Αξιζει , κανει κατι περισσοτερο?Κάπου έχω διαβάσει πως φοράει γυαλάκια πρεσβυωπίας κατά το ξύρισμα. Ενδιαφέρον θα ήταν να τα έτρωγε στα γυαλάκια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 938
- Πόντοι
- 81
Αξιζει , κανει κατι περισσοτερο?
Πρόσφατη επίσκεψη στη Λι από Κορέα. Τηλεφώνημα ένα μισάωρο πιο πριν και φτάνοντας Μεσογείων δυσκολεύτηκα με το παρκαρισμα. Τηλεφώνημα απο κατω και είσοδος στο σπίτι. Φαίνεται πως φιλοξενούνται και άλλες εκεί, αρκετά δωμάτια το σπίτι και πολυ σκοτεινά. Γνωριμία με τη Λι, γυναίκα πανω απο 50, με μετριο σώμα χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Φάτσα έτσι κι έτσι, γλυκιά φάνηκε και αρκετά καλά ελληνικά. 1η ξενερα, ζήτησε τα 60€ μπροστα. Σε ερώτηση μου πόσα χρόνια ειναι Ελλάδα μου απάντησε 12. Δίνει πετσετα για ντουΖ, γυρνάω ξαπλώνω και ξεκινάει μασάζ. Το κρεβατι δεν έχει τρυπα, συνεπώς είναι άβολο. Το μασάζ δεν ήταν χαιδεμα ακριβώς, σκαρφάλωσε και έκανε και λίγο με τα γονατα της. Γενικά τάσεις βαρεμαρας. Σε καποια φαση φόρεσε ένα γάντι πλαστικό και ξεκίνησε να με χαϊδευει απο πισω. Εκεί της λέω ευγένικα δεν θα το χρειαστουμε αυτο, οποτε το κατάλαβε και το έβγαλε. Στο 20' μου λέει γυρνα, ξεκινάει να με χαιδευει και παει να βάλει προφυλακτικο. Είχα ήδη ξενερωσει, της λέω αστο και γλείψε τριγύρω χωρίς. Όντως για κανα 5' ασχολήθηκε, οχι κάτι ιδιαίτερο, όπου εκεί τελειώσα. Μετά μου έφερε χαρτί κτλ, εκανα ντουζ, μου έφερε ενα νερό και μου λέει την επόμενη φορά καλυτερα, περισσότερο μασαζ γιατί πεσαν μαζι τα ραντεβού. Σε γενικές γραμμές, πολυ δυσκολα θα ξαναπάω. Ξεπέτα, ενώ φαίνεται πως το κατεχει αν θέλει.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.244
- Πόντοι
- 41.813
Σωστός σε όλα.Προσωπικά, και χωρίς να είμαι έμπειρος στο χώρο, θεωρώ πως κάνει το πιο "τίμιο" και καλό μασάζ. Γνωρίζει τι σημαίνει μασάζ, είναι ευχάριστη, βάζει τα όρια της, είναι πεντακάθαρη τόσο η ίδια όσο και ο χώρος της. Ξέρει πως να τοποθετεί το κορμί της, πως και που να βάλει τα χέρια της, και το φραπεδάκι στο τέλος είναι ότι καλύτερο.
Απλά να ενημερώσω ότι στις
15 Οκτωβρίου θα λείψει για ένα διάστημα.
Aννα Ρωσιδα μια καυλα σε περιμενει !! 6999566954
Ειμαι η Αννα 38 χρονων μια γυναικα 1.72 υψος με ατελειωτα ποδια και φυσικες βυζαρες για να βαλεις τον πουτσο αναμεσα τους !!! Θα σου κανω μασαζ ερωτικο/χαλαρωτικο και μετα θα χαθεις στην καυλα απο την ελευθερη πιπα μου μεχρι να στον κανω σκληρο για το υγρο μου μουνακι!!! Το προγραμμα μου ειναι...
kanesex.com
εχει ξαναδοκιμασει κάποιος εδω ;
Island_boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 342
- Πόντοι
- 20
Δες ποστ μου #6625 σ αυτό το νήμα....εχει ξαναδοκιμασει κάποιος εδω ;
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 4.365
Προσωπικά, και χωρίς να είμαι έμπειρος στο χώρο, θεωρώ πως κάνει το πιο "τίμιο" και καλό μασάζ. Γνωρίζει τι σημαίνει μασάζ, είναι ευχάριστη, βάζει τα όρια της, είναι πεντακάθαρη τόσο η ίδια όσο και ο χώρος της. Ξέρει πως να τοποθετεί το κορμί της, πως και που να βάλει τα χέρια της, και το φραπεδάκι στο τέλος είναι ότι καλύτερο.
