giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Δίνει κ λωκο η εν λόγω;Στην ίδια ηλικία, ίσως λίγο νεότερη, στην ίδια περιοχή και με φουλ υπηρεσίες είναι η Ελένη πάντως. Ρωσίδα, εκ Σιβηρίας ορμώμενη! ;)
Δίνει κ λωκο η εν λόγω;Στην ίδια ηλικία, ίσως λίγο νεότερη, στην ίδια περιοχή και με φουλ υπηρεσίες είναι η Ελένη πάντως. Ρωσίδα, εκ Σιβηρίας ορμώμενη! ;)
Αν λέει την θεία Ελενη, δεν δίνει..Δίνει κ λωκο η εν λόγω;
Αν λέει την θεία Ελενη, δεν δίνει..
Από ο,τι έχω ακούσει προς το γκιλφ πάει η συγκεκριμένη..αξίζει ?Αν λέει την θεία Ελενη, δεν δίνει..
Nαι αλλά παραμένει κορυφή στις υπηρεσίες.. ;)Από ο,τι έχω ακούσει προς το γκιλφ πάει η συγκεκριμένη..αξίζει ?
Ότι προσφέρει μασάζ μια κυρία από Ουκρανία με δικο της χώρο σε διαμέρισμα στη συγκεκριμένη διεύθυνση.Δεν ξέρω όμως ούτε πως τη λένε,ούτε αν προσφέρει κ κάτι περισσότερο από μασάζ και για αυτό το ανέφερα μήπως έχει ακούσει κάποιος
Μα καλα κανεις δεν έχει εμπειρία!;Γνωριζει κανεις τίποτα για την συγκεκριμένη; Νέα Φιλαδέλφεια λέει.
Ευχαριστώ!
Μα καλα κανεις δεν έχει εμπειρία!;
Αξίζει για εμένα!Για ερικα ποπεσκου ποια η γνώμη σας?
Όλοι πρέπει να δοκιμάσετε την φίλη μου την Έρρικα..
Τυπε θα συμφωνήσω μαζί σου, στο 30αρι πρέπει να ήταν μέσα ο φραπές..Καλησπερα σε ολους. Να γραψω και εγω δυο λογια για την συναντηση με την ερρικα πριν δυο εβδομαδες. Για μενα μαπα το καρπουζι, εμφανιση κατω του μετριου, καμια σχεση με τις φωτο στο instagramm. Το μασαζ της αρκετα καλο σε ολο το αωμα για περιπου μια ωρα και η τιμη στα 30 ευρω. Απο κει και περα για μενα το φαουλ ηταν, οτι αν ηθελες χειρωνακτικη συν 20 ευρω, που για μενα ειναι πολλα. Αρα ψιλοαρπακτικη φαση κατεμε σε αυτο. Θα μπορουσε να περιλαμβανε την εκτονωση μεσα στο πακετο των 30 γιουριων αντε συν δεκα ευρω παραπανω. Υπαρχουν αλλες που προσφερουν χειρωνακτικη μαλακια μεσα στην τιμη των 30 ευρω. Οσον αφορα για σεξ ουτε μου περασε απο το μυαλο διοτι ειναι μακρια απο τα γουστα μου. Αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα. Ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη και τιποτα αραπανω