεν ξερει κανενα ειδους μασαζ.
Για μενα τ καλυτερο μασαζ το κανει η Ειρηνη π σ χτυπαει κ το φραπε,η γκαλινα σκετο μασαζ επιπεδου.....η παπαδακη π παλια π εκανε πολλα κολπα δεν ξερω αν κανει ακομα κολπα.....Η alice κανει αρκετα καλο μασαζ φραπεδαρα με τις βυζαρες εξω μερικες φορες......Κ η στεφανια π κανει φιλοτιμη προσπαθεια για μενα τ θεωρω χαιδεμα με πιεση αλλα βγαζει μια τρελα κ το 100ρικο δεν το κλαις.....
Παίρνω τηλ ρωτάω κάνουμε μασάζ ; Ναι μωρό μου έλα τώρα ξεκινάμε από 50 και το βλέπουμε. Εγώ θέλω για μετά από 3 μέρες ... Τι μετά από 3 μέρες όχι παρεμε του χρόνου που θα έχω περίοδο...και το κλείνει . Χαχα. Πολλά νεύρα το κορίτσι.
Αλήθεια ξερει κανεις που ειναι ο χώρος της στη Ν. Σμυρνη (γενικα οχι με ακριβεια χ,ψ). Ρωτω για ναδούμε αν βολευει τραμ ή ιχ.Μάγκες έχουμε κάποιον άλλο τρόπο επικοινωνίας με Ξένια Δεληγιάννη; Στο ινσταγκραμ δεν απαντάει. Για να κλείσουμε ραντεβού.
Είδα βιντεάκια της στο OF η τύπισσα στάζει καύλα (για τους λάτρεις bbw ειδικά) και θέλω να επισκεφτώ! Αν έχει τηλέφωνο κάποιος συναγωνιστής θα το εκτιμούσα
Πισω απο την Λεοντιο σχολη.Αλήθεια ξερει κανεις που ειναι ο χώρος της στη Ν. Σμυρνη (γενικα οχι με ακριβεια χ,ψ). Ρωτω για ναδούμε αν βολευει τραμ ή ιχ.
Όντως . Γενικά διάβασα και παλιότερα σχόλια και γενικά φαίνεται κυκλοθυμική ως προσ χαρακτήρα. Πάντος δεν έχω δοκιμάσει πρόγραμμα για να έχω άποψη . Αν κάποιος συνάδελφος ξέρει ας μας πει...μάλλον χάρη σού έκανε , γλύτωσες 50€ που μάλλον θα ήταν περισσότερα.
Μυστη μου συγνώμη αλλά δεν κλείνουμε ραντεβού 3 μέρες μετά αυθημερόν τσαντιζονταιΠαίρνω τηλ ρωτάω κάνουμε μασάζ ; Ναι μωρό μου έλα τώρα ξεκινάμε από 50 και το βλέπουμε. Εγώ θέλω για μετά από 3 μέρες ... Τι μετά από 3 μέρες όχι παρεμε του χρόνου που θα έχω περίοδο...και το κλείνει . Χαχα. Πολλά νεύρα το κορίτσι.