Ναι σωστά.. αλλά δεν βλέπεται ρε μάγκες.. σκέτη θεία
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.457
- Πόντοι
- 736
Μπορεις να μου στειλεις το insta γιατι ενδιαφερομαι?Ναι ειναι και αλλες δυο κοπελες που κανουν μασαζ. Ειναι η Λιντα και η Βασιλικη. Εμφανισιμες και αυτες. Μεσω ινστα γινεται η συνενοηση.
Αν εχει προχωρησει κανεις με καποια απο αυτες η με την Κλεα ας ενημερωσει. Μασαζ κανεις γυμνος και χωρις πετσετα αν το ζητησεις(εννοειται οταν γυρνας ανασκελα στη βαζουν στο επιμαχο σημειο.)
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.457
- Πόντοι
- 736
Εχει αναφερθει απο καποιους, με αρκετα καλες κριτικες, αν θυμαμαι καλα!Aννα Ρωσιδα μια καυλα σε περιμενει !! 6999566954
Ειμαι η Αννα 38 χρονων μια γυναικα 1.72 υψος με ατελειωτα ποδια και φυσικες βυζαρες για να βαλεις τον πουτσο αναμεσα τους !!! Θα σου κανω μασαζ ερωτικο/χαλαρωτικο και μετα θα χαθεις στην καυλα απο την ελευθερη πιπα μου μεχρι να στον κανω σκληρο για το υγρο μου μουνακι!!! Το προγραμμα μου ειναι...kanesex.com
Kleaeklena είναι το ινστα.Μπορεις να μου στειλεις το insta γιατι ενδιαφερομαι?
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.457
- Πόντοι
- 736
Thank you!Kleaeklena είναι το ινστα.
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Μια Xristina massage therapist στο Facebook έχει πάει κανείς να μας πει τι παίζει???
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.244
- Πόντοι
- 41.813
σωστος.Ναι σωστά.. αλλά δεν βλέπεται ρε μάγκες.. σκέτη θεία
το εχω αναφερει κι εγω παλιοτερα.
στην εμφανιση δεν λεει καθολου.
θειτσα ειναι,αλλα για το μασαζ ειναι οκ.
franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Χασιμο χρονου.Της εστειλα μηνυμα και μου απαντησε μετα απο 3 ημερες λεγοντας να της στειλω το τηλεφωνο μου και οποτε μπορεσει θα με καλεσει.Εννοειται δεν το εδωσα και σταματησε εκει .Καλημέρα, μήπως έχει κάποιος εμπειρία με την _massagetherapist_christina_ στο Facebook?
Ευχαριστώ πολύ!Χασιμο χρονου.Της εστειλα μηνυμα και μου απαντησε μετα απο 3 ημερες λεγοντας να της στειλω το τηλεφωνο μου και οποτε μπορεσει θα με καλεσει.Εννοειται δεν το εδωσα και σταματησε εκει .
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Οποιος μυστης δε βαριεται ας φτιαξει ενα νημα για την χριστινα aka δρακουμελ aka γοργονες,να ξεροχυνουμε με cult ιστοριες και γαμησια
Johnyrotten
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 521
- Πόντοι
- 290
Συναγωνιστή θα βρεις παραπάνω (μερικές σελίδες) σχόλιο μου, ελπίζω να σε βοηθήσει!Aννα Ρωσιδα μια καυλα σε περιμενει !! 6999566954
Ειμαι η Αννα 38 χρονων μια γυναικα 1.72 υψος με ατελειωτα ποδια και φυσικες βυζαρες για να βαλεις τον πουτσο αναμεσα τους !!! Θα σου κανω μασαζ ερωτικο/χαλαρωτικο και μετα θα χαθεις στην καυλα απο την ελευθερη πιπα μου μεχρι να στον κανω σκληρο για το υγρο μου μουνακι!!! Το προγραμμα μου ειναι...kanesex.com
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
αντε γιατι εχω ρομαντικες ιστοριες να διηγηθω με τη γοργοναΟποιος μυστης δε βαριεται ας φτιαξει ενα νημα για την χριστινα aka δρακουμελ aka γοργονες,να ξεροχυνουμε με cult ιστοριες και γαμησια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αντε γιατι εχω ρομαντικες ιστοριες να διηγηθω με τη γοργοναΟποιος μυστης δε βαριεται ας φτιαξει ενα νημα για την χριστινα aka δρακουμελ aka γοργονες,να ξεροχυνουμε με cult ιστοριες και γαμησια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις