Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (4 μέλη και 69 επισκέπτες)

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
Σαλαμίνα έχει δηλώσει ότι κάνει ραντεβού. Αν όντως ισχύει, λογικά δεν θα έχει και πολύ πελατεία.
Δηλαδή πρέπει να τρέχουμε Σαλαμίνα για να πηδήξουμε;; !!
Πιο κοντά δεν γίνεται; Χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πριν καμια δεκαριά μέρες είχα πάρει τηλ για να κάνω δοκιμή αλλά δεν βολέψαν οι ώρες.Νομίζω μου είχε πει 60 ευρώ στην πλατεία αττικής(με πιφύλαξη το λέω).με το που της ζήτησα πληροφορίες με ρώτησε ηλικία.Μόλις της είπα 40 άρχισε και ελεγε τα περαιτερω
Γιοματούλα την κόβω

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
589
Πόντοι
81
Περίεργο για marialenaaaa____ παλιά συναγωνιστής είχε γράψει ότι το πάει τέρμα. Αλλά αν παίζουν γονείς κλπ σπίτι γαμησετα φίλε. Δράμα η φάση γελάει ο κόσμος. Αν άλλος συναγωνιστής έχει άλλη έμπειρεια να μας πει γιατί είναι πολύ δυνατό το κορασι
Εγώ που είχα πάει δεν κατάλαβα να κάνει κάτι παραπάνω εκτός από μασάζ. Αν και δεν ρώτησα.

Ε14

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2021
Like
246
Πόντοι
20
Κ εγω θα θελα πληροφοριες για ξενια δεληγιαννη
Αφηνει πιασιματα γδυνεται γιατι λεω να παω ειναι κ κοντα ...
Οποιος θελει ας πει
Πέρασα πρώτη φορά σήμερα , 50€ Μασαζ και εκτόνωση με χέρι , 70 με καλαμάκι , 90 κανονικό . Μασαζ κάτω του μετρίου , στο καλαμάκι ήταν καλη , στη συνέχεια πολυ φωνή και βογγητό που εμένα με ξενερώνει . Έκαψα 100€ .

nikosplk

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Θα ήθελα να μου προτείνετε καμία κοπελα γιατί είμαι καινούριος εδώ.

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
268
Πόντοι
20
Πέρασα πρώτη φορά σήμερα , 50€ Μασαζ και εκτόνωση με χέρι , 70 με καλαμάκι , 90 κανονικό . Μασαζ κάτω του μετρίου , στο καλαμάκι ήταν καλη , στη συνέχεια πολυ φωνή και βογγητό που εμένα με ξενερώνει . Έκαψα 100€ .

Ωχ και εκλεισα

ivantisdamecina

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
927
Πόντοι
81
Συναδελφοι μυστες πιστευω ακραδαντα οτι πολλοι απο μας εκτος σαβαρουρογαμηδες ειμαστε κ ασχετοι στο τομεα του μασαζ.....Πηγα στην Λεμονια κ απολαυσα ενα χαιδεμα ανευ πρ9ηγουμενου......Ειναι μιλφαρα εχει σωματαρα εχει τελεια χαρακτηριστικα για την ηλικια της....απιστευτα δαχτυλακια ποδιων αλλα.μασαζ δεν ξερει ν κανει......περα απο το γνωστο οτι δεν κανει τπτ.....Μασαζ μονο η ειρηνη στην μαντζαρου με φραπε.....κ η τρελη γκαλινααααα στους αγιους......
ΠΙΣΤΕΥΩ να μην σας στεναχωρησα αλλα εγω π χρειαζομουν μασαζ δεν πηρα

nikosplk

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Συναδελφοι μυστες πιστευω ακραδαντα οτι πολλοι απο μας εκτος σαβαρουρογαμηδες ειμαστε κ ασχετοι στο τομεα του μασαζ.....Πηγα στην Λεμονια κ απολαυσα ενα χαιδεμα ανευ πρ9ηγουμενου......Ειναι μιλφαρα εχει σωματαρα εχει τελεια χαρακτηριστικα για την ηλικια της....απιστευτα δαχτυλακια ποδιων αλλα.μασαζ δεν ξερει ν κανει......περα απο το γνωστο οτι δεν κανει τπτ.....Μασαζ μονο η ειρηνη στην μαντζαρου με φραπε.....κ η τρελη γκαλινααααα στους αγιους......
Τηλέφωνο από την Ειρήνη μπορείς να μου το στείλεις

goustaro_milf

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Like
108
Πόντοι
0
χυσιμο στο στομα/μαπα δεχεται?

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
307
Πόντοι
21
Κ φαινοταν επαγγελματιας....

ivantisdamecina

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
927
Πόντοι
81
Στην πιπα ίσως είναι επαγγελματίας.....στο μασάζ....λίγες
αν εκανε θ το συζητουσαμε για τ 50αρι...
Στην πιπα ίσως είναι επαγγελματίας.....στο μασάζ....λίγες
Τηλέφωνο από την Ειρήνη μπορείς να μου το στείλεις
αδελφε επειδη δεν παω κεντρο τ χω σβησει πολυ καιρο οπως κ το ινστα της

nikosplk

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Ξέρουμε καμία από ζωγραφου, Παγκράτι;

nkoros10

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
550
Πόντοι
81
Τρελή γκαλινα τηλ;

hard4massage

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2019
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος για μια Τζοάννα στη περιοχή του γκυζη (οδός ραγκαβη μου είπε) ? Στο τηλέφωνο που την πήρα μου είπε 35 απλό μασαζ και στα 50 εκτόνωση.

Αξίζει?

Η αγγελία είναι η παρακάτω https://www.xe.gr/professionals/results/813022195?master_type=MASER&sorting=update_desc

Akis1927

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Like
108
Πόντοι
1
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος για μια Τζοάννα στη περιοχή του γκυζη (οδός ραγκαβη μου είπε) ? Στο τηλέφωνο που την πήρα μου είπε 35 απλό μασαζ και στα 50 εκτόνωση.

Αξίζει?

Η αγγελία είναι η παρακάτω https://www.xe.gr/professionals/results/813022195?master_type=MASER&sorting=update_desc
Eνδιαφερον ακούγεται. Σου ξεκαθάρισε για φραπέ ή καλαμάκι; Αν πας δώσε ενημέρωση!

sailor69

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
18
Πόντοι
0

Αξίζει?

Είχα πάει πριν 1,5 χρόνια περίπου. Αδιάφορο μασάζ και η χειρότερη μαλακία ever...

Έφυγα άχυστος.

Για μπάνιο δεν ρώτησα...χοντρούλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom