SOYLHS1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 10
- Like
- 273
- Πόντοι
- 291
Παίδες καλησπέρα το τηλέφωνο της θείας έλενης σας παρακαλώ οποίος έχει την καλοσύνη ,,,
ίσως επειδή είναι στο ξεκίνημα, και η Ιουλία στο νεο ψυχικό όταν ξεκίνησε δεν έκανε φραπέ,
και τώρα έχει έχει τραβήξει χίλιες μαλακίες, με την κόρη της κ.λ.π μέσα στο σπίτι.
Δεν είναι στο Νεο Ψυχικό. Αν πετύχεις αγγελία της ίσως να γράφει σαν περιοχή το Χαλάνδρι αλλά πλέον βρίσκεται στο Περιστέρι, στο Λόφο Αξιωματικών.Νέο Ψυχικό;
Για δώσε ίνφο επικοινωνίας..
Ξινή φίλε ,ξέχασέ τοαν ξεκινησει θα γινω τακτικος πελατης γτ αυτο το στυλακι της μιυ αρεσει πολυ
ξυνονουρα το δεύτερο μέρος κάνει αγγαρεία και δεν το κρύβει...Στο σπίτι όλο το σόι μέσα.αν ξεκινησει θα γινω τακτικος πελατης γτ αυτο το στυλακι της μιυ αρεσει πολυ
Την πηρα τηλ και μου ειπε οτι εχει και σεξουαλικη επαφη στα 60 ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ την εχω δει απο κοντα δεν ξερω τιποτα για την κοπελα μονο στο τηλ τα ειπαμε μια φορα.
Αλλα επειδη την εχω πατησει μια φορα με αλλη μιλαγα στο τηλ και αλλη βγηκε και ηταν και χαλια πρεπει να προσεχουμε και να διευκρινιζουμε τι και πως και αν δεν μας κανει να φευγουμε και να μην πεταμε τα 70αρια στα σκουπιδια.
Την πηρα τηλ και μου ειπε οτι εχει και σεξουαλικη επαφη στα 60 ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ την εχω δει απο κοντα δεν ξερω τιποτα για την κοπελα μονο στο τηλ τα ειπαμε μια φορα.
Αλλα επειδη την εχω πατησει μια φορα με αλλη μιλαγα στο τηλ και αλλη βγηκε και ηταν και χαλια πρεπει να προσεχουμε και να διευκρινιζουμε τι και πως και αν δεν μας κανει να φευγουμε και να μην πεταμε τα 70αρια στα σκουπιδια.
τουλάχιστον από εμφάνιση λέει τίποτα ή τρώει όλο το ταψί με τα μελομακάρονα τα Χριστούγενα ?Μαλακίες γράφει ο τύπος. Επιβεβαιώνω το σκέτο μασάζ με εσώρουχο στη συγκεκριμένη
αυτή η αγγελία είναι από το Central Spa στην Καλλιρόης
Παιδια καλησπερα..ειμαι καινουριος..υπαρχουν αποψεις για το κοριτσι?
Πολύς ντόρος σχετικά με την Ελένη γενικώς φίλε μου. Προφανώς κάτι έκανε καλά τα προηγούμενα χρόνια.Εσυ ναι. Μπορει να εχεις παει και να σου αρεσει. Μα ολα αυτα τα νεα μελη που ζητανε το τηλέφωνο της Ελένης που ούτε καν την ξέρουν, ούτε καν την εχουν δει, δεν μπορεις να το πεις "γουστα" Γιατι αν ειχαν πάει θα το ηξεραν το τηλεφφνο δε θα το ζητούσαν.
Απλα ειναι οι γνωστοί άγνωστοι που μπαινουν μεσα για να μαζεψουν τηλέφωνα χωρις να προσφέρουν κατι σε ανταλλαγη γνώσεων και εμπειριών.
Ασε που με εχουν τρελάνει στα pm για το τηλέφωνο.
Προς απογοήτευση των υπολοίπων fans της γιαγιας Ελένης να σας ενημερώσω ότι εδω και αρκετο καιρο και για κανα μηνα περιπου ακομα δεν θα μπορεί να προσφερει υπηρεσίες. Οι πελάτες θα τον γνωρίζουν ήδη το λόγο.
Παιδια καλησπερα..ειμαι καινουριος..υπαρχουν αποψεις για το κοριτσι?
Εσυ ναι. Μπορει να εχεις παει και να σου αρεσει. Μα ολα αυτα τα νεα μελη που ζητανε το τηλέφωνο της Ελένης που ούτε καν την ξέρουν, ούτε καν την εχουν δει, δεν μπορεις να το πεις "γουστα" Γιατι αν ειχαν πάει θα το ηξεραν το τηλεφφνο δε θα το ζητούσαν.
Απλα ειναι οι γνωστοί άγνωστοι που μπαινουν μεσα για να μαζεψουν τηλέφωνα χωρις να προσφέρουν κατι σε ανταλλαγη γνώσεων και εμπειριών.
Ασε που με εχουν τρελάνει στα pm για το τηλέφωνο.
Προς απογοήτευση των υπολοίπων fans της γιαγιας Ελένης να σας ενημερώσω ότι εδω και αρκετο καιρο και για κανα μηνα περιπου ακομα δεν θα μπορεί να προσφερει υπηρεσίες. Οι πελάτες θα τον γνωρίζουν ήδη το λόγο.
Αρα αληθευει αυτο που μου πε!!
Ok, φεύγω για να τα πείτε ;)για πε για πε. μεταξυ μας. οι δυο μας ειμαστε εδω τωρα
ρε κουτσομποληδεςγια πε για πε. μεταξυ μας. οι δυο μας ειμαστε εδω τωρα