Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (1 μέλη και 67 επισκέπτες)

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Συναδελφοι μυστες πιστευω ακραδαντα οτι πολλοι απο μας εκτος σαβαρουρογαμηδες ειμαστε κ ασχετοι στο τομεα του μασαζ.....Πηγα στην Λεμονια κ απολαυσα ενα χαιδεμα ανευ πρ9ηγουμενου......Ειναι μιλφαρα εχει σωματαρα εχει τελεια χαρακτηριστικα για την ηλικια της....απιστευτα δαχτυλακια ποδιων αλλα.μασαζ δεν ξερει ν κανει......περα απο το γνωστο οτι δεν κανει τπτ.....Μασαζ μονο η ειρηνη στην μαντζαρου με φραπε.....κ η τρελη γκαλινααααα στους αγιους......
ΠΙΣΤΕΥΩ να μην σας στεναχωρησα αλλα εγω π χρειαζομουν μασαζ δεν πηρα
Φραπες? Έπαιξε?

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Συναδελφοι μυστες πιστευω ακραδαντα οτι πολλοι απο μας εκτος σαβαρουρογαμηδες ειμαστε κ ασχετοι στο τομεα του μασαζ.....Πηγα στην Λεμονια κ απολαυσα ενα χαιδεμα ανευ πρ9ηγουμενου......Ειναι μιλφαρα εχει σωματαρα εχει τελεια χαρακτηριστικα για την ηλικια της....απιστευτα δαχτυλακια ποδιων αλλα.μασαζ δεν ξερει ν κανει......περα απο το γνωστο οτι δεν κανει τπτ.....Μασαζ μονο η ειρηνη στην μαντζαρου με φραπε.....κ η τρελη γκαλινααααα στους αγιους......
σε φραπεδάδικα πολύ δύσκολα θα βρεις καλό μασαζ.
Ειρήνη ξέρει , αλλά θα κάνει μόνο εαν και εφ όσον θέλει.
επίσης είναι ξινιόλα. και ακριβή.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.553
Πόντοι
2.256
Λεμονιά;; Αυτή στοΠέραμα εννοείς μάλλον. Γνωστό ότι δεν κάνει κάνει κάτι. Διαφορετικά θα ήμουν κάθε μέρα εκεί, μιας και μένει λιγο πιο κάτω απο μένα.
Όμως ούτε η Γκαλίνα προσφέρει φραπέ. Δέχεται μόνο υπο προϋποθέσεις και μόνο αν σκάσεις το 100άρι που ζητάει.
Χρυσαυγή μύστη , δη μπεστ
Μαλαπερδόνιε, κοπέλα ζήτησε ο τύπος, όχι τη γιαγιά της κοπέλας χαχαχαχ
σε φραπεδάδικα πολύ δύσκολα θα βρεις καλό μασαζ.
Ειρήνη ξέρει , αλλά θα κάνει μόνο εαν και εφ όσον θέλει.
επίσης είναι ξινιόλα. και ακριβή.
Για ακριβή δεν ξέρω. Τελευταία φορά πήγα το 2017 . Τότε χρέωνε 50€ το μασαζοφραπε.. Αλλά ότι είναι ξινιόλα, θα συμφωνήσω απόλυτα. Νομίζω ότι η ξιινίλα της ξεπερνάει και αυτή ςτης Ιουλίας

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.344
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα καλό μήνα
Τι ηλικίες έχουν οι συγκεκριμένες κυρίες?

ivantisdamecina

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
927
Πόντοι
81
Λεμονιά;; Αυτή στοΠέραμα εννοείς μάλλον. Γνωστό ότι δεν κάνει κάνει κάτι. Διαφορετικά θα ήμουν κάθε μέρα εκεί, μιας και μένει λιγο πιο κάτω απο μένα.
Όμως ούτε η Γκαλίνα προσφέρει φραπέ. Δέχεται μόνο υπο προϋποθέσεις και μόνο αν σκάσεις το 100άρι που ζητάει.

Για ακριβή δεν ξέρω. Τελευταία φορά πήγα το 2017 . Τότε χρέωνε 50€ το μασαζοφραπε.. Αλλά ότι είναι ξινιόλα, θα συμφωνήσω απόλυτα. Νομίζω ότι η ξιινίλα της ξεπερνάει και αυτή ςτης Ιουλίας
Φιλε μυστη η λεμονια περι απο οτι δεν προχωραει δεν ξερει ν κανει κ μασαζ.....για ν τ θεσω καλυτερα δεν ξερει κανενα ειδους μασαζ.
Για μενα τ καλυτερο μασαζ το κανει η Ειρηνη π σ χτυπαει κ το φραπε,η γκαλινα σκετο μασαζ επιπεδου.....η παπαδακη π παλια π εκανε πολλα κολπα δεν ξερω αν κανει ακομα κολπα.....Η alice κανει αρκετα καλο μασαζ φραπεδαρα με τις βυζαρες εξω μερικες φορες......Κ η στεφανια π κανει φιλοτιμη προσπαθεια για μενα τ θεωρω χαιδεμα με πιεση αλλα βγαζει μια τρελα κ το 100ρικο δεν το κλαις.....

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
243
Πόντοι
21

Καλημέρα έχει δοκιμάσει κάποιος;

*Δεν είναι σωστό οκ δεν είναι με δικό τους χώρο...το έβαλα και στις milf.
Οι mod να σβήσετε αν κριθεί απαραίτητο
Ευχαριστώ πολύ

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
268
Πόντοι
20
Βόλτα από Ξένια Δεληγιάννη, χαρούμενη κοπέλα ευγενικό άτομο, από μασάζ χαιδεμα, φραπές αξιόλογος, έχει αρκετά κιλά. Ο χρόνος σύνολο 35 λεπτά, με ρώτησε στο τέλος αν ήθελα και άλλο μασάζ, αρνήθηκα, μένει με το κορμάκι και πετάει έξω τα βυζια και κάνει παιχνίδι, 50 το κόστος.

nikosplk

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε μυστη η λεμονια περι απο οτι δεν προχωραει δεν ξερει ν κανει κ μασαζ.....για ν τ θεσω καλυτερα δεν ξερει κανενα ειδους μασαζ.
Για μενα τ καλυτερο μασαζ το κανει η Ειρηνη π σ χτυπαει κ το φραπε,η γκαλινα σκετο μασαζ επιπεδου.....η παπαδακη π παλια π εκανε πολλα κολπα δεν ξερω αν κανει ακομα κολπα.....Η alice κανει αρκετα καλο μασαζ φραπεδαρα με τις βυζαρες εξω μερικες φορες......Κ η στεφανια π κανει φιλοτιμη προσπαθεια για μενα τ θεωρω χαιδεμα με πιεση αλλα βγαζει μια τρελα κ το 100ρικο δεν το κλαις.....
Έχουμε τηλέφωνο της Alice?

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96

100€ για φραπεδάκι Γκαλίνας είναι κάπως τρελή τιμούλα.

η Ει. ζητάει 60€ , εκτός αν κραταει το 50 για γνωστούς της, ή πελατεία που θέλει να κρατήσει.
Αλλά με 25΄ μασάζ , που θα είναι ανάλογα πως ξύπνησε εκείνη τη μέρα , δε θα ρισκάρω.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.553
Πόντοι
2.256
  • Λεμονιά: Έτσι ακριβώς. Κριμα κιόλας γιατί ειναι στην πόλη μου. Θα με είχε τακτικό πελάτη αν είχε άλλο μενού υπηρεσιών
  • Ειρήνη: (προφανώς εννοείς αυτή στο Κολωνάκι). Όντως καλό μασαζ αλλα η ξινίλα της σε αποθαρρύνει για επανάληψη.
  • Γκαλίνα: Δεν εχω πάρει ούτε θα πάρω. Δεν μπορώ να κάνω 30 χιλιόμετρα διαδρομή και να πληρώσω 50€ για σκέτο μασαζ
  • Alice: Την πήρα σε ξενοδοχείο όταν πρωτοεμφανίστηκε εδώ. Ωραίος φραπές, μασαζ ανύπαρκτο αλλά το δήλωνε βεβαια τότε ότι δεν ήξερε να κάνει. Μπορεί να βελτιώθηκε με τα χρόινια αλλα δεν εχω σκοπό να ξαναδοκιμάσω.
  • Στεφανία: τίμιες υπηρεσίες αλλά αντιπαθητική για τα δικά μου δεδομένα.
  • Η Παπαδάκη ποια είναι;;; Πρώτη φορά την ακούω.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος για μια Τζοάννα στη περιοχή του γκυζη (οδός ραγκαβη μου είπε) ? Στο τηλέφωνο που την πήρα μου είπε 35 απλό μασαζ και στα 50 εκτόνωση.

Αξίζει?

Η αγγελία είναι η παρακάτω https://www.xe.gr/professionals/results/813022195?master_type=MASER&sorting=update_desc
ούτε να το σκεφτείς.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.553
Πόντοι
2.256
100€ για φραπεδάκι Γκαλίνας είναι κάπως τρελή τιμούλα.

Ναι φίλε tawara. Ειχαμε μια συνομιλία στο viber με μυνηματα προσπαθώντας να με πείσει να πάω από το χώρο της για μασαζ. Επειδή επέμενα όιμως για το φραπέ, τοτε μου "πέταξε" το 100άρικο.
Για να ειμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν όντως προσφέρει και φραπέ με 100€ ή αν το είπε απλά για να με αποθαρρύνει.

ivantisdamecina

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
927
Πόντοι
81
  • Λεμονιά: Έτσι ακριβώς. Κριμα κιόλας γιατί ειναι στην πόλη μου. Θα με είχε τακτικό πελάτη αν είχε άλλο μενού υπηρεσιών
  • Ειρήνη: (προφανώς εννοείς αυτή στο Κολωνάκι). Όντως καλό μασαζ αλλα η ξινίλα της σε αποθαρρύνει για επανάληψη.
  • Γκαλίνα: Δεν εχω πάρει ούτε θα πάρω. Δεν μπορώ να κάνω 30 χιλιόμετρα διαδρομή και να πληρώσω 50€ για σκέτο μασαζ
  • Alice: Την πήρα σε ξενοδοχείο όταν πρωτοεμφανίστηκε εδώ. Ωραίος φραπές, μασαζ ανύπαρκτο αλλά το δήλωνε βεβαια τότε ότι δεν ήξερε να κάνει. Μπορεί να βελτιώθηκε με τα χρόινια αλλα δεν εχω σκοπό να ξαναδοκιμάσω.
  • Στεφανία: τίμιες υπηρεσίες αλλά αντιπαθητική για τα δικά μου δεδομένα.
  • Η Παπαδάκη ποια είναι;;; Πρώτη φορά την ακούω.
μαρια ευα παπαδακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom