babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.355
- Πόντοι
- 1.076
η μαυρουλα απο νεα ιωνια,,, εμφανιση μου θυμζει την μητερα του αντετοκουμπο χωρις να ειμαι ρατσιστης... εγω περασα... οταν παρεις τηλ παρολο που μιλαει καλα ελληνικα σου τονιζει οτι δεν ειναι ελληνιδα... εμενα μου εκανε εντυπωση που μου το τονισε.... οταν την ειδα απο κοντα καταλαβα... φανταστηκα οτι συναγωνιστες που εσπευσαν να τη συναντησουν καθως το 30αρι ειναι δελεαστικο μολις την αντικρυσαν προκειμενου να την κανουν οσο πιο ηπια μπορουν θα χρησιμοποιησαν την προφαση οτι θα ηθελαν ελληνιδα... οποτε η κοπελα απελπιστηκε και το τονιζει ωστε να περιοριζει τις δικαιολογιες προς αποχωρηση... απο μασαζ θα ελεγα 6/10 ... εφτασα μεχρι πιπα... εβαζε δοντι... μετα της τον εβαλα στα βυζια και στο τελος μου τον στραγγιξε...Δεν ξαναπαω καθως απο εμφανιση δεν μου αρεσει αλλα ειναι πολυ καλη κοπελα... ηλικια καμια σαρανταρα και αρκετα παχουλη
συγκριτικα δηλαδη το μασαζ της μαυρουλας ηταν 6/10 κ της 45 χρονης στο Μαρουσι 3/10?...τι στα κομματια δεν σε αγγιζε καθολου η αλλη στο Μαρουσι?γιατι η μαυρουλα δεν τριβει,χαιδευει