You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.882
- Πόντοι
- 5.006
για δες πμωχ μαζευτηκαμε πολλοι. ασε μη μου λες
Παιδια καλησπερα..ειμαι καινουριος..υπαρχουν αποψεις για το κοριτσι?
Αν έχει κάνει τουρνέ επαρχία την ξερω, πολύ καλή. Αλλα με αυτή την ποζα θα μπορούσε να ήταν οποιαδήποτε! Σε στουντιο την είχα οπότε δεν έχω να τσεκάρω τηλέφωνο
ίσως επειδή είναι στο ξεκίνημα, και η Ιουλία στο νεο ψυχικό όταν ξεκίνησε δεν έκανε φραπέ,
και τώρα έχει έχει τραβήξει χίλιες μαλακίες, με την κόρη της κ.λ.π μέσα στο σπίτι.
Τι παίζει νέο ψυχικό; Για πες που είμαι και γείτονας να μην τρέχω στου διαόλου
Καλησπερα, γνωριζουμε κατι για την συγκεκριμενη?
Καλησπερα, γνωριζουμε κατι για την συγκεκριμενη?
Πότε πρόλαβε και κατέβηκε η αγγελία;;;;;
Δεν εχω ιδεα τι παιχτηκε. Τη βρηκα κι αλλου ομως
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Με τετοια φατσα αποκλείεται να είναι 32 χρονων. 45 και βάλε σίγουρα.
Επίσης στο κείμενο γράφει: "μασαζ για ποιον το επιθυμεί" . Που αν αποκλείσουμε την περίπτωση να μην ξέρει καθόλου απο συντακτικό, τότε το μασάζ προσφέρεται κατ'επιλογή σε όποιον το ζητήσει. Διαφορετικά, ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε "μυρίζει" η περίπτωση της.
Επίσης στο κείμενο γράφει: "μασαζ για ποιον το επιθυμεί" . Που αν αποκλείσουμε την περίπτωση να μην ξέρει καθόλου απο συντακτικό, τότε το μασάζ προσφέρεται κατ'επιλογή σε όποιον το ζητήσει. Διαφορετικά, ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε "μυρίζει" η περίπτωση της.
paularas9292
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Στη Μαντζαρου στο Κολωνάκι υπαρχει μια "φυσικοθεραπευτρια" που δίνει φραπέ στα 30 euros στο τέλος. Μασάζ αρκετά καλό 45 λεπτά. είναι λίγο αυστηρή και λεει "αν απλώσεις χέρι, έφυγες"
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Τι θυμήθηκα τώρα.... Μια Ναταλία ή αλλιώς Dina Kara που τελευταία είχε χώρο στη Γλυφάδα, μήπως ξέρει κανείς αν σταμάτησε;
Τελευταία φορά είχα κάνει μαζί της το καλοκαίρι. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της από το Δεκέμβριο και ποτέ δεν σηκώνει το τηλέφωνο, ούτε απαντάει στα μηνύματα.
Γνωρίζεις κανείς σχετικά;
Τελευταία φορά είχα κάνει μαζί της το καλοκαίρι. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της από το Δεκέμβριο και ποτέ δεν σηκώνει το τηλέφωνο, ούτε απαντάει στα μηνύματα.
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
φιλε ειναι ενεργη ακομα και στο viber. ισως να εχει καποιο θεμα μαζι σου, δεν εχω ιδεα. Λογικα δουλευει κανονικα, εχω και εγω καιρο να την παρω παντωςΤι θυμήθηκα τώρα.... Μια Ναταλία ή αλλιώς Dina Kara που τελευταία είχε χώρο στη Γλυφάδα, μήπως ξέρει κανείς αν σταμάτησε;
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Στη Μαντζαρου στο Κολωνάκι υπαρχει μια "φυσικοθεραπευτρια" που δίνει φραπέ στα 30 euros στο τέλος. Μασάζ αρκετά καλό 45 λεπτά. είναι λίγο αυστηρή και λεει "αν απλώσεις χέρι, έφυγες"
Η Ειρήνη?
paularas9292
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Νομίζω ναι έτσι τη λένε, με κοντό μαλλί αδύνατη. Μου θύμιζε γυμνάστρια του σχολείου που σε έβαζε με το ζόρι να τρέξεις την πρώτη ώρα.Η Ειρήνη?
που μπορούμε να την βρούμε; υπάρχει κάποια αγγελία;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
λεσβιόφατσα ,καλό μασάζ αλλά νομίζω είναι στα 45Νομίζω ναι έτσι τη λένε, με κοντό μαλλί αδύνατη. Μου θύμιζε γυμνάστρια του σχολείου που σε έβαζε με το ζόρι να τρέξεις την πρώτη ώρα.
sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
φιλε ειναι ενεργη ακομα και στο viber. ισως να εχει καποιο θεμα μαζι σου, δεν εχω ιδεα. Λογικα δουλευει κανονικα, εχω και εγω καιρο να την παρω παντως
Καπου ακουσα πως παντρευτηκε... Νομιζα πως εκανε μονο φραπε στο τελος κι αυτο με δυσαρεσκεια, προχωραει παραπανω;
που μπορούμε να την βρούμε; υπάρχει κάποια αγγελία;
Την ανέσυρα από το πορνοαρχείο μου, αλλά δεν έχω ιδία άποψη, απλά την έχω στα υπόψη για κάτι οικονομικό.
Έχω όμως την εντύπωση ότι τα €30 είναι για σκέτο μασάζ, χωρίς εκτόνωση. Με εκτόνωση νομίζω ότι ισχύει η 2η τιμή, των €50 ή ίσως στα €40, δεν θυμάμαι, έχουν αναφερθεί γι' αυτήν σε αρκετά προηγούμενες σελίδες άλλα μέλη, που αν θέλουν ας μας δώσουν τα φώτα τους.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Για την Ειρήνη ειναι στα 40€ με εκτονωση και στα 50€ το αθλητικο αλλα χωρις εκτονωση.
Για την Ειρήνη ειναι στα 40€ με εκτονωση και στα 50€ το αθλητικο αλλα χωρις εκτονωση.
Α μπράβο, κάτι τέτοιο θυμόμουν κι εγώ ότι είχα διαβάσει εδώ παλιότερα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις