gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
ρουμανα 60 ευρω φουλ, μασαζ+φουλ ετσι λεει... 26 χρονων ξαναλεει.. εγω την ακουσα για παραπανω....
σε ευχαριστω φιλε!!
ρουμανα 60 ευρω φουλ, μασαζ+φουλ ετσι λεει... 26 χρονων ξαναλεει.. εγω την ακουσα για παραπανω....
Κάτι δεν μου αρέσειρουμανα 60 ευρω φουλ, μασαζ+φουλ ετσι λεει... 26 χρονων ξαναλεει.. εγω την ακουσα για παραπανω....
Στούντιο πρέπει να είναι..γκουγκλαρετε το τηλ, Αλίσια μασαζΚάτι δεν μου αρέσει
Το κείμενο της αγγελίας και το τηλ έτσι γραμμένο παραπέμπει σε γραφείο, η φωτό φαίνεται αληθινή
Δεν ξέρω..λίγο προσοχή
Επίσκεψη στη Φωτεινή στην Καλλιθέα. Μασάζ καλό, ευγενέστατη, κα 52 ετών από δική της αναφορά, συμπαθητική, όχι μοντέλο, με τίμιες υπηρεσίες, καθαρός χώρος, ντουζάκι άνετος. Συμφωνήσαμε 2 εκτόνωσεις, μια στην αρχή, μια στο τέλος. Ωραία εμπειρία, άφησα μόνος μου 50 ευρώ. Είδα πως έχει και μηχάνημα pos.
Σαν την κυρία φωτεινή δεν έχει! ευγενικότατη και pos και τα πάντα! και από καθαριότητα άψογη!Επίσκεψη στη Φωτεινή στην Καλλιθέα. Μασάζ καλό, ευγενέστατη, κα 52 ετών από δική της αναφορά, συμπαθητική, όχι μοντέλο, με τίμιες υπηρεσίες, καθαρός χώρος, ντουζάκι άνετος. Συμφωνήσαμε 2 εκτόνωσεις, μια στην αρχή, μια στο τέλος. Ωραία εμπειρία, άφησα μόνος μου 50 ευρώ. Είδα πως έχει και μηχάνημα pos.
Σαν την κυρία φωτεινή δεν έχει! ευγενικότατη και pos και τα πάντα! και από καθαριότητα άψογη!
Σαν την κυρία φωτεινή δεν έχει! ευγενικότατη και pos και τα πάντα! και από καθαριότητα άψογη!
Google αρωματοθεραπεια Καλλιθέα
Επίσκεψη στη Φωτεινή στην Καλλιθέα. Μασάζ καλό, ευγενέστατη, κα 52 ετών από δική της αναφορά, συμπαθητική, όχι μοντέλο, με τίμιες υπηρεσίες, καθαρός χώρος, ντουζάκι άνετος. Συμφωνήσαμε 2 εκτόνωσεις, μια στην αρχή, μια στο τέλος. Ωραία εμπειρία, άφησα μόνος μου 50 ευρώ. Είδα πως έχει και μηχάνημα pos.
βρε,βαλτε κανα λινκ...να αρχισουμε να παιρνουμε τηλεφωνο,σε ολεσ τισ αγγελιεσ,(στο αρωματοθεραπεια καλλιθεα),και να ρωταμε....εισαι η φωτεινη????..ελεοσ
Eλλιπηs η περιγραφη τυπε ...εχειs ερωτηθει για συγκεκριμενα θεματα απο αλλουs πιο πριν σε πραθεσειs ...γινε πιο σαφηs .....!!! και δωσε και το site τηs δεν τρεχει τιποτα οχι με γριφουs ......εδω λοιπον οποιοs ενδιαφερεται
Eλλιπηs η περιγραφη τυπε ...εχειs ερωτηθει για συγκεκριμενα θεματα απο αλλουs πιο πριν σε παραθεσειs ...γινε πιο σαφηs .....!!! και δωσε και το site τηs δεν τρεχει τιποτα οχι με γριφουs ......εδω λοιπον οποιοs ενδιαφερεται