Megalexandergr
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Αδερφια μου! ψαχνω Ασιατισα με δικό της χώρο που να είναι δοκιμασμένη! Σασ παρακαλώ pm!!!
Καλημέρα ένα μισή μήνα τις στέλνω στο messenger απάντηση δεν έχω πάρει αβ έχει κάποιος κινητό να μας δώσει.Μια Xristina Massage-therapist (με αυτό το όνομα είναι στο φβ) ξέρει κάποιος κάτι;;;
Είναι ωραία γυναίκα, αν προχωράει αξίζει μια επίσκεψη!!!
αυτη ειναι 40 κιλά ρε...τι να γαμήσεις?Μια Xristina Massage-therapist (με αυτό το όνομα είναι στο φβ) ξέρει κάποιος κάτι;;;
Είναι ωραία γυναίκα, αν προχωράει αξίζει μια επίσκεψη!!!
Μεχρι και γαμησι
μεχρι φραπε,νομιζω δε πηδιεται πλεονΜεχρι και γαμησι.
μεχρι φραπε τυπε μουΓια πες εμπειρια φιλαρακι γιατι σκεφτομαι να την επισκεφτω για την ανωμαλια.. Ρουχα βγαζει? Μεχρι που φτανει?
Το αντίθετο θα έλεγα!!!Εχει αναφερθει απο καποιους, με αρκετα καλες κριτικες, αν θυμαμαι καλα!
Έχουμε τηλΝατάσα Περιστερι..πολύ καλό μασάζ γυμνός..αξίζει μια δοκιμή..
Έχουμε τηλΝατάσα Περιστερι..πολύ καλό μασάζ γυμνός..αξίζει μια δοκιμή..
Καλό μασάζ κάνει η ΒίκυΕπίσκεψη στην Γιοκο.
Εντάξει τι να πω η φάση ήταν τραγική, έπρεπε να είχα φύγει. Η κυρια είναι συμπαθητική από θέμα χαρακτήρα, καμία σχέση με την φωτό ούτε καν όμως. Είναι μια μεγάλη σε ηλικία που μιλάει πολύ. Μασάζ ανύπαρκτο μόνο χάδι, ήθελα μασάζ όχι χάδι, είπα να την δοκιμάσω γιατί με τράβαγε η φωτό.
Μπάνιο δεν προσέφερε να κάνω εγώ, καλά πηγα στο μπάνιο ούτε πετσέτες δεν ειχε.
Έχυσα γιατί αυτό είχα ανάγκη αλλά δεν θα ξαναπάω ποτέ !!!!
6997352413 με λένε Γιόκο. Μασάζ στο χώρο μου. - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
στο γνωστό χώρο vip beauty massage στο δημαρχείο;Έχουμε τηλ
Ποια είναι η Βίκυ που είναι ;Καλό μασάζ κάνει η Βίκυ
Νατάσσα αυστηρα μόνο μασάζΝατάσα Εναλλακτικές θεραπείες fb. Στο Περιστέρι το vip beauty μια χοντρή εκεί..μακρυα από εκεί..
Για πάντα λίγο λιανα ρε αδερφέ γιατί είμαστε κοντά στο ΠεριστέριΝαι αλλά με ακριβό πορτοφόλι για λιγους
Σέ τρώει ακόμα;Η θεία Ελένη παίζει μπάλα ακόμα ?
Έχουν δύο τύποι εδώ το τηλέφωνο , για αυτό ρωτάω ...Σέ τρώει ακόμα;
Τιμή, πρόγραμμα, σεξ έκανες...???Επίσκεψη στην Γιοκο.
Εντάξει τι να πω η φάση ήταν τραγική, έπρεπε να είχα φύγει. Η κυρια είναι συμπαθητική από θέμα χαρακτήρα, καμία σχέση με την φωτό ούτε καν όμως. Είναι μια μεγάλη σε ηλικία που μιλάει πολύ. Μασάζ ανύπαρκτο μόνο χάδι, ήθελα μασάζ όχι χάδι, είπα να την δοκιμάσω γιατί με τράβαγε η φωτό.
Μπάνιο δεν προσέφερε να κάνω εγώ, καλά πηγα στο μπάνιο ούτε πετσέτες δεν ειχε.
Έχυσα γιατί αυτό είχα ανάγκη αλλά δεν θα ξαναπάω ποτέ !!!!
6997352413 με λένε Γιόκο. Μασάζ στο χώρο μου. - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