Εγώ που είχα πάει δεν κατάλαβα να κάνει κάτι παραπάνω εκτός από μασάζ. Αν και δεν ρώτησα.Περίεργο για marialenaaaa____ παλιά συναγωνιστής είχε γράψει ότι το πάει τέρμα. Αλλά αν παίζουν γονείς κλπ σπίτι γαμησετα φίλε. Δράμα η φάση γελάει ο κόσμος. Αν άλλος συναγωνιστής έχει άλλη έμπειρεια να μας πει γιατί είναι πολύ δυνατό το κορασι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)
Πέρασα πρώτη φορά σήμερα , 50€ Μασαζ και εκτόνωση με χέρι , 70 με καλαμάκι , 90 κανονικό . Μασαζ κάτω του μετρίου , στο καλαμάκι ήταν καλη , στη συνέχεια πολυ φωνή και βογγητό που εμένα με ξενερώνει . Έκαψα 100€ .Κ εγω θα θελα πληροφοριες για ξενια δεληγιαννη
Αφηνει πιασιματα γδυνεται γιατι λεω να παω ειναι κ κοντα ...
Οποιος θελει ας πει
Champ
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 302
- Πόντοι
- 20
Πέρασα πρώτη φορά σήμερα , 50€ Μασαζ και εκτόνωση με χέρι , 70 με καλαμάκι , 90 κανονικό . Μασαζ κάτω του μετρίου , στο καλαμάκι ήταν καλη , στη συνέχεια πολυ φωνή και βογγητό που εμένα με ξενερώνει . Έκαψα 100€ .
Ωχ και εκλεισαΠέρασα πρώτη φορά σήμερα , 50€ Μασαζ και εκτόνωση με χέρι , 70 με καλαμάκι , 90 κανονικό . Μασαζ κάτω του μετρίου , στο καλαμάκι ήταν καλη , στη συνέχεια πολυ φωνή και βογγητό που εμένα με ξενερώνει . Έκαψα 100€ .
ivantisdamecina
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2008
- Like
- 927
- Πόντοι
- 81
Συναδελφοι μυστες πιστευω ακραδαντα οτι πολλοι απο μας εκτος σαβαρουρογαμηδες ειμαστε κ ασχετοι στο τομεα του μασαζ.....Πηγα στην Λεμονια κ απολαυσα ενα χαιδεμα ανευ πρ9ηγουμενου......Ειναι μιλφαρα εχει σωματαρα εχει τελεια χαρακτηριστικα για την ηλικια της....απιστευτα δαχτυλακια ποδιων αλλα.μασαζ δεν ξερει ν κανει......περα απο το γνωστο οτι δεν κανει τπτ.....Μασαζ μονο η ειρηνη στην μαντζαρου με φραπε.....κ η τρελη γκαλινααααα στους αγιους......
ΠΙΣΤΕΥΩ να μην σας στεναχωρησα αλλα εγω π χρειαζομουν μασαζ δεν πηρα
Τηλέφωνο από την Ειρήνη μπορείς να μου το στείλειςΣυναδελφοι μυστες πιστευω ακραδαντα οτι πολλοι απο μας εκτος σαβαρουρογαμηδες ειμαστε κ ασχετοι στο τομεα του μασαζ.....Πηγα στην Λεμονια κ απολαυσα ενα χαιδεμα ανευ πρ9ηγουμενου......Ειναι μιλφαρα εχει σωματαρα εχει τελεια χαρακτηριστικα για την ηλικια της....απιστευτα δαχτυλακια ποδιων αλλα.μασαζ δεν ξερει ν κανει......περα απο το γνωστο οτι δεν κανει τπτ.....Μασαζ μονο η ειρηνη στην μαντζαρου με φραπε.....κ η τρελη γκαλινααααα στους αγιους......
goustaro_milf
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Like
- 109
- Πόντοι
- 0
χυσιμο στο στομα/μαπα δεχεται?Πέρασα πρώτη φορά σήμερα , 50€ Μασαζ και εκτόνωση με χέρι , 70 με καλαμάκι , 90 κανονικό . Μασαζ κάτω του μετρίου , στο καλαμάκι ήταν καλη , στη συνέχεια πολυ φωνή και βογγητό που εμένα με ξενερώνει . Έκαψα 100€ .
Lalito
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 325
- Πόντοι
- 21
Κ φαινοταν επαγγελματιας....Συναδελφοι μυστες πιστευω ακραδαντα οτι πολλοι απο μας εκτος σαβαρουρογαμηδες ειμαστε κ ασχετοι στο τομεα του μασαζ.....Πηγα στην Λεμονια κ απολαυσα ενα χαιδεμα ανευ πρ9ηγουμενου......Ειναι μιλφαρα εχει σωματαρα εχει τελεια χαρακτηριστικα για την ηλικια της....απιστευτα δαχτυλακια ποδιων αλλα.μασαζ δεν ξερει ν κανει......περα απο το γνωστο οτι δεν κανει τπτ.....Μασαζ μονο η ειρηνη στην μαντζαρου με φραπε.....κ η τρελη γκαλινααααα στους αγιους......
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.604
- Πόντοι
- 206
Θα ήθελα να μου προτείνετε καμία κοπελα γιατί είμαι καινούριος εδώ.
Χρυσαυγή μύστη , δη μπεστ
ivantisdamecina
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2008
- Like
- 927
- Πόντοι
- 81
αν εκανε θ το συζητουσαμε για τ 50αρι...Στην πιπα ίσως είναι επαγγελματίας.....στο μασάζ....λίγες
Στην πιπα ίσως είναι επαγγελματίας.....στο μασάζ....λίγες
αδελφε επειδη δεν παω κεντρο τ χω σβησει πολυ καιρο οπως κ το ινστα τηςΤηλέφωνο από την Ειρήνη μπορείς να μου το στείλεις
Τρελή γκαλινα τηλ;Συναδελφοι μυστες πιστευω ακραδαντα οτι πολλοι απο μας εκτος σαβαρουρογαμηδες ειμαστε κ ασχετοι στο τομεα του μασαζ.....Πηγα στην Λεμονια κ απολαυσα ενα χαιδεμα ανευ πρ9ηγουμενου......Ειναι μιλφαρα εχει σωματαρα εχει τελεια χαρακτηριστικα για την ηλικια της....απιστευτα δαχτυλακια ποδιων αλλα.μασαζ δεν ξερει ν κανει......περα απο το γνωστο οτι δεν κανει τπτ.....Μασαζ μονο η ειρηνη στην μαντζαρου με φραπε.....κ η τρελη γκαλινααααα στους αγιους......
hard4massage
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος για μια Τζοάννα στη περιοχή του γκυζη (οδός ραγκαβη μου είπε) ? Στο τηλέφωνο που την πήρα μου είπε 35 απλό μασαζ και στα 50 εκτόνωση.
Αξίζει?
Η αγγελία είναι η παρακάτω https://www.xe.gr/professionals/results/813022195?master_type=MASER&sorting=update_desc
Αξίζει?
Η αγγελία είναι η παρακάτω https://www.xe.gr/professionals/results/813022195?master_type=MASER&sorting=update_desc
Eνδιαφερον ακούγεται. Σου ξεκαθάρισε για φραπέ ή καλαμάκι; Αν πας δώσε ενημέρωση!Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος για μια Τζοάννα στη περιοχή του γκυζη (οδός ραγκαβη μου είπε) ? Στο τηλέφωνο που την πήρα μου είπε 35 απλό μασαζ και στα 50 εκτόνωση.
Αξίζει?
hard4massage
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Εκτονωση απλή μου είπε.Eνδιαφερον ακούγεται. Σου ξεκαθάρισε για φραπέ ή καλαμάκι; Αν πας δώσε ενημέρωση!
Είχα πάει πριν 1,5 χρόνια περίπου. Αδιάφορο μασάζ και η χειρότερη μαλακία ever...Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος για μια Τζοάννα στη περιοχή του γκυζη (οδός ραγκαβη μου είπε) ? Στο τηλέφωνο που την πήρα μου είπε 35 απλό μασαζ και στα 50 εκτόνωση.
Αξίζει?
Έφυγα άχυστος.
Για μπάνιο δεν ρώτησα...χοντρούλα...
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.604
- Πόντοι
- 206
1,5 χρόνο πριν χοντρούλα, τώρα λογικά θα είναι γιοκοζουνα στο σούμο
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Φραπες? Έπαιξε?Συναδελφοι μυστες πιστευω ακραδαντα οτι πολλοι απο μας εκτος σαβαρουρογαμηδες ειμαστε κ ασχετοι στο τομεα του μασαζ.....Πηγα στην Λεμονια κ απολαυσα ενα χαιδεμα ανευ πρ9ηγουμενου......Ειναι μιλφαρα εχει σωματαρα εχει τελεια χαρακτηριστικα για την ηλικια της....απιστευτα δαχτυλακια ποδιων αλλα.μασαζ δεν ξερει ν κανει......περα απο το γνωστο οτι δεν κανει τπτ.....Μασαζ μονο η ειρηνη στην μαντζαρου με φραπε.....κ η τρελη γκαλινααααα στους αγιους......
ivantisdamecina
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2008
- Like
- 927
- Πόντοι
- 81
οχιΦραπες? Έπαιξε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις