Διαγραμμένο μέλος 234806
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2023
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Αν θέλετε το τηλέφωνο της θείας Ελένης μπορώ να σας το δώσω. Το είχα βρει παλιότερα σε κάποιο μήνυμα εδώ και το έχω κρατήσει.
Η ποπεσκου δεν ειναι αυτη στη πλ. βικτωριας που εχει σταματησει?Έχουμε τηλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις καποιοο το τηλ της ποπεσκου
60 ξεκινάςΤιμή, πρόγραμμα, σεξ έκανες...???
Επίσκεψη στην Γιοκο.......
Μπάνιο δεν προσέφερε να κάνω εγώ, καλά πηγα στο μπάνιο ούτε πετσέτες δεν ειχε.......
Λόγω του ότι δεν προσέφερε μπάνιο κτλ, σε τι κατάσταση καθαριότητας και υγιεινής ήσουν όταν τον πήρε στο στόμα της;......Όταν λοιπόν με τελείωσε στο στόμα από μόνη της έτρεξε και πήρε το 20αρικο.......
η χριστινα μου εστειλε ακυρο μηνυμα οτι με σβηνει επειδη δεν της κανω λαικ αρα ειναι ΑΜ ... για λεμονια εχουμε κατι παραπανω?Αρα απο ανεξαρτητες ειναι η xristina massage therapist που ειναι δυσκολη στην επικοινωνια..μια juliet lemonia...οποιος εχει παραπανω πληροφοριες ας στειλει με πμ..γενικα το κομματι παει πλεον σε ανεξαρτητες αφου τα γραφρια παρακμαζουν και ειναι οτι να ναι
Ενημερωση
Επισκεψη στην (κυρια, θεια, γιαγια, μανταμ, εσεις επιλεγετε πως θα την πειτε), Ελενη στην Καλλιθεα.
Αν περιμενετε ενα απο τα καλυτερα μασαζ που κυκλοφορουν στην πιατσα, πεσατε μεσα.
Αν περιμενετε πολυ ωραια περιποιηση και υποδοχη και καθαριοτητα και ευγενεια χωρις βιασυνες, πεσατε μεσα.
Αν περιμενετε μια κλασσικη ρωσιδα παλιας σχολης (και ηλικιας, γυρω στα 55-60), που ξερει να σε γεμισει καβλα, να στον στραγγιξει δυο φορες, να στηνει ωραια το κορμι της που παρα τα χρονια της κρατιεται εξαιρετικα καλα, παλι
Θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνο της θείας Ελένης και εγώ παρακαλώ πολύ?Ενημερωση
Επισκεψη στην (κυρια, θεια, γιαγια, μανταμ, εσεις επιλεγετε πως θα την πειτε), Ελενη στην Καλλιθεα.
Αν περιμενετε ενα απο τα καλυτερα μασαζ που κυκλοφορουν στην πιατσα, πεσατε μεσα.
Αν περιμενετε πολυ ωραια περιποιηση και υποδοχη και καθαριοτητα και ευγενεια χωρις βιασυνες, πεσατε μεσα.
Αν περιμενετε μια κλασσικη ρωσιδα παλιας σχολης (και ηλικιας, γυρω στα 55-60), που ξερει να σε γεμισει καβλα, να στον στραγγιξει δυο φορες, να στηνει ωραια το κορμι της που παρα τα χρονια της κρατιεται εξαιρετικα καλα, παλι πεσατε μεσα.
Τελος ενημερωσης.
Καλη ερώτηση, γενικά κάνω μπάνιο το βράδυ οποτε εκεί ήμουν μεσημέρι από το γραφείο, καθαρός αλλά όχι μοσχοβολήστοςΛόγω του ότι δεν προσέφερε μπάνιο κτλ, σε τι κατάσταση καθαριότητας και υγιεινής ήσουν όταν τον πήρε στο στόμα της;
Ευχαριστώ φίλε, στα ΟΧΙ λοιπόν η κυρία.60 ξεκινάς
+20 δεύτερη
+20 κατάποση
Τα +20 κατάποση το έκανε από μόνη της δηλαδή για να εξηγούμαι.
Τηλεφωνικά λέω θέλω 2 φορές μου λέει οκ 80
Πάω εκεί λέω ο ρε σύ τι έκανα τεσπα λέω τώρα ήρθα
Δίνω 100 φέρνει ρέστα 20 και τα ακουμπάει εκεί στο κομοδινο
Σεξ δεν έκανα που ρωτάς
Όταν λοιπόν με τελείωσε στο στόμα από μόνη της έτρεξε και πήρε το 20αρικο
Έτσι έδωσα 100 και τα έκλαψα στο τελος
Μαλακια μου
Ο χώρος που είναι; η εκτόνωση πως έγινε;60 ξεκινάς
+20 δεύτερη
+20 κατάποση
Τα +20 κατάποση το έκανε από μόνη της δηλαδή για να εξηγούμαι.
Τηλεφωνικά λέω θέλω 2 φορές μου λέει οκ 80
Πάω εκεί λέω ο ρε σύ τι έκανα τεσπα λέω τώρα ήρθα
Δίνω 100 φέρνει ρέστα 20 και τα ακουμπάει εκεί στο κομοδινο
Σεξ δεν έκανα που ρωτάς
Όταν λοιπόν με τελείωσε στο στόμα από μόνη της έτρεξε και πήρε το 20αρικο
Έτσι έδωσα 100 και τα έκλαψα στο τελος
Μαλακια μου
Τρίτης ΣεπτεμβριουΟ χώρος που είναι; η εκτόνωση πως έγινε;
Για τη γιοκο μιλάμε ;;;Τρίτης Σεπτεμβριου
Στοματικό
Για ποια μιλάμε ; Λεμόνια ποιοα. Ειναι ;;Τρίτης Σεπτεμβριου
Στοματικό
εμένα μου είχε πει ότι στο ΜαρούσιΝαι για τη Γιόκο
Στείλε αν θες , ευχαριστώΑν θέλετε το τηλέφωνο της θείας Ελένης μπορώ να σας το δώσω. Το είχα βρει παλιότερα σε κάποιο μήνυμα εδώ και το έχω κρατήσει.