ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Εχει κάποιος αποψη για την κυρία.Μονο στον χωρο της,στο Κερατσίνι δέχεται
Ατσουμπαλη 50αρα... χαλια σωμα κ μουρη...Εχει κάποιος αποψη για την κυρία.Μονο στον χωρο της,στο Κερατσίνι δέχεται
Ατσουμπαλη 50αρα... χαλια σωμα κ μουρη...
Ναι.. Ορμα!!!Η φωτογραφία πραγματική; εκεί είναι η ουσία
Ναι.. Ορμα!!!
Εχει κάποιος αποψη για την κυρία.Μονο στον χωρο της,στο Κερατσίνι δέχεται
Χ-Μαν να πας να παίξεις στο Guess My Age που παρουσίαζε ο Λιάγκας.. Δεν είναι 50άρα η κοπέλα. Κοντά στα 35 είναι. Η φωτογραφία είναι πραγματική και σου στέλνει κι άλλες στο skype αν της το ζητήσεις. Κορίτσι της διπλανής πόρτας, βλέπεται στο πρόσωπο και σώμα καλούτσικο με μια μικρή πλαδαρότητα στην κοιλιά.Η φωτογραφία πραγματική; εκεί είναι η ουσία
OK.. Γειτονακι της εισαι.. αλλα δεν χρειαζεται να την υποστηριζεις...!!!Χ-Μαν να πας να παίξεις στο Guess My Age που παρουσίαζε ο Λιάγκας.. Δεν είναι 50άρα η κοπέλα. Κοντά στα 35 είναι. Η φωτογραφία είναι πραγματική και σου στέλνει κι άλλες στο skype αν της το ζητήσεις. Κορίτσι της διπλανής πόρτας, βλέπεται στο πρόσωπο και σώμα καλούτσικο με μια μικρή πλαδαρότητα στην κοιλιά.
Εκεί τελειώνουν όμως όλα τα καλά. Από μασάζ τίποτα.. λίγο απαλό χάδι μόνο και κοιτάζει το ρολόι αλλά δεν είναι ξεπέτα. Θα τον τηρήσει το χρόνο που θα συμφωνήσεις. Ο χώρος δικός της, μεγάλο διαμέρισμα καθαρό και το μπάνιο επίσης με καθαρές πετσέτες. Για τα χοντρά καλή είναι
Μην νομιζεις, μια φορα εχω παει κι εγω παρόλοο που ειμαι πολυ κοντα. Συμφωνω με όλα αυτά που γράφεις. Όσο για την ηλικία της, ίσως εγω να μην μπορώ να καταλαβω πόσο χρονων είναι κάποια. Ασχετα αν ειναι 20 ή 50 δεν αξιζει τα λεφτα που θα δώσεις.OK.. Γειτονακι της εισαι.. αλλα δεν χρειαζεται να την υποστηριζεις...!!!
35....???!!!Χωρις τα καλοκαιρια θα εννοεις...ε? Τοση χαλαροτητα στο σωμα... δεν δικαιολογειται απο 35αρα!!!
Μασαζ ..τιποτα οπως το ειπες...
Διαθεση..μηδεν..
και στα 2λεπτα πιπα... μου ειπε.. 'κουραστικα'!!!!
Τεσπα.. η κοπελα ειναι φολα.. δεν αξιζει ουτε καν τα 30... Τωρα, οποιος θελει παει... με δικια του ευθυνη!!!!
Ευχαριστώ συναγωνιστές γιά τήν ενημέρωση.Χ-Μαν να πας να παίξεις στο Guess My Age που παρουσίαζε ο Λιάγκας.. Δεν είναι 50άρα η κοπέλα. Κοντά στα 35 είναι. Η φωτογραφία είναι πραγματική και σου στέλνει κι άλλες στο skype αν της το ζητήσεις. Κορίτσι της διπλανής πόρτας, βλέπεται στο πρόσωπο και σώμα καλούτσικο με μια μικρή πλαδαρότητα στην κοιλιά.
Εκεί τελειώνουν όμως όλα τα καλά. Από μασάζ τίποτα.. λίγο απαλό χάδι μόνο και κοιτάζει το ρολόι αλλά δεν είναι ξεπέτα. Θα τον τηρήσει το χρόνο που θα συμφωνήσεις. Ο χώρος δικός της, μεγάλο διαμέρισμα καθαρό και το μπάνιο επίσης με καθαρές πετσέτες. Για τα χοντρά καλή είναι
Αν,αν λέω, το πάρεις απόφαση,ρίξε μια πιο εμπεριστατωμένη περιγραφή.Πού ξέρεις;; Μπορεί να μην ήταν σε καλή ημέρα,όσον αφορά στη διάθεση γιατί η εμφάνιση δεν αλλάζει.Ευχαριστώ συναγωνιστές γιά τήν ενημέρωση.
Η εμφάνιση σίγουρα δέν αλλάζει.Ομως αμφότεροι οι συναγωνιστές,δέν εμειναν ικανοποιημένοι.Οπότε άκυρο στήν κυρία.Αν,αν λέω, το πάρεις απόφαση,ρίξε μια πιο εμπεριστατωμένη περιγραφή.Πού ξέρεις;; Μπορεί να μην ήταν σε καλή ημέρα,όσον αφορά στη διάθεση γιατί η εμφάνιση δεν αλλάζει.
Να σου πω οτι ψηνόμουνα αλλά κωλώνω...Η εμφάνιση σίγουρα δέν αλλάζει.Ομως αμφότεροι οι συναγωνιστές,δέν εμειναν ικανοποιημένοι.Οπότε άκυρο στήν κυρία.
Εχω καιρο να πάω αλλα γιατί να μην υπάρχει;; Παίρνεις τηλέφωνο και δεν απαντάει;Παίδες η Ιουλία από περιστερι υπαρχει ακόμα;;
Συναγωνιστές η θεία Λένα δουλεύει ακόμα στον χώρο της στη Καλλιθέα? Η αποσύρθηκε?