Ειχε δικο της χωρο η φαιδρα;
Σταματησε;
Είχε δικό της χώρο πριν κάποια χρόνια, και ήταν και πολύ γουστόζικος και μοντέρνος, αλλά με δύσκολο πάρκιγκ λόγω περιοχής. Αν σταμάτησε; υποθέτω πως ναι, αν και ήταν ενεργή για λίγο, πριν αρκετούς μήνες όμως.
Σταματησε;
Είχε δικό της χώρο πριν κάποια χρόνια, και ήταν και πολύ γουστόζικος και μοντέρνος, αλλά με δύσκολο πάρκιγκ λόγω περιοχής. Αν σταμάτησε; υποθέτω πως ναι, αν και ήταν ενεργή για λίγο, πριν αρκετούς μήνες όμως.
Ναι ...αρκετους...στη μιχαλακοπουλουΕίχε δικό της χώρο πριν κάποια χρόνια, και ήταν και πολύ γουστόζικος και μοντέρνος, αλλά με δύσκολο πάρκιγκ λόγω περιοχής. Αν σταμάτησε; υποθέτω πως ναι, αν και ήταν ενεργή για λίγο, πριν αρκετούς μήνες όμως.
Σταματησε;
..στο κρεβατι ειναι φωτια η Ερρικα.. οπως κ στο μασαζ...!
Το θεμα της εμφανησης ειναι υποκειμενικο.. ΟΚ,εχει μερικα κιλακια παραπανω
αλλα εχει βυζαρες... κωλαρα.. κ γλυκο προσωπο!
Το 80αρι για μασαζ+σεξ.. ειναι τσιμπημενο... :thubsdown:
Μα καλα κανεις δεν έχει εμπειρία!;
..για αυτο ειπα οτι ειναι τσιμπημενο...80άρι δίνεις και στα τυπικά μασατζίδικα και έχεις και τις επιλογές στις κόρες !!!
Υπάρχει καμία που να κάνει μόνο μασαζάκι + φραπέ;;; Όποιος ξέρει κάποια, ας μου στείλει pm με καμιά πληροφορία...
ειρηνη στο κολωνακι.
μερικες σελιδες πισω εχει ινφο
το βαζω κι εδω αφου εχει χωρο δικο της.
προσφατη επισκεψη σε μια παλια μας γνωριμη εδω.
ειχα αναγκη απο ενα πολυ καλο μασαζακι κι ετσι κοιτωντας καποιες αγγελιες και μετα τα κιταπια μου βρηκα οτι ειχα ξαναπαει.
πολυ καλο μασαζακι σε ολο μου το σωμα χρησιμοποιωντας παλαμες,πηχεις,αγκωνες. πραγματικα χαλαρωσα.
στο πιο <<αισθησιακο>> μερος εχουν αλλαξει τα πραγματα σε συγκριση με παλιοτερα αφου τωρα δεν προσφερεται ολοκληρωμενη επαφη μου ειπε κι ετσι απολαυσα ενα πολυ καλο φραπεδακι με μπολικο γαλα.
κοστος 40€ για 45-50 λεπτα με φραπεδακι.
μονο μασαζ 30€.
υγιαινετε.
ο χωρος μικρος αλλα πολυ καλος,ομορφα διακοσμημενος,με θερμανση κανονικα και με απαλη μουσικη να παιζει σε ολη τη διαρκεια του μασαζ. κρεββατι μαλακο κι οχι το συνηθισμενο στα μασατζιδικα.
μπανακι μικρο αλλα πεντακαθαρο και με μπολικο ζεστο νερο. πετσετες κλπ ολα κομπλε.
η κοπελλα εχει φωτο της στην αγγελια της. το μασαζ γινεται φορωντας τα ρουχα της κανονικα κι εγω γυμνος.
για χουφτωμα που λες δεν αποπειραθηκα.
Συμφωνώ απόλυτα... πέρασα κι εγώ εξαιρετική... 30 απλό και 40 αισθησιακό.. φραπέ..
Απλά μουπε για 50 για πιο... αθλητικό δυνατό... την άλλη φορά θα την ρωτήσω μήπως ατο 50αρι είναι και μπριζόλα..
Με κάνει να το αναρωτιέμαι γιατί στον καναπέ δίπλα από το μασαζοκρεββατο που ζήτησα να αφήσω μπουφάν δεν με άφησε γιατί λέει έχει.. Ίσως λάδια.. Μην το λερωσω...
Ο μόνος λόγος είναι να... κάτσεις λαδωμενος εκεί όποτε ίσως παίζει και....μπριζόλα...
αυτο το μιλφει το εχει δοκιμασει κανει? αξιζει?
Εδώ είναι οι σχετικές πληροφορίες:
ρουμανα 60 ευρω φουλ, μασαζ+φουλ ετσι λεει... 26 χρονων ξαναλεει.. εγω την ακουσα για παραπανω....ok...για το μιλφ παραπανω δεν ξερετε....γι'αυτο εδω μηπως καποιος εχει δοκιμασει??