Πρόσφατη επίσκεψη στη Λι από Κορέα. Τηλεφώνημα ένα μισάωρο πιο πριν και φτάνοντας Μεσογείων δυσκολεύτηκα με το παρκαρισμα. Τηλεφώνημα απο κατω και είσοδος στο σπίτι. Φαίνεται πως φιλοξενούνται και άλλες εκεί, αρκετά δωμάτια το σπίτι και πολυ σκοτεινά. Γνωριμία με τη Λι, γυναίκα πανω απο 50, με μετριο σώμα χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Φάτσα έτσι κι έτσι, γλυκιά φάνηκε και αρκετά καλά ελληνικά. 1η ξενερα, ζήτησε τα 60€ μπροστα. Σε ερώτηση μου πόσα χρόνια ειναι Ελλάδα μου απάντησε 12. Δίνει πετσετα για ντουΖ, γυρνάω ξαπλώνω και ξεκινάει μασάζ. Το κρεβατι δεν έχει τρυπα, συνεπώς είναι άβολο. Το μασάζ δεν ήταν χαιδεμα ακριβώς, σκαρφάλωσε και έκανε και λίγο με τα γονατα της. Γενικά τάσεις βαρεμαρας. Σε καποια φαση φόρεσε ένα γάντι πλαστικό και ξεκίνησε να με χαϊδευει απο πισω. Εκεί της λέω ευγένικα δεν θα το χρειαστουμε αυτο, οποτε το κατάλαβε και το έβγαλε. Στο 20' μου λέει γυρνα, ξεκινάει να με χαιδευει και παει να βάλει προφυλακτικο. Είχα ήδη ξενερωσει, της λέω αστο και γλείψε τριγύρω χωρίς. Όντως για κανα 5' ασχολήθηκε, οχι κάτι ιδιαίτερο, όπου εκεί τελειώσα. Μετά μου έφερε χαρτί κτλ, εκανα ντουζ, μου έφερε ενα νερό και μου λέει την επόμενη φορά καλυτερα, περισσότερο μασαζ γιατί πεσαν μαζι τα ραντεβού. Σε γενικές γραμμές, πολυ δυσκολα θα ξαναπάω. Ξεπέτα, ενώ φαίνεται πως το κατεχει αν θέλει.