Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

chivas11

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Τελικά μάγκες ποιά αξίζει να πάει κάποιος από όλες αυτές?
Τι προτείνεται?

kostdimos

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Παίδες έχει κάποιος ινφο να με ενημερώσει για θεία Ελένη? Τρόπο επικοινωνίας ?

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Ότι προσφέρει μασάζ μια κυρία από Ουκρανία με δικο της χώρο σε διαμέρισμα στη συγκεκριμένη διεύθυνση.Δεν ξέρω όμως ούτε πως τη λένε,ούτε αν προσφέρει κ κάτι περισσότερο από μασάζ και για αυτό το ανέφερα μήπως έχει ακούσει κάποιος

Μην το αφηνουμε ετσι παιδια το θεμα εδω ....οποιοs ξερει κατι αs δωσει  info.....!!!! ;) :cheesy: :hi:

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
Για ερικα ποπεσκου ποια η γνώμη σας?

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.609
Πόντοι
496
Όλοι πρέπει να δοκιμάσετε την φίλη μου την Έρρικα..

chris papardelas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Κριτικές
6
Like
111
Πόντοι
0
Όλοι πρέπει να δοκιμάσετε την φίλη μου την Έρρικα..

ναι η ερρικα ειναι πολυ ωραιο ατομο, πηγα και εκανα μονο μασαζ γιατι δεν ειχα διαθεση για κατι αλλο (απο επιλογη μου και οχι γιατι εκανε κατι η ερρικα), σου δινει με τον καλυτερο τροπο αυτο που θες και ξερεις οτι η κοπελα ειναι ειλικρινης μαζι σου και δεν κρυβεται η το παιζει εμπορικα γιανα σε ικανοποιησει...

Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
355
Πόντοι
21
Καλησπερα σε ολους. Να γραψω και εγω δυο λογια για την συναντηση με την ερρικα πριν δυο εβδομαδες. Για μενα μαπα το καρπουζι, εμφανιση κατω του μετριου, καμια σχεση με τις φωτο στο instagramm. Το μασαζ της αρκετα καλο σε ολο το αωμα για περιπου μια ωρα και η τιμη στα 30 ευρω. Απο κει και περα για μενα το φαουλ  ηταν, οτι αν ηθελες χειρωνακτικη συν 20 ευρω, που για μενα ειναι πολλα. Αρα ψιλοαρπακτικη φαση κατεμε σε αυτο. Θα μπορουσε να περιλαμβανε την εκτονωση μεσα στο πακετο των 30 γιουριων αντε συν δεκα ευρω παραπανω. Υπαρχουν αλλες που προσφερουν χειρωνακτικη μαλακια μεσα στην τιμη των 30 ευρω. Οσον αφορα για σεξ ουτε μου περασε απο το μυαλο διοτι ειναι μακρια απο τα γουστα μου. Αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα. Ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη και τιποτα αραπανω

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.220
Πόντοι
5.595
..στο κρεβατι ειναι φωτια η Ερρικα.. οπως κ στο μασαζ...!
Το θεμα της εμφανησης ειναι υποκειμενικο..  ΟΚ,εχει μερικα κιλακια παραπανω
αλλα εχει βυζαρες... κωλαρα.. κ γλυκο προσωπο!
Το 80αρι για μασαζ+σεξ.. ειναι τσιμπημενο... :thubsdown:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.247
Πόντοι
2.456
Καλησπερα σε ολους. Να γραψω και εγω δυο λογια για την συναντηση με την ερρικα πριν δυο εβδομαδες. Για μενα μαπα το καρπουζι, εμφανιση κατω του μετριου, καμια σχεση με τις φωτο στο instagramm. Το μασαζ της αρκετα καλο σε ολο το αωμα για περιπου μια ωρα και η τιμη στα 30 ευρω. Απο κει και περα για μενα το φαουλ  ηταν, οτι αν ηθελες χειρωνακτικη συν 20 ευρω, που για μενα ειναι πολλα. Αρα ψιλοαρπακτικη φαση κατεμε σε αυτο. Θα μπορουσε να περιλαμβανε την εκτονωση μεσα στο πακετο των 30 γιουριων αντε συν δεκα ευρω παραπανω. Υπαρχουν αλλες που προσφερουν χειρωνακτικη μαλακια μεσα στην τιμη των 30 ευρω. Οσον αφορα για σεξ ουτε μου περασε απο το μυαλο διοτι ειναι μακρια απο τα γουστα μου. Αυτα απο μενα ελπιζω να βοηθησα. Ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη και τιποτα αραπανω
Τυπε θα συμφωνήσω μαζί σου, στο 30αρι πρέπει να ήταν μέσα ο φραπές..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom