dimitrispol2011
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
καλησπερα την θεια Ελενη στην Καλλιθεα πως μπορω να την βρω μπορει να στειλει καποιος πμ?
Ειμαι καλο παιδι μην ανησυχειτε χαχαχαχα .... στειλτε μου pm μου ενα τηλ . Παρτε κ ενα λινκ
Τι παιζει με αυτην ξερει κανεις ; ωραια ποδια αν ειναι δικα της ....
καλησπερα σε ολους και καλο μηνα
ξερουμε κατι γι ΑΥΤΟ
ειρηνη στο κολωνακι.
μερικες σελιδες πισω εχει ινφο
Εδώ είναι οι σχετικές πληροφορίες:
Παράθεση από: petergsp (11/02/19, 19:07)
το βαζω κι εδω αφου εχει χωρο δικο της.
προσφατη επισκεψη σε μια παλια μας γνωριμη εδω.
ειχα αναγκη απο ενα πολυ καλο μασαζακι κι ετσι κοιτωντας καποιες αγγελιες και μετα τα κιταπια μου βρηκα οτι ειχα ξαναπαει.
πολυ καλο μασαζακι σε ολο μου το σωμα χρησιμοποιωντας παλαμες,πηχεις,αγκωνες. πραγματικα χαλαρωσα.
στο πιο <<αισθησιακο>> μερος εχουν αλλαξει τα πραγματα σε συγκριση με παλιοτερα αφου τωρα δεν προσφερεται ολοκληρωμενη επαφη μου ειπε κι ετσι απολαυσα ενα πολυ καλο φραπεδακι με μπολικο γαλα.
κοστος 40€ για 45-50 λεπτα με φραπεδακι.
μονο μασαζ 30€.
υγιαινετε.
Παράθεση από: petergsp (12/02/19, 17:05)
ο χωρος μικρος αλλα πολυ καλος,ομορφα διακοσμημενος,με θερμανση κανονικα και με απαλη μουσικη να παιζει σε ολη τη διαρκεια του μασαζ. κρεββατι μαλακο κι οχι το συνηθισμενο στα μασατζιδικα.
μπανακι μικρο αλλα πεντακαθαρο και με μπολικο ζεστο νερο. πετσετες κλπ ολα κομπλε.
η κοπελλα εχει φωτο της στην αγγελια της. το μασαζ γινεται φορωντας τα ρουχα της κανονικα κι εγω γυμνος.
για χουφτωμα που λες δεν αποπειραθηκα.
Παράθεση από: openmind33 (18/02/19, 16:04)
Συμφωνώ απόλυτα... πέρασα κι εγώ εξαιρετική... 30 απλό και 40 αισθησιακό.. φραπέ..
Απλά μουπε για 50 για πιο... αθλητικό δυνατό... την άλλη φορά θα την ρωτήσω μήπως ατο 50αρι είναι και μπριζόλα..
Με κάνει να το αναρωτιέμαι γιατί στον καναπέ δίπλα από το μασαζοκρεββατο που ζήτησα να αφήσω μπουφάν δεν με άφησε γιατί λέει έχει.. Ίσως λάδια.. Μην το λερωσω...
Ο μόνος λόγος είναι να... κάτσεις λαδωμενος εκεί όποτε ίσως παίζει και....μπριζόλα...
πηρα τηλεφωνο την ερρικα στην πλατεια βικτωριας να μαθω τιμες και μου ειπε 30€. οταν την ρωτησα για εκτονωση και ποσο ειναι η εχτρα χρεωση δεν μου απαντησε μεσω τηλεφωνου αλλα μου ειπε θα μου τα πει οταν παω εκει.
πηρα και την φωτεινη στην καλλιθεα και μου ειπε οτι για τους επομενους δυο μηνες θα ξεκιναει απο τις 14:00 και μετα τα μασαζ και οχι απο τις 11:00. παντως στο τηλεφωνο ηταν πολυ ευγενικη .
τωρα ξερει κατι καποιος για αυτο
το βαζω κι εδω αφου εχει χωρο δικο της.
προσφατη επισκεψη σε μια παλια μας γνωριμη εδω.
ειχα αναγκη απο ενα πολυ καλο μασαζακι κι ετσι κοιτωντας καποιες αγγελιες και μετα τα κιταπια μου βρηκα οτι ειχα ξαναπαει.
πολυ καλο μασαζακι σε ολο μου το σωμα χρησιμοποιωντας παλαμες,πηχεις,αγκωνες. πραγματικα χαλαρωσα.
στο πιο <<αισθησιακο>> μερος εχουν αλλαξει τα πραγματα σε συγκριση με παλιοτερα αφου τωρα δεν προσφερεται ολοκληρωμενη επαφη μου ειπε κι ετσι απολαυσα ενα πολυ καλο φραπεδακι με μπολικο γαλα.
κοστος 40€ για 45-50 λεπτα με φραπεδακι.
μονο μασαζ 30€.
υγιαινετε.
..ε τι περιμενεις,οταν λεει 45 υπολογιζε +10 με 15 παραπανω σιγουρα..πηρα τηλεφωνο εδω ειναι κοντα στον ηλεκτρικο ανω πατησια τιμες 40€ η μιση ωρα και 60€ η μια . φουλ πακετο εκτος πρωκτικο απο μασαζ τιποτα μονο 10 λεπτα αν κανει και στο προγραμμα της 1 ωρας εχει δυο εκτονωσεις. οποτε οποιος ψαχνει για μασαζ το ξεχναει.
απο την φωνη φανηκε 55-60 χρονων με φωνη νταβατζη......
Έχει κανείς το τηλέφωνο της γιατί την είχα πάρει την προηγούμενη εβδομάδα τηλ για πληροφορίες και ενδιαφέρομαι να πάω αλλά τώρα η αγγελία έχει κατέβει;
Ευχαριστώ
δωστό μορε αμέσως και εσύ μπερδεύτηκε ο άνθρωπος..απ οτι καταλαβαινω λες οτι την πηρες τηλεφωνο και ζητας το τηλεφωνο της?
δωστό μορε αμέσως και εσύ μπερδεύτηκε ο άνθρωπος..
το εχω δωσει ρε,
εχω βαλει και την αγγελια.
αντε κι εσυ αμεσως
ε μα μας έβγαλες τα συκωτια... :-(κατσε να το βαλω παλι επειδη μου την ειπες.
μασαζ στο κολωνακι λεει ρεμαλια. full body relaxation
μη γαμησετε στα τηλεφωνα την 21χρονη
ε μα μας έβγαλες τα συκωτια... :-(